- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp sorunum üzerine bu kadar düşünüp yazman bana çok Moral verdi. Kriz çözmeyi bırakın, kriz çıkarmasà ben razıyım. Aile olmasına da gerek yok. ( bu arada aile olayı aramızda geçmiyordu bi Problem yoktu. O koz sonuna kadar kullanıldı. Onlar yüzünden ayrılma kararına gidince büyük ablası onları bu konuda suçladı filan. Herkes kendine cekiduzen versin gibi. Susmuslardi ama yeniden de hortlayabilir yaz ayları bi yerlere gitme zamanları karışacak daha çok şey oluyor çünkü. Çok da güvenmiyorum. ) eften puften meseleler bile krize dönüşebiliyor. Mesela ilk yıl 2 dk geç çıkmam çok büyük olay olmuştu. Azıcık telaşlı bi durum varsa sanki dünyayı kurtaricakmis gibi davranıyor. O denli gergin ve hayatı çekilmez yapabiliyor.ilaç kullanmaya başladığından beri biraz daha iyi. Bi çok örnek var ama amacimdan sapmak istemiyorum. Mesele burda ne ailesini ne esimi kötülemek. Çözüm odaklı olmaya çalışıyorum. Her insanın hayatında eksiklikler oluyor neticede. Ama dediğiniz olgunluk hiç yok benimkinde. Yaşadığım çok şey var. Çok olumsuzluk da var. Ama ilerleme vardı , anlamaya başlıyordu birbirimizi en azından ben öyle sanmıştım. Bu nedenle ben bi kalemde hiç bişeyin üzerini cizemeyecegim gibi evliligimi de cizemedim. Ama bu kadar tabiki. Daha fazlası yuzsuzluk.Bir kadını yataktan kovarsan, dokunma bana dersen, adımlarını geri cevirirsen , elbetteki sonucunda o kadın öyle konuşur.
Hatalariniz var evet ama temelini eşi ve saz ekibi kurmuş.
3. Kişilerin yuva bozanlarini Allah nasil biliyorsa öyle yapsın. Ve kriz çözücü olmayan adamlarla evli kadınlara sabır versin Mevlam.
Erkek dediğin olgun olur, kriz çözücü olur, çekirdek ailesine gölge olur. Eğer değilse hayatı böyle çekilmez yapar işte.
Atacağınız adımları atmışsiniz . Bundan sonra amiyane tabirle , kuyrugunuzu dik tutun.
Giderse gitsin, biterse bitsin.
Eğer böyle yapmazsanız sizi daha çok ezecektir. Tekrar beraberlik olsa bile sağlıklı olmaz.
Eğer iyileştirmek istiyorsanız tek sartiniz çok iyi bir terapiste gitmek olsun.
Sakin görünün , değişiklikler yapın kendinizde ve hayatınızda. Bu değişikliği fark etsin. Çalışıyorsanız , kalan zamanınızda mutlaka bir hobi kursuna yazılın. Spor v.s olabilir.
Çok kısa sürede yapmalısınız bunu.
Onu yok saymayin ama umursamaz görünün.
Kendinizi suçlayin elbet, ancak bu suçlama onun hatalarını unutturacak kadar olmasın. Bu yüzden kaybediyorsunuz bence.
O eşinizin tayfasini yok sayın , mutluluğun formülü bu. Onlara giderseniz bile, ne yaparlarsa yapın görmeyin. Susun.
Eşiniz yokken kalmayın. Asla eşinize hiçbir konuda onlardan söz etmeyin.
Görmüyor sandiklarinizi görüyor erkekler. Sadece yorum yapmıyor. Kadın konuşunca üste çıkmak için kavgaya çeviriyor. Konuşmazsan zamanla onlar denge kurmaya başlıyor.
Ama nasıl davranmaliyim tam olarak da bilemiyorum. Ne yapmak istiyosan yap mi demeliyim. Hiç bişey dememeli miyim. Tavirsiz mi olmalıyım , bunu nasıl başarırm
Son düzenleme: