Size katılmıyorum. Benim babamda askerdi. Üstelik denizaltıcıydı. İşi çok zor ve stresliydi. Buna rağmen bir kere ağzından küfür,kötü söz,hakaret dıymadık. Aksine hep ılımlı,hoşgörülü ve daima kibardı. Bu durumun meslekle değil kişilikle alakası olduğuna inanıyorumBir asker eşi tanımadım ki kocasından yakınmasın. Sanırım askeriyedeki hiyerarşiden, disiplin ve baskıdan dolayı hınçlarını sevgililerinden/eşlerinden çıkarıyorlar. Bir dönem bi arkadaşımın sevgilisi askerdi, aynı böyle aşırı kıskançlıklar, dengesiz davranışlar, küfürler.. Allah yardımcın olsun..
kızlar kocam hala dava için bi adım atmadı.iki gün önce mesaj atmış gece nerdesin geziyo musun tozuyo musun oralarda.şu iş bitene kadar akıllı dur.yarını aileni de arayıp mahkeme işini bildiricem felanfilan diye.ertesi gün de aramadı ailemi.bi de ortak arkadaşlarımız hep beni soruyormuş o da ayrılcamızı kimseye söylememiş.herkese eşim gelecek demiş.ne yapmaya çalışıyo bu aadam bi akıl verinn nolur
hic bosanmaya niyeti yok bence cek kendini konusma fazla bakalim ne olucakalttan alıp pişman olduğumu özürler dilediğimi söyleyeli yaklaşık 1 hafta olacak.hep dil döktüm ona bir buçuk hafta boyunca.bana hep bu işin artk oluru yok hayatımızı zehir etmeyelim bitsin gitsin.ben davayı açıcam ve seni boşıcam dedi.ondan sonra mesaj atmayı felan kestim.iki güne bi geceleri o mesaj atmaya başladı.whatsapp resmini değiştir kendi resmini koyma.durumuna gülücük öpücük koyma.listende kim var kim yok bana ekran resmi yollaa vs vs.kafası nasıl çalışıyor çözemiyorum.mesajlarına cevap vermedikçe daha da hırçınlaşıyor telefona bakamıcak kadar meşgul müsün diye.yüz defa davayı açıyorum dedi tık yok.geçen annemi aradı eşim yanınızda mı diye.telefona istedi beni.evlilik cüzdanı bilgilerini istedi ne için lazm olduğunu da sormadım.tahminimce evde olup olmadığımı annemden kontrol etti diye düşünüyorum
Anlamayacak birsey yok, gidip gidip donmussunuz artik bu cocukca tavirinizdan bikmis esiniz.
Hala da ayni tavra devam ediyorsunuz.
Once hatti kiriyorsunuz
Sonra whatsapptan ulas diyorsunuz.
Madem ulasmasini istiyorsunuz hatti niye kirdiniz?
Davayi ac diyorsunuz, sonra seni seviyorum duzeltelim diyorsunuz.
Bu kadar dengesizlige kimse katlanamaz.
Insallah öyledir. Sagi solu pek belli olmadigi icin birsey diyemiyorum.asiri kiskancligindan bilr ceker bosar o derece yani.kafasinda cok kuran biri
Ask boyle birsey iste.alip icine sokasin gelir.esim benim hep onu yeterince sevmedigimi düşündü. Çünkü bende senin gibi hep yüz vermemeye kendini garanti gormemesine cabaladim.su anda beni sevmedigin icin evden gittin psikolojisinde.kendi hatalarina degil benim evden gidisime endeksli.bu yüzden cok ofkeli.suan bile whatsapdan yaziyor gecenin bu saati niye onlinesin diye.dedigim gibi bosancam diye kendini paraliyo davayi actim diye bi hareketde bulunmadi.ne yalan söyleyim gun geçtikçe icim soguyor.yola onsuz da devam edebilirim guveni geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?