Ben 7 ay nisanlilik sürecinden sonra mayısta görücü usulü olarak evlendim ve 6. Ayimiza girdik. Fakat bizim sorunlarımız ilk evlendigimiz günden itibaren başladı eşim aramızdaki en ufak ağız dalasini bile ailesine anlattı, odamızda geçen özelimizi, istediğim herhangi bişey, gitmek istediğim herhangi bi yeri ailesine anlattı ve beni o evin bireyi değilmişim gibi azarlayip ezip durdu her en ufak tartışmada aileler toplandı olmuyor böyle dedi her seferinde ben 19 eşim 23 yaşında hep ikimizde olgunlaşir ve bugünler geride kalır diye sabrettim. Arkadaşlarımla konuşmamı yasakladılar evden çıkmam yasaktı kendi ayrı evim olmasına rağmen ailesinin evinde kahvaltı akşam yemeği yaptık oruçta bile geceleri kalkıp ailesinin evine gidip sahuru yapıp evime tekrar geldim genede yaranamadım. Annesi ailemi küçümsedi te nisanliyken olan tartışmaları önüme getirip benim canımı sıktı saygı deyip tık etmedim sürekli eşimle ilgilenmeme mani olup o ilgileniyordu bunları kime anlatsam inanmayı geç dinlemezdi bile namazında abdestinde çok iyi birisi o diye fakat o kadını yaşayan bendim çok sessiz iyi göründü banada ama bunu sonradan anlamaya başladım. En son akşam yemeğine kadar kendi evimde durmaya karar verdim akşama yemek yapılacağı zaman ailesinin evine gitmeye başladım bundan önceki tartışmadan sonra eşim bana karşı çok iyi davranıyordu herşey çok güzeldi bi anda değişmeye başladı ve bi akşam telefon kullanma dedi bende sadece telefonda annemle ve kuzenlerimle konusuyorum dedim onlarlada konuşmayacaksın dedi evimize gittik bana bu evde ne b*kar anlamıyorum git sabah benimle annemgilde gel kahvaltıyı yap öğlen eve geri git dedi bende eve bişeyler almasını söyledim ve bana hiç bişey almayacağını annesine hiç bişey vermemesini söyleyeceğini ve afedersiniz s*kimde değilsin dedi ağladım fakat tık etmedim gene sabahına da durup dururken niye telefonu kullanmamami bilgisayarına elimi degmememe rağmen onu açmayacaksin tv izlemeyeceksin dedi ve bende dayanamayıp ailemi çağırdım son Kez konuşun dediklerinde de biz barışsak gene aynısı olacak bitsin dedi bende tamam dedim ve 5 gündür ailemin yanındayım aranıp sorulmadim illaki benimde hatalarım vardır ama Hiç bişey bunları yaşamama sebep olamaz diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.