Boşanmak üzereyim, çok kötüyüm yardim

Bu nasıl evcilik diyesim geldi.. Bence bu saate kadar cool cool takılmışsın boşanmayalım diye bu coolluğu bozma. Adam zaten kararlı gözüküyor.

Bu nasıl evcilik diyesim geldi.. Bence bu saate kadar cool cool takılmışsın boşanmayalım diye bu coolluğu bozma. Adam zaten kararlı gözüküyor.
Aslında konumda coollugumu bozdugumdan bahsettim. Hem olay olmadan önce attığım adım. Soğukluk sürerken attığım bi kaç adım ve kavgadan sonra attığım toplam 6-7 adım vardır. Şu An cool um gerçekten.
Ben de anlamadım nasil evlilik.
Çocuk da olmadigindan sevgili gibi takılıyoruz bi küs bi barisik. Uçlarda yaşıyoruz duyguları eşim sağolsun.
Şu anda bu kadar soğukluğun üstüne bi şekilde barissak saniyede ön beş öpücük ve derin derin iç çekişleri sarilmalari olucak.

Ben hiç anlamadım :)

Düğüne çağırır sa git bence buda bi adım ınan ki o seni çok seviyor ve su an da da işin ciddiye binmeye başladığını anladı bence
Hayırlısı olsun hakkınızda kırıcı yorumlara aldırma sen daima yapıcı düşün
Teşekkür ederım :) bilmiyorum biraz gel deyince gel git deyince git istediği gibi kullanmış olucak. Çünkü geçen hafta is ciddiye binmeden bi arkadaşının nikahınà gitmeyi teklif etti gittik. Sürekli bişey in duzelcegini mi sanıyorsun tarzında konuşmaları oldu.

Bu sefer gerçi cagiracagini sanmıyorum. Küçük bi ihtimal. Öncesinde sorayım da Size de o an çelişkide kalmiyayim diye soruyorum.

Ben ay agir konusmussun falan demiycem. Insani oyle bi hale getiriyorlar ki,soyleyiveriyosun. Seni anliyorum ben de oule tezcanli biriyimdir.agir da konusurum..
Uzmeseydi seni,cigrindan cikarmasaydi etmezdjn oyle laflar. O seni davranisiyla kucumsemis. Sen de hincini lafla almissin bunda bisey yok bence.
Ayrilma isine gelince,esinizle yuruyebilcekse konusun duzeltin derim. Ikiniz de cocukluk ediyorsunuz biraz. Aslinda buzlar eriyebilir. Ama o istemezse tek tarafli da eritmek ya zaman alir yaimkansiz olur.
Ailenizden birileriyle bi konusun bence..

Düğüne gitme bence yine çocukça bişey yapar senin tepen atar. Kibarca benim keyfim yok düğün için sen git de ya da başka birşey söyle gitsin. Şu anki tavrına aynen devam et. Yaklaşırsa da gayet soğukkanlı ondan daha mesafeli ol. Şartlar elverince de konuşursun. Bu arada bizim evde de senin durumun bir benzeri var:( bizde çenesi durmayan kocam:) gör bak zamanla senin duruşuna göre hareket etmek zorunda kalacak böyle şeyler etki tepki meselesi neticede. İçini ferah tut, cool cool takılmaya devam et, fazla da abartma ama;)

evetttt şöyle ki tipik bir durummm bu üzerine neden düşüyorsn özrünü bir defa diledin bitti boşuna yanaşıp durma kedi gibi al bilgisayarını tvnunu geç odana keyfine bak sohbetlerini yapppppp neyse hobilerin bunları yap ilgilenme yemek yapma yeme dışardan yemek söyle aç son ses müzikleri evin içinde keyfiiiiineeee bak tecrübeyle sabitttire özür alttan alma bunlar adama GEREKSİZ ÖZGÜVEN VERİR lütfen senden daha değerli değil çıplakkadın resmine bakacak sonrada haklı olacak farkındamısın beynen seni aldatmış oluyor haklı olduğunun farkına var özür dileyeceğin kısım içinde zaten haddinden fazla özür dilemişsin 1 hafta dayan kendine bak bakımlar yap kendinle ilgilen sacları başları yap müzik ndinle yemekler söyle sürekli kendinle ilgilen ve farkını gör
ben ce bunların yanısıra gidip abdest al ve yaradana sığın evliliğin kurtulması için ondan yardım iste,kalpleri çeviren yalnızca Allah tır bunu unutma.Sen dua et ve Allah yuvanızı toparlamana yardım etsin .Fetih süresi ve bol bol yasin okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım hem için rahatlar huzur ve sukunet bulursun hem de belki eşin senin bu evliliği devam ettirmen için dua ettiğini görür de sana kıyamaz ne biliyim bn erkek olsam kıyamazdım herhalde :) denemekte fayda var geceleri madem yanına gelmiyor az biraz uyu ve gecenin 3/2 sinde kalkıp 2 rekat namaz kılıp duanı yap,Rabbim kimseyi yuvasından sudan sebeplerle ayırmasın.Dua et kv ve görümcen için kendin için anlayışlı olmanız için inşallah feraha çıkarsın bn her istediğim varlığa Rabbimden isteyerek ulaştım hamdolsun dilerim sen de kavuşursun mutlu yuvana

