Boşanmak üzereyim, çok kötüyüm yardim

Aslında ben birçok kişinin aksine eşinizi hatalı buldum.Uzun süredir annesi ve kardeşinin evliliğinize karışmasına bi çözüm yolu bulamamış yani onlar yüzünden 2 kez ayrılma noktasına gelmişsiniz.
Birkere sağlam durup evliliğine kimseyi karıştırmaması gerekiyordu.
Ya da beceremiyorsa kesin ve net bir şekilde ayrılıp annesi ve kardeşinin dibinde yaşayıp sizi rahat bırakması gerekiyordu.
O yatak olayı tam bi komedi zaten.Uyurken bile bana değmeyeceksin nedir allasen defol git yerde yat derdim ben yani.
Bu sen erkek değilsin adam değilsin muhabbeti de evet hoş değil ama ben sizi anlıyorum.
Çünkü sizi bu duruma getirmiş 3.şahıslar yüzünden yuvanız dağılma noktasına gelmiş.Bence lafı söyleyen kadar biraz da söyletene bakmak lazım.
Eşiniz tam ergenlikten çıkamamış bence.
Şu an bu tavırları da siz ayrılmayalım diye üstüne düştüğünüz için.Bence bırakın ne yapmak istiyorsa onu yapsın bu şekilde haklıyken haksız duruma düşürmüş sizi çünkü.

bence blöf yapıyor , seni pişman etmek derdin de gibi

madem öyle hiç uzatmayalım falan de bir kaç gün sabret sana dönecektir , dönmezse gerçekten bitmiştir.

Hic bir zaman tek tarafli ommaz evlilikte hatalar burada da gördüğümüz gibi..
Erkekler inatci oluyorla çünkü o sert yapilari bizden daha cabuk kiriliyor.
Kadinlar pamuk gibidir kopsa bile biraz ugrasinca bilesiverirler. Erkekler demir gibi pat diye kirilir gec olsa da sonra gel de birlstir butunlestir.
Ben derim ki bosanma konusunu su an acmayin. Bir sey yok gibi devam edin. Kavga etmeyin üzerinize ne kadar gelirse gelsin. Kendi içinizde cozmeye calisin belli ki seviyorsunuz ama olgunlasamamissiniz bazi konularda. Bi kafa dinleyin ayni evde olsa dahi.. iyi gel8r umarim. Cunku bosanmaya hazir degilsiniz manevi olarak bu cok belli.

26 ben, eşim 27
Ozaman yaşlarla alakalı bir durum dğlmiş ben okuyunca küçükler herhalde demiştim,
Anladığım kadarıyla siz evliliğin ne olduğunu tam kavrayamadan evlenmişsiniz, ewet evlilikte ara ara dalgalanma olması bağları güçlendirir fikrindeyim, ama sizde o kadaar cok dalgalanma olmuş ki sizide eşinizide yormuş yıpratmış..

Bir kadını yataktan kovarsan, dokunma bana dersen, adımlarını geri cevirirsen , elbetteki sonucunda o kadın öyle konuşur.
Hatalariniz var evet ama temelini eşi ve saz ekibi kurmuş.

3. Kişilerin yuva bozanlarini Allah nasil biliyorsa öyle yapsın. Ve kriz çözücü olmayan adamlarla evli kadınlara sabır versin Mevlam.

Erkek dediğin olgun olur, kriz çözücü olur, çekirdek ailesine gölge olur. Eğer değilse hayatı böyle çekilmez yapar işte.

Atacağınız adımları atmışsiniz . Bundan sonra amiyane tabirle , kuyrugunuzu dik tutun.
Giderse gitsin, biterse bitsin.
Eğer böyle yapmazsanız sizi daha çok ezecektir. Tekrar beraberlik olsa bile sağlıklı olmaz.
Eğer iyileştirmek istiyorsanız tek sartiniz çok iyi bir terapiste gitmek olsun.

Sakin görünün , değişiklikler yapın kendinizde ve hayatınızda. Bu değişikliği fark etsin. Çalışıyorsanız , kalan zamanınızda mutlaka bir hobi kursuna yazılın. Spor v.s olabilir.
Çok kısa sürede yapmalısınız bunu.

Onu yok saymayin ama umursamaz görünün.

Kendinizi suçlayin elbet, ancak bu suçlama onun hatalarını unutturacak kadar olmasın. Bu yüzden kaybediyorsunuz bence.

O eşinizin tayfasini yok sayın , mutluluğun formülü bu. Onlara giderseniz bile, ne yaparlarsa yapın görmeyin. Susun.
Eşiniz yokken kalmayın. Asla eşinize hiçbir konuda onlardan söz etmeyin.

