- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- 408
herşey o kadar hızlı başladı ki.eşim beni resimlerden görüp aşık olmuş ve arkadaşımla haber yollamıştı.bir iki hafta sonra kabul ettim aralık sonu çıkmaya başladık.hemen evlenme teklif etti.ben bir kere boşandığımı söylememe rağmen seni istiyorum sadece evlenelim dedi.o kadar doğru bi insan gibi gözüküyordu ki ben onun masumiyetine aşık oldum ve evlilik istememe rağmen ona evet dedim.martta evlendik.evlenmiş boşanmış ve çok sorunlu bi ailenin çocuğu kendisi.aynı zamand da astsubay.psikolojik olarak düzgün olmadığını nikah kıyıldıktan sonra anlamaya başladım.oysa ilk bir iki ay rüya gibiydi.annesi de hep kendi gibiydi zaten.imzadan sonra herşey değişti.ilk zamanlar ipler benim elimdeydi.ben ne dersem olurdu.kalbimi kırmamak için herşeyi yapardı.sıkıştığı noktalarda oturur ağlardı.sonra aşırı kıskançlık ve kısıtlamalar başladı.ben üniversite mezunu 25 yaşında bi insanım.iş hayatıma arkadaş çevreme herşeyime kısıtlamalar getirdi.bir iki kez dayanamıyorum artık bitsin böyle olmaz haksızlık ediyorsun bana dedim.o da hep git istemiyorum dedi.ama ben her seferinde gitmekten vazgeçtim.bliyorum o da beni seviyordu.her kalışım da daha çok değişti.bu sefer saygı iyice elden gitmişti.ufak tartışmalarda bile ağıza alınmayacak hakaretler etti.en son geçen hafta gözümü karartıp yola çıktım.ama yine dayanamdım ve yarı yoldan onun yanına döndüm.kabul etmedi bittin artık.senden bi b.k olmaz.benim babam annemi döverdi söverdi annem yinede o kapıdan ayrılmazdı dedi bana.gel gelelim eve gec gelmeye arkadaşlarıyla takılmaya başladı.psikiyatriye gitmek istediğimi söyledim olaylardan bi kaç gün sonra.bana gerizekalısınn seni doktr bile düzeltemez dedi.inanamıyordum onun bu hallerine.tanıyamıyordum.duygusal vefakar kocam gitmiş yerine kalpsiz ezmekten zevk alan bi adam gelmişti.en sonunda ailem biraz uzak kalın diyerek beni eve getirdi.geliş o geliş.5 gündür ayrıyız sakın geri gelme seni istemiyorum davayı açcaz bitecek bu iş dedi
haklı olabilirsiniz ama durup beklemek çok zormuş.hergün psikolojim daha da bozulmaya başladı.kurtarılabilecek birşeyler var umuduyla uyuyorum uyanıyorum.kalbim mantığımın önüne geçerek beni daha da alçaltmaya yetiyor.eşim bi kaç gün önce msj attı evimize gidiyorum eşyalarını napacaksın diye.bende istemiyorum hiçbirini at dedim.tamam davayı da açıcam güzellikle bitsin dedi bende dava tarihinde gelirim oraya sen aç dedim.o günden sonrada hiç konuşmadık.telefonda bi tek whatsapı kullanabiliyorum hattı kırıp attım ordan yaz bana demiştim.normalde whatsapda hiç takılmayan adam o günden sonra hep whatsap da durum güncelliyo resim değiştiriyo felan filan.en son dün işte bulaşık makinesini nasıl çalıştıracağını sordu anlattım sağol dedi konuşma bitti.ama içim öyle cok acyodu ki mesaj attım evimi ve seni özledim diye.bana sen istediğin yerdesin babanın evinde mutlu olman lazım.bende huzuru bulamamıştın ya dedi.onu ne kadar çok sevdiğimi dile getirdim.herşeyi yeniden toprlayabileceğimi evliliğimiz herşeye ragmen kurtarabileceğimizi.bi ılımlı bi sert konuştu istemiyorum felan dedi.sonra sen gene en ufak biseyde gidersin dedi.defalarca düsün davayı açmadan önce dedim.sonra konuşalım diyip konuyu kapattı.ve akşam geri dönmedi.napıcamı bilmiyorum sürekli anılarımız geliyor aklıma çok özlüyorum yavaş yavaş depresyona mı giriyorm acaba diye düşünüyorum
elimden birşey gelmiyor zatn.mesaj atmayım diyorum tutamıyorum kendimi.sevgiliyken herşeyi o yapardı.ben giderdim o ağlaya ağlaya tutardı beni.evlendikten sonra ilk aylarımızdada o kadar iyiydi k herşey.ben evden gidene kadar tüm geceler küs bile olsak sarılıp uyurduk.gece yatakta olmadığım zaman alır getirirdi beni bana kızgın bile olsa.anlayamıyorum bu katılığını.sevdiğini biliyorum ama neden böyle hareket ediyor.onca şey yapmasına rağmen ben alttan aldım özürler diledim.hakaretler küfürler geçer iyileştiririm ben onu dedim.şimdi ki tüm inadı babanın evine bensiz gidersen bu iş biter demiştim sana.geri adım atmıcam sözümden diyo.duygularım çok zedelendi.aşağılık psikolojisine kapıldım o istemedikçe((
Kizlar bi kac gelisme felan oldu paylaşmak istiyorum. Dun esimin abisi babami aradi nolcak ne bitcek kendileri cikis yolunu bulamiyorlar diye.meseleler ufak seyler felan filan dedi.sonra olayi bir de benden dinlemek istedigini soyledi bende herseyi anlattm.hic haberimiz yoktu hakaretlerden felan dedi.teli kapatinca esime yuklenmisler.o da babami aradi ykiziniz yalan yanlis seyler anlatiyor.ben kimseye bişey soylememistim bile daha.oraya gelip konusmak istiyordum ama artik hersey belli olacagi varsaydi da olmicak ven gelmiyorum dedi.bende dava acmaya gelicem demedin mi sen bana.buraya geleceksin ve anlasmali bosanma davasini acacaksin.bana bosancam diyip ailene konusup hallederiz diyosun cocuk oyunu mu bu dedim.gelmiyorum ben oraya davayi da acarim kendi memleketimde dedi.bende senin ayagina gelmem.buraya geleceksin dava burda acilacak dedim.buarada esim bana ulasamiyor cunku hattımi kirdim o yuzden ailemi aramak zorunda kaliyorlar hep.sizce ne yapmaliyim su asamada.sessiz sedasiz beklemelimiyim
o da 25 yaşında.ben güzel bi kızım.yani eşimin arkadaşları bile beni hep överlerdi ona.eşimde çoğu erkeğe hitaben yakışıklı biridir.tabi onu o hale biraz da ben getirdim.herkes çok güzel bi çift olmussunuz ikinizde güzel ikinizde alımlı diye konuşurdu hep.özgüveni yüksek olduğu için,çok çabuk başka birini bulabileceği için yada belki de eskilere ulaşıp kızlarla konuşmaya başladığı için gelmiyordur bana.yoksa çok aşık adam bu kadar canım yanarken arkasını dönemezdi bana.o beni çok sevdi.ben onunla çıkmaya karar verdiğimde 6 yıllık bi ilşkimi bitireli henüz bi kaç hafta olmuştu.onun sevgisiyle başladı ilişkimiz.hep en çok seven benim derdi.aklındakileri bi çözebilsem.bekar hayatına çabuk adaptemi oldu bilemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?