- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Sen boşandın mı daha önce
Yok ben bosanmadim ama sen maveraya cok benziyorsun. O da boyle kahvalti hazirlayip beyaz esyalarini bekliyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen boşandın mı daha önce
Canım bilmediğin yaşamadığın şeyler için dalga geçme bence gün gelir devran döner sıra sana da gelebilirYok ben bosanmadim ama sen maveraya cok benziyorsun. O da boyle kahvalti hazirlayip beyaz esyalarini bekliyordu.
Canım bilmediğin yaşamadığın şeyler için dalga geçme bence gün gelir devran döner sıra sana da gelebilir
Bunlar hep şirinlik. Giderken yemek yapmalar, ev temizlemeler, kek çırpmalar, börek sarma yığmalar. Adam zaten sinirlenecek kadını evde görmeyince, bari soğumasın buz gibi, peşinden gelmeye motivasyon olsun.Ay bir bikmadiniz bunlardan ya yok devran doner, yok sira sana gelir bir gun o devran donerse ben kahvalti hazirlayip gitmem canim emin olabilirsin. seninki gibi kocanin ve kayinvalidenin anasini aglatir giderdim net.
Bunlar hep şirinlik. Giderken yemek yapmalar, ev temizlemeler, kek çırpmalar, börek sarma yığmalar. Adam zaten sinirlenecek kadını evde görmeyince, bari soğumasın buz gibi, peşinden gelmeye motivasyon olsun.
Çarşamba günü açmışsın ne eskisiEvliliğim bitmiş ne çocuğu eski konu o rabbim korudu işte
Sağa sola beddua edeceğine 5 yaşındaki kocanla velisine kahvaltı hazırla sen haydiCanım bilmediğin yaşamadığın şeyler için dalga geçme bence gün gelir devran döner sıra sana da gelebilir
Daha komik bişey diyim şimdi kv diyoki kahvaltıyı yapalım bize geçelim fasulye kıralım diyo şaka gibiiiii mal bunlarAy bir bikmadiniz bunlardan ya yok devran doner, yok sira sana gelir bir gun o devran donerse ben kahvalti hazirlayip gitmem canim emin olabilirsin. seninki gibi kocanin ve kayinvalidenin anasini aglatir giderdim net.
Valla sizi döverim siz çete mısınızÇarşamba günü açmışsın ne eskisi
Sağa sola beddua edeceğine 5 yaşındaki kocanla velisine kahvaltı hazırla sen haydi
Kahvaltıyı ne zaman hazırladın?Vallahi şu durumda gülüyorum fasulye nediiiiir kadın koyun can derdinde kasap et derdinde
Kimse sizi ciddiye almıyor, çok üzücü .Vallahi şu durumda gülüyorum fasulye nediiiiir kadın koyun can derdinde kasap et derdinde
Yiyolar şimdiKahvaltıyı ne zaman hazırladın?
Bunun farkındayım 1 saat sonra baba evine dönerek neyin ne olduğunu gösterecem onlaraKimse sizi ciddiye almıyor, çok üzücü .
Duygu düşüncelerinizin hiçbir önemi yok. Çünkü siz kendinizi önemsemiyorsunuz.
Baktı sabah erkenden tırın tırın kalkıp kahvaltıyı koymuşsun önlerine, kaynana da demiş ki buna bu kadar korku yetmiştir.Yiyolar şimdi
Amaan iki zeytin peynir değilmi birazdan bitecek bunların hepsiKendini küçük düşürüyorsun, yazık. Kırk takla attı ayrılmamak için, son gün bile yaranmaya çalıştı da biz istemedik diyecekler aferin. Kahvaltı hazirlayacakmis, insan utanır yani ne yapıyorum der.
E ne desin kadın haklı baktı sen normal davranıyorsun kahvaltı da yapıldı gideceğin falan yok bari fasülye işini çözeyim demiş..Daha komik bişey diyim şimdi kv diyoki kahvaltıyı yapalım bize geçelim fasulye kıralım diyo şaka gibiiiii mal bunlar
Şu anda sizin aileniz de dahil hiç kimse gidip boşanacağınıza inanmıyor bence.Bunun farkındayım 1 saat sonra baba evine dönerek neyin ne olduğunu gösterecem onlara
Fasulyeyi de kıracaksın ..Daha komik bişey diyim şimdi kv diyoki kahvaltıyı yapalım bize geçelim fasulye kıralım diyo şaka gibiiiii mal bunlar
Haaaayır saçmalama valla bitti artık bekleyin bikaç saat sonra baba evindeyim dicemFasulyeyi de kıracaksın ..