Görmüyor sandiklarinizi görüyor erkekler. Sadece yorum yapmıyor. Kadın konuşunca üste çıkmak için kavgaya çeviriyor. Konuşmazsan zamanla onlar denge kurmaya başlıyor.

kocan seni çok seviyoor canım..

sorun sadece inat gurur ve onun erkek olduğu için gururun çok daha ağır basması..

Fazla özür dileyerek adamın totosunu kaldırmışsın. Gerekeni yapmışsın, özür dileme bence artık. Bitirmek isteyene her şey bahane olur, devam etmek isteyense kusur falan görmez, kusur bahane aramaz. Bitirmek istiyorsa hiç ikiletme. Dünyanın da sonu değil boşanmak. Daha çok gençsin. Böyle ergen bir tipi büyütmekle mi geçecek ömrün. Bu ne ya "yatağın bu tarafına geçme" muhabbeti, istemiyorsa gider kanepe de uyur.

Cok
Aslında ben birçok kişinin aksine eşinizi hatalı buldum.Uzun süredir annesi ve kardeşinin evliliğinize karışmasına bi çözüm yolu bulamamış yani onlar yüzünden 2 kez ayrılma noktasına gelmişsiniz.
Birkere sağlam durup evliliğine kimseyi karıştırmaması gerekiyordu.
Ya da beceremiyorsa kesin ve net bir şekilde ayrılıp annesi ve kardeşinin dibinde yaşayıp sizi rahat bırakması gerekiyordu.
O yatak olayı tam bi komedi zaten.Uyurken bile bana değmeyeceksin nedir allasen defol git yerde yat derdim ben yani.
Bu sen erkek değilsin adam değilsin muhabbeti de evet hoş değil ama ben sizi anlıyorum.
Çünkü sizi bu duruma getirmiş 3.şahıslar yüzünden yuvanız dağılma noktasına gelmiş.Bence lafı söyleyen kadar biraz da söyletene bakmak lazım.
Eşiniz tam ergenlikten çıkamamış bence.
Şu an bu tavırları da siz ayrılmayalım diye üstüne düştüğünüz için.Bence bırakın ne yapmak istiyorsa onu yapsın bu şekilde haklıyken haksız duruma düşürmüş sizi çünkü.
Teşekkür ederim desteğiniz için . Kavga için huzursuzluk için uğraşan bi insan değilim kesinlikle. Hatta nefret ederim huzursuzluk tan. Evet zaman zaman tahammülüm azalıp hatalar yapabiliyorum ama bunların uzamaz aşı taraftarıyım. Bu nedenle de adım atiyorum çünkü komik ve gereksiz geliyor olanlar. Konuşarak aşmak ve gerçekten aşmak istiyorum. Karşımda bu niyetle bi insan göremeyince evet adımım boşa gidiyor ve hatta suçlu durumuna düşüyorum. Ama bitti. Ne yapmak istersen dönemini açtım, ve kötüye de hazırlıyorum kendimi. Zaten benim üzülmemi bu kadar umursamayan birinin hayatında olmak beni çok mutlu etmiycek her şey düzelse bile.

Ozaman yaşlarla alakalı bir durum dğlmiş ben okuyunca küçükler herhalde demiştim,
Anladığım kadarıyla siz evliliğin ne olduğunu tam kavrayamadan evlenmişsiniz, ewet evlilikte ara ara dalgalanma olması bağları güçlendirir fikrindeyim, ama sizde o kadaar cok dalgalanma olmuş ki sizide eşinizide yormuş yıpratmış..
Çok detay vermedim esimle veya önceki yasinilanlarla alakali. Ben idare edebilirdim normal bir evlilik hayatını. Ama eşim ve ailesinin yasattiklari bu işi normallikten çıkardı. Ben de vermediğim tepkileri vermeye başladım. Malesef. Bi küs bi barışık istikrarsız, geleceğe dönük hayalsiz bi evlilikten ben de mutlu değilim. Sadece neden komik. Ben bu nedenden ayrılır miydim hayır. O ise birikim diyor. Birikimse diğer barismalarinda sünger çekmeden barismissindir çünkü ilk kavgamiz diyebilirim baristiktan sonra. Bahane arayanı zorla tutmam yanımda. İlk baştan ne halin varsa gör demiş olsaydım vicdanım susmuycakti. Ancak şimdi rahatım. Çok sakız olmadan hayatına dozunda bıraktığımı dusunuyorum

Gitmek istiyorsa gitsin, gerçek sevgi olsaydı bu sebeplerden ayrılmayı kafasına koymazdi. Ustune dusme ne hali varsa gorsun de ve kendi hayatına bak en iyisi. Sen peşinde oldukça iyice kendini geri çekecektir.