Boşver canım eminim bu mükemmel kadınlar böyle sinirleriyle oynayan kocaları olsa yine de
erkeğim benim diye bağırlarına basarlar..
Sızde anlamadan hukum koymayın siddetti elbette desteklemıyoruz Ayrıca kımse mukemmel degıl olamazda;) burda anlatılmak istemen cok konusmak erkegı herzaman iter bu yanı elbette kımse sutten cıkmış ak kasık degil kimsede siddetten uygulayan adamı erkegı dıye sevmez komıklesmeyın

Burda kimseyı acıtmk yaralamak için yorum yapmıyor nerenızle anlıyorsunuz yahu kadın kendı dıyor cok konustum kırıcı oldum adammısın dedım dıye erkekler cocuk gıbı nasıl gidersen oyle alıyorsun karsılıgını bu boyle yanı genlerını degısemıyeceklerıne gore bı taraf alttan almalı ki yurusun siddetin her turlusune en cok ben karsıyımdır baska tarafıyla anlayanın kendı dusuncesıdır bır yuva kolay kurulmuyor

Burda kimseyı acıtmk yaralamak için yorum yapmıyor nerenızle anlıyorsunuz yahu kadın kendı dıyor cok konustum kırıcı oldum adammısın dedım dıye erkekler cocuk gıbı nasıl gidersen oyle alıyorsun karsılıgını bu boyle yanı genlerını degısemıyeceklerıne gore bı taraf alttan almalı ki yurusun siddetin her turlusune en cok ben karsıyımdır baska tarafıyla anlayanın kendı dusuncesıdır bır yuva kolay kurulmuyor
Senin okuduğunu anlamaklâ ilgili sıkıntıların var galiba. Olsun olabilir sen Hosbesé devam et.

Kuzu esinle aranda düzelme var mi Allah yardımcınız olsun biz burda ne desek boş

Gözle görülür bi gelişme olduğunu söyleyemem ama ben neselenip hayatıma devam ettikçe onu biraz daha üzgün gibi görür oldum. Eski gereksiz özgüveni yok; çünkü k. Kaldırmıyorum artık.
Bugün işten gelir gelmez komşularının yanına indim. 1-2 saat. Sonra da arkadaşlarımla plan yapıp dışarı çıktık. Takmadigimi mutlu olduğumu gördü.
O da gideceği yeri söyledi yine masum bi ses tonuyla. Ve gitti.
Bizde öyle kısa sürede gözle görülür bi gelişme olacağını sanmıyorum ama bi bakalım.
Sanki pişman olmaya başladı ufaktan öyle hissediyorum.
Teşekkür ederim ilgin için canim

Gözle görülür bi gelişme olduğunu söyleyemem ama ben neselenip hayatıma devam ettikçe onu biraz daha üzgün gibi görür oldum. Eski gereksiz özgüveni yok; çünkü k. Kaldırmıyorum artık.
Bugün işten gelir gelmez komşularının yanına indim. 1-2 saat. Sonra da arkadaşlarımla plan yapıp dışarı çıktık. Takmadigimi mutlu olduğumu gördü.
Bizde öyle kısa sürede gözle görülür bi gelişme olacağını sanmıyorum ama bi bakalım.

Çok doğru davranıyorsun.
Kendini onsuz bir yaşama hazırladığını farkettiğinde göreceksin değişimi.
Nasıl batıyor onsuz mutlu hallerin.

Bunların özü aynı çünkü.

Çok doğru davranıyorsun.
Kendini onsuz bir yaşama hazırladığını farkettiğinde göreceksin değişimi.
Nasıl batıyor onsuz mutlu hallerin.

Bunların özü aynı çünkü.
Ve gerçekten de hazırlıyorum biliyomusunz beni bu kadar çabuk bırakmaya çalışan birine guvenim de kalbim de kırık. Her şeyi ben tek başıma yapmadım.
İnanın çok yararınız oldu . Bana çok iyi geldi burası. Bu konuyu açtığım ilk günü hatırlıyorum da.

