kadın onu bırakmıştırda o yüzden bu durumdadır. kaldıramamıştır.açıkcası çok küçük bı ıhtımal bu adama haksızlıkmı edıyorum dedım. çok agladı tırnak kıl yemege baslamış uyku ılacları kullanıyordu yerınde duramıyor ellerını ovusturuyodu sureklı.yanakları bıle tıtrıyordu saclarıda beyazlamış acaba ahlarımmı tuttu yoksa haksızlıkmı ettım dedım onu gormelıydınız halını goren herkes ınandı kardesım bıle oturup agladı. böle bıseyı affetmem sındıremem.boşanacamda vıcdanımı rahatlanmak ıstedım gecen 6 ayda kesın aldattı deyıp muhatap olmuyodum ddavada devam edecektı.
tabii birşey yoktur ama gecenin 3 de adres soruyordur eşinize..kadın daha dün annemı aradı aramızda bisey yok o esını ne kadar swvıyor tahmın bıle edemezsın fılan demiş. bende anneme o kadını muhatap alıp cevaplamasına kızdım. ben eşime aklın nerdeydı dedıgımde senı aradım acmadın evınızede gelmeye cekındım aracı yolladım dıyor. evt o banada cocugumada acımadı. ben esıme cok merhamet duyardım grıpse sabaha kadar basında beklerdım.cunku anne babası ılkoul orta lıse 5 kurus vermeden yatılı okutmuş benım aılem ıse koymustu.5 parasızdı bızım kıracımızken lısede kendı harclıgımı ona verırdım bır sene pesımden kostu. ona merhamet duygum sevgıye dönüştü hergun suorızler yapardı şiirler adımı muma ıslemeler vesaıre.
nasıl tahmin etmişim ama bunu diyeceğini. erecemmi ne:))evt anadan dogma bır karıkaturdu. neymışş dıger bayan uyeye atacakmışta eşime atmış böle geciştirdiler.
evt anadan dogma bır karıkaturdu. neymışş dıger bayan uyeye atacakmışta eşime atmış böle geciştirdiler.
bır suru aracı koydu. onlar bıle bana yalvarıyor. esının en guzel gordugu kadın sensın. snnesı gıbı duruyor evt bu oyundu. sonra esım geldı bak ayrılıgımızda bır kız teklıf ettı kadın meraklısı olsam emın ol yesım olmaz. onun neresı kadın demeye basladı. annem babam dahı ınandı. bu acabalar delırtıyor.mantıgım yalan söyluyor dıuor kalbımse acaba suclu olabılırmı dıyor. bu ıkılem arasındavboşanma davasınıda acamıyorum.
hamıle olduguma ınanmamış hem bır ay sonra sana söledıler ben hayır yok öle bısey dedıgım halde dedıler dıyor her duruma bır acıklaması var.
evt hala bu ıgrec adamı ben nasıl sevebılıyorum delırmıs olmalıyım. kadın bıle annemı arayıp ıftıra demıs
açıkcası çok küçük bı ıhtımal bu adama haksızlıkmı edıyorum dedım. çok agladı tırnak kıl yemege baslamış uyku ılacları kullanıyordu yerınde duramıyor ellerını ovusturuyodu sureklı.yanakları bıle tıtrıyordu saclarıda beyazlamış acaba ahlarımmı tuttu yoksa haksızlıkmı ettım dedım onu gormelıydınız halını goren herkes ınandı kardesım bıle oturup agladı. böle bıseyı affetmem sındıremem.boşanacamda vıcdanımı rahatlanmak ıstedım gecen 6 ayda kesın aldattı deyıp muhatap olmuyodum ddavada devam edecektı.
benım en guvendıgım ınsan oydu. ve aılemden bıle ustun tutardım.demekkı ınsanlar degısebılıyormuş. bu benım sevdıgım herseyımı verdıgım eşim olamaz. 2200 bana yetmıcekmı 800 denmı kaccam dıyor. tek nıyetı nafakayı çektırmek dıyorum bu cevremdekı ona ınananlara o zaman yuzune guler nafakayı cektıresıye böle cekte gel demez dıyorlar.bunu gerı cekersen bıdaha benı terk edemezsın dıyor bende gerı cekmıyecegımı söledım.
sadece bunlar degıl düşüp ayak yan baglarımı kopmuş ne bır daha koşması bıle yazıkmış. allahım ben bu haldeyken o rahatmı demıstım ah etmıstım hep. allah yarına bırakırda yanına bırakmaz demiştim hep allh yarınada bırakmamış demekki
kadın daha dün annemı aradı aramızda bisey yok o esını ne kadar swvıyor tahmın bıle edemezsın fılan demiş. bende anneme o kadını muhatap alıp cevaplamasına kızdım. ben eşime aklın nerdeydı dedıgımde senı aradım acmadın evınızede gelmeye cekındım aracı yolladım dıyor. evt o banada cocugumada acımadı. ben esıme cok merhamet duyardım grıpse sabaha kadar basında beklerdım.cunku anne babası ılkoul orta lıse 5 kurus vermeden yatılı okutmuş benım aılem ıse koymustu.5 parasızdı bızım kıracımızken lısede kendı harclıgımı ona verırdım bır sene pesımden kostu. ona merhamet duygum sevgıye dönüştü hergun suorızler yapardı şiirler adımı muma ıslemeler vesaıre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?