Fazla özür dileyerek adamın totosunu kaldırmışsın. Gerekeni yapmışsın, özür dileme bence artık. Bitirmek isteyene her şey bahane olur, devam etmek isteyense kusur falan görmez, kusur bahane aramaz. Bitirmek istiyorsa hiç ikiletme. Dünyanın da sonu değil boşanmak. Daha çok gençsin. Böyle ergen bir tipi büyütmekle mi geçecek ömrün. Bu ne ya "yatağın bu tarafına geçme" muhabbeti, istemiyorsa gider kanepe de uyur.
Çok teşekkür ederim sonanda desteğin için. Çok haklısın istediğini yapsın. Saldım.

Gitmek istiyorsa gitsin, gerçek sevgi olsaydı bu sebeplerden ayrılmayı kafasına koymazdi. Ustune dusme ne hali varsa gorsun de ve kendi hayatına bak en iyisi. Sen peşinde oldukça iyice kendini geri çekecektir.
Aynı fikirdeyim. Pişman olacağına da inaniyorum ama kuyruğunu indirmeyebilir bu kez. Benim için de belki hayırlısı olur.

Aynı fikirdeyim. Pişman olacağına da inaniyorum ama kuyruğunu indirmeyebilir bu kez. Benim için de belki hayırlısı olur.
Belki değil eminim hayırlısı olur. Seni kendinden uzak tutarak acı çektirmeye çalışan ve ailesi yüzünden uzulmene neden olan, ergenler gibi nerdeyse yatağa perde çekecek olan bir koca kimi mutlu edebilir ki? Beklentisi çok dusuk olan kadinlari belki? Kendini nimetten saymasin sözü sadece sana mi geçiyor sana mı erkekliği tutuyor, su sana yaptıklarının birazini ailesine karşı yapsaydi evliliğini kurtarırdı. Üzme kendini, suçlu bulma. Çileden çıkarmış seni belli.

kocan seni çok seviyoor canım..

sorun sadece inat gurur ve onun erkek olduğu için gururun çok daha ağır basması..
Ben de öyle sanıyordum ama beni bu kadar uzmesi hemen harcaması gibi durumlara bakınca bitmiş diyorum. İstese kurtarilmiycak bi evlilik değil. İnancını kaybetmiş büyük ihtimal. Yapacak bişeyim yok. Kendim de artık kendime itici gelirim zaten. Bi şey daha çıkmaz bu bünyeden. Hayırlısı.

• Beğen
Reactions: s u
Bu tip yorumlar inanın çok gereksiz. Kimseye faydası yok , olsa da bir olmasa da.
Yarın obur gun kendınızı duzeltın dıye yazıyorum
zıra bundan ayrılsanız baska bı adamla evlensenız agzınıza gelenı saysanız sonu gene cok farklı olmayabılır ha karsınızdakı anca tosun pasa fılan olursa bılemem vur kafasına al ekmegı tarzını bırını bulabılırdınız

Yarın obur gun kendınızı duzeltın dıye yazıyorum
zıra bundan ayrılsanız baska bı adamla evlensenız agzınıza gelenı saysanız sonu gene cok farklı olmayabılır ha karsınızdakı anca tosun pasa fılan olursa bılemem vur kafasına al ekmegı tarzını bırını bulabılırdınız
Beni ne kadar taniyosunuz ki acaba, bu kadar net yargılarınız var? Ben dolmuş bir bardağa son damlanin eklenisinden sonra gelinen durumu anlattım. Buna bakarak bu insan önüne gelene hakaret ediyor gibi bi sonuç cikarmissiniz sanki. Ben hatalı davrandığım yerlerin çok net farkındayım.
Ayrıca zaman zaman sizin de kotu zamanlarıniz olabilir hayatınızda. Bilmiyorum aynen böyle yorumlarla mi karsilasiyosunuz nedir bu acımasız eleştiri. Teşekkür ederim yine de.

zamana bırak üsteleme öyle alttan da alma karışma bekle
abinin düğünü geçene kadar bekle derim

tamam seni de haklı buluyorum, mutsuzlukların birikmiş ve onların patlaması olmuş. ama bazı kelimeleri erkek hazmedemeyebilir. sen erkek misin adam mısın gibi laflar o an için canı yansın diye etmiş olabilirsiniz ama bunu sindiremez karşı taraf. en zayıf noktaları çünkü. bana da evli olsam eşim bir tartışma anında dese ki sen kadın mısın be, nasıl zoruma gider. defol git o zaman kendine kadın birini bul derim.

neyse olan olmuş. özrünü de dilemişsin fazlasıyla ama eşin uzatmış. şu saatten sonra fazla bişey yapma, daha da kendinden soğutursun. bırak normal akışına bakalım. duyguları eskisi gibi olmayabilir. biraz zaman ver eger mutsuz oluyorsanız ve o da sana karşı eskisi gibi hissetmiyorum derse yolları ayırmaktan başka care yok..

Back
X