Oh be kendine gel:) o ne öyle dellen dellen. Sefan olsun;)

Ve gerçekten de hazırlıyorum biliyomusunz beni bu kadar çabuk bırakmaya çalışan birine guvenim de kalbim de kırık. Her şeyi ben tek başıma yapmadım.
İnanın çok yararınız oldu . Bana çok iyi geldi burası. Bu konuyu açtığım ilk günü hatırlıyorum da.

Hiç bir evlilik bir tarafın etkisiyle mükemmel ya da bir tarafın etkisiyle çok kötü değildir.
İki kişilik her iş emek ister.

Senin tek hatan, aşırı tepki vermek.
Sinirini de aşırı ifade etmen, pişmanlığını da aşırı ifade etmen.

Eğer içinde bir yerlerde haklı olduğuna dair duyguların daha ağır basıyorsa
asla yalvarıp kendini çok eğme.

Hakettin, dedirttin, hakettin ki yaptım demeyi bil.
Sadece suçlu olduğun kısmın özrünü dile, fazlası ile bitmeye yol almış evlilik kurtulmaz çünkü.

Bari karakterimiz ayakta kalsın.

Hiç bir evlilik bir tarafın etkisiyle mükemmel ya da bir tarafın etkisiyle çok kötü değildir.
İki kişilik her iş emek ister.

Senin tek hatan, aşırı tepki vermek.
Sinirini de aşırı ifade etmen, pişmanlığını da aşırı ifade etmen.

Eğer içinde bir yerlerde haklı olduğuna dair duyguların daha ağır basıyorsa
asla yalvarıp kendini çok eğme.

Hakettin, dedirttin, hakettin ki yaptım demeyi bil.
Sadece suçlu olduğun kısmın özrünü dile, fazlası ile bitmeye yol almış evlilik kurtulmaz çünkü.

Bari karakterimiz ayakta kalsın.
Çok haklısınız. Baştan sona. Bir de kurtarmak isteyen kişi yoksa karşında boşa çaba.
Sevgililik olsa çoktan yoluna git demiştim. Evlilik olması, çevresel durumlar elimi kolumu bağlıyor. Bakalım zaman en doğrusunu gösterir umarım.

Aynen böyle kendimi tekrar bulucam inşallah.
Siz kaç yıllık evlisiniz? Bende de aynı sorunlar var demissiniz de
Aynı sorunlar değil de benzer biraz. 4 yıllık evliyim ben. Evlilik zor iş. İnşallah yoluna koyarsın ama yukarda bi üyenin de bahsettiği gibi davranışla ya da sözle birçok olumsuzluğa biz de katkıda bulunuyoruz. İnsanın etrafında sağlıklı etkileşimde bulunduğu birileri yoksa aşırı tepkisel olur bence eşine karşı, bizde eşim öyle. Benim de tahammülüm tükeniyor bu kadar stres altında. daha fazla davranma fazlaca davranmışsın zaten. Sen diline hakim ol yeter. Bu arada sen kendi ayaklarınla geldin demişsin ya hani açıklamasını yapmışsın ama yine de söyleme öyle şeyler o şımarıklık yapmış sen bildiğin tükürdüğünü yaladın k.pek(afedersin) muamelesi yapmışsın, direk gömmüşsün. Kendini kötü hissetmen için söylemiyorum ama o kendini bilmiyor sen bil. Bizde de eşim çok söyler kavgada bile söylenmeyecek şeyler ama kendini bilmiyor diyorum susuyorum ki benim vereceğim cevaplar da direk intihara sürükler adamı:KK57: gerçekten acayip kötüyümdür marifet diye söylemiyorum. Ama düşman değiliz. Bir de ben herşeyin ötesinde benden eşimden ziyade evlilik kurumuna saygısızlık olarak görüyorum yapılan edileni. Herkes karakterini sergiliyor davranışlarıyla. Kendini bilen bilmeyinin kusuruna bakar mı? Neşet Ertaş:) evlilikte sökmüyor pek diyebilirsin ama ucundan kıyısından tutunabilirsin bu söze;)

Haklısın ama bir süre sonra dayanamaz hale geliyorsun. Sinirlerin yipraniyor. Bilirsin işte.
Belki de benim için hayırlısı olucak. Mutsuz günlerim hep daha çok oldu bu evlilikte.
Allah senin de yuvanà mutluluk ve huzur versin. Evlilik gerçekten çok zor bişey.

Haklısın ama bir süre sonra dayanamaz hale geliyorsun. Sinirlerin yipraniyor. Bilirsin işte.
Belki de benim için hayırlısı olucak. Mutsuz günlerim hep daha çok oldu bu evlilikte.
Allah senin de yuvanà mutluluk ve huzur versin. Evlilik gerçekten çok zor bişey.

son durumun ne özeldn yazdım ama dönmedim merak ettim seni

Back
X