- 8 Mart 2023
- 1.110
- 129
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Eşimin yanında arıcamKv yanında ara aileni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin yanında arıcamKv yanında ara aileni.
Ben bunalımda olabilirimBence komik değil. Kadın böyle düşünmekte çok haklı.
Kahvaltı hazırlayan fasülye kırmaya niye gitmesin ki?
Siz davranışlarınızın ne anlama geldiğinin farkında değilsiniz sanırım.
Hala aramadınız mı?Eşimin yanında arıcam
devlet hastanesi ?
Ben kararlıyım ailemde destekken ayrılıcam çünkü mutlu değilim eşim dahil kimse bana değer vermiyo kendi özsaygımı da kaybettim ailemi de üzmek istemiyorum kv gitsin arıcam haber edicem. Onlarda şehirdışından gelicekler
Sen mutlu olursun ama önce kendine değer ver yaranmaya çalışma çok seviyorsa anasını bırakır gelir yoksa da başka adam mı yok boşandım evlenemem olayları yok artık. O yüzden sadece acı da çeksen ağlasan da dik dur. İyi olmaya değil makul ve mantıklı olmaya çalışPara?
Maşallah yani boşanmak istiyorum sadece süreçten korkuyorum. Ben mutlu olamam artık yüzgöz olundu
Eşimin yanında arıcam
Buradan barışırsa kendisini yakar kimse bunu kendisine yapmamalıYa gelip kocam pişman olsun kopek gibi kapımda olsun taktik verin de en azından dürüstçe, işine yarayan bir iki cümle bilgi verirdik. Yalan söyleyip de nasıl bir destek istiyorsunuz ki? Yok muydu işi buradan lehinize döndürecek taktik illa vardı ama siz kendinizi eşinden ayrılmaya korkan, kv yalakalık yapan biri olarak gösterdiniz onlara artık geçmiş olsun kapınıza gelmeyi bırak ağlayıp bayılsanız da kimse peşinizden gelmez. Şimdi de ümidiniz aileler araya girer bir şekilde barışırız kısmında biliyorum. Evet barışırsiniz ama bu yarışın kazananı siz olmazsınız geçmiş olsun.
Oturup onları bekleyerek zaten bu fırsatı verdiniz.Neyine şaşırdınız?Daha komik bişey diyim şimdi kv diyoki kahvaltıyı yapalım bize geçelim fasulye kıralım diyo şaka gibiiiii mal bunlar
Sen mutlu olursun ama önce kendine değer ver yaranmaya çalışma çok seviyorsa anasını bırakır gelir yoksa da başka adam mı yok boşandım evlenemem olayları yok artık. O yüzden sadece acı da çeksen ağlasan da dik dur. İyi olmaya değil makul ve mantıklı olmaya çalış
Yok amacınız size engel olunması.Eşimin yanında arıcam
Bak canım kardeşim eşini gidipde anasına şikayet eden adamdan hayır gelmez iyiki çocuğun yok seni bağlayan birşey yokken ayrilman en doğrusu çocuğunda olursa bu sorunlar bin kat artıyor çünkü.İncir kabuğunu doldurmayacak sebepler eşim sürekli annesini bana karşı dolduruyo yok yemek yapmıyo yok şunu diyo kayınvalidem de bana laf sokuyo derken derken 2 yılda patladık. Eşimle defalarca konuşmama rağmen annem diye yırtınıyo bende annesiyle mutluluklar diledim. Her hafta annesi gile gideris eve geliris ikş gün sonra annemi özledim der. Daha bir sürü şeyler yaşadım önceki konularımda var. Ailem de ayrılmam taraftarı. Anne bağımlısı olgun olmayan biriyle yürümüyomuş. Her şeyi inkar edip yalan söylüyolar bide iyi ki bu adamdan çocuğum yok
Ne yaparak değer görebilirim peki??Bu kafayla 10 kişi de gelip geçse deger gormeyeceksiniz.
Hala kahvalti hazirlicam bilmem ne. Sizin edep, saygi sandiginiz şeyler kendinizi degersizleştirmek üzerine zaten.
Çok doğru dediniz hayır gelmiyo zaten . Her şeyin farkındayım. Babam son kez deneyin dedi. Son şans verdim 3 gün sonra yine aynı şeyler olursa ardıma bile bakmadan giderim. Şu an yapmam gereken tek şey korunmak korunmak kesinlikle çocuk olmaz zaten yapmam yani bu kadar aklımı peynir ekmekle yemedimBak canım kardeşim eşini gidipde anasına şikayet eden adamdan hayır gelmez iyiki çocuğun yok seni bağlayan birşey yokken ayrilman en doğrusu çocuğunda olursa bu sorunlar bin kat artıyor çünkü.
gitmedim fasulye kırmayaKonu sahibi şuan galiba fasulye kırıyo
Yaranmak değil bak düşün sabah herkes kalktı napacaz aç mı duracaz bu yani. Peki kendi değerimi anlamak için ne yapmalıyım bu kadar konuşuluyo bu ne yapmak lazım?Konuyu açan kişi de eşinin annesine yaranmaya çok meraklı. Bu gelin olarak böyleyse kocasının hali normal.
Kadın kaynanasına kahvaltı hazırlıyor şaka gibi.
Ben barışmak istemedim annemle babam hemen yuvanı dağıtma diye eşimle konuştular eğer birdaha yaşanırsa kızımın arkasındayım alırım birdaha da dönemez biter dedi. Bakın gerçekten her şey sadece benim istememle ilerlemiyo aileler etkili. Mesafeliyiz şu an tek yapmam gereken çocuk yapmamak. Uzatmaları oynuyoruZ . 3 gün sonra başlarlar yine bu seferde babamın eyvallahı olmaz boşanırız.Buradan barışırsa kendisini yakar kimse bunu kendisine yapmamalı