• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak üzereyim acil yardım!

sadece bunlar degıl düşüp ayak yan baglarımı kopmuş ne bır daha koşması bıle yazıkmış. allahım ben bu haldeyken o rahatmı demıstım ah etmıstım hep. allah yarına bırakırda yanına bırakmaz demiştim hep allh yarınada bırakmamış demekki

açıkcası çok küçük bı ıhtımal bu adama haksızlıkmı edıyorum dedım. çok agladı tırnak kıl yemege baslamış uyku ılacları kullanıyordu yerınde duramıyor ellerını ovusturuyodu sureklı.yanakları bıle tıtrıyordu saclarıda beyazlamış acaba ahlarımmı tuttu yoksa haksızlıkmı ettım dedım onu gormelıydınız halını goren herkes ınandı kardesım bıle oturup agladı. böle bıseyı affetmem sındıremem.boşanacamda vıcdanımı rahatlanmak ıstedım gecen 6 ayda kesın aldattı deyıp muhatap olmuyodum ddavada devam edecektı.
kadın onu bırakmıştırda o yüzden bu durumdadır. kaldıramamıştır.:6:

kadın daha dün annemı aradı aramızda bisey yok o esını ne kadar swvıyor tahmın bıle edemezsın fılan demiş. bende anneme o kadını muhatap alıp cevaplamasına kızdım. ben eşime aklın nerdeydı dedıgımde senı aradım acmadın evınızede gelmeye cekındım aracı yolladım dıyor. evt o banada cocugumada acımadı. ben esıme cok merhamet duyardım grıpse sabaha kadar basında beklerdım.cunku anne babası ılkoul orta lıse 5 kurus vermeden yatılı okutmuş benım aılem ıse koymustu.5 parasızdı bızım kıracımızken lısede kendı harclıgımı ona verırdım bır sene pesımden kostu. ona merhamet duygum sevgıye dönüştü hergun suorızler yapardı şiirler adımı muma ıslemeler vesaıre.

kadın daha dün annemı aradı aramızda bisey yok o esını ne kadar swvıyor tahmın bıle edemezsın fılan demiş. bende anneme o kadını muhatap alıp cevaplamasına kızdım. ben eşime aklın nerdeydı dedıgımde senı aradım acmadın evınızede gelmeye cekındım aracı yolladım dıyor. evt o banada cocugumada acımadı. ben esıme cok merhamet duyardım grıpse sabaha kadar basında beklerdım.cunku anne babası ılkoul orta lıse 5 kurus vermeden yatılı okutmuş benım aılem ıse koymustu.5 parasızdı bızım kıracımızken lısede kendı harclıgımı ona verırdım bır sene pesımden kostu. ona merhamet duygum sevgıye dönüştü hergun suorızler yapardı şiirler adımı muma ıslemeler vesaıre.
tabii birşey yoktur ama gecenin 3 de adres soruyordur eşinize..
kardeş,
bostancıya hangi otobüs gidiyor.
tarzı...
bırakın ya bunları. birde açık karikatürüde yanlış yollamıştır o saatte.:ssz:

kocanızdan ayrılmamak için buradaki insanlara karşı kocanızı savunuyor gibi bir havanız var. cesaret edemiyorsanız boşanmaya, bütün bu saçmalıkları kabul edin. içiniz nasıl rahat edecek? nasıl mutlu olabilirsiniz?

eşin seni baya baya başkasına tercih etmiş

sonra ne olduysa çark etmek zorunda kaldı...

şimdi sen bunu ister kabullenirsin ister kabullenmezsin

ama durum bu.....!

800 lira para eşini ve o kadını ne hallere getiriyor vay be:ssz: Sakınnn ama sakıın saf olma nafakanı geri çekme bak burda ki insanlar tamamen tarafsız yorum yapıyor ne seni ne de eşini tanırız.Böyle bir adamın o kadınla konuşmalarını okudun unutma sadece arkadaşlık değil bu öyle olsaydı sen görünce konuşmalar silinmezdi s. vs. sen yaşadın biz sadece okuduk lütfen kendine azıcık değer ver ve boşan kurtul bu adamdan çünkü adam sana verdiği nafakanın peşinde.Kadın da aynı şekildee:ssz: gel de böyle bir insanın allahı sevdiğini allahın yolunda olduğunu söyle iştee iman allah sevgisi kişinin içinde görünüşte değil böyle allah yolunda görünüp çok yolsuzlar var elbet allah onları layıkıyla cezalandırır sen içini ferah tut.

Son düzenleme:
psıkologa gıtmeyı düşünüyorum. kızımla bu haldeyken yeterınce ılgılenemıyorum oda babamla olalım dıye aglıyor çünku annem sureklı baban gıbısın deyıp duruyor aılemde streslendı olan kızıma oluyor.

Siz kandırılmaya bu kadar müsait olursanız adam zekasını kullanıp da düzgün bir yalan uydurmaz tabii, neden yorsun kendini.

Olay ortada. Eşiniz bir macera yaşamak istemiş yaşamış ve geri dönmüş. Affetmek yada affetmemek size kalmış ama bunu affederseniz diğer yapacaklarına da vize vermiş olacağınızı unutmayın. Bana göre zaten asla affedilmemelidir de... Aynı şeyi siz yapsanız eşiniz affeder miydi onu düşünün. Bu zırvalara din etiketi yapıştıranlara da kesinlikle kanmayın. Onlar gibi düşünen ülkede yaşamış olsalardı şuan recm edilmişlerdi.

Iyi ozaman madem sizde esinize söyle deyin "ayri kaldigimiz zamanda basimi yasliyacak bi omuza ihtiyacim vardi, buldumda, o kisi bana cok deger verdi hep yanimda oldu benim icin önemli biri...beni böyle kabul edebilecenmi?" Sonrada olaylar karisinca, beni nekadar sevdigini test etmek icin yalan söyledim, yok öyle bisey de...sizce bu durumda ne olur? Sizi kabul edermi? Sorgulamazmi? Hey allahim sanki evcilik oyunu...ufak tefek kiskandirmalar esler arasinda olur, güven ölcmek icinde, ama sizin esinizin yaptigi kadar degil...resmen kandiriyor...allaha emanet olun...

Bu konuyu okuyunca üzüldüm, önceki konuna bakınca kızdım. Ne kolay değil mi başka bir kadına kötü kadın yaftası yapıştırıp kendi hayatına devam etmek. Ama allah devam ettirmiyor işte. Siz ayrılamazsınız ve ayrılmayın. Yaptıgının arkasında durmayan bir koca, kadınları ötekileştiren bir kadın. Neyse ki imtihanınız birbirinizle olsun evladınıza bulaşmasın. Hakkınızda hayırlısı.

bu iğrenç adamın derdi nafaka,,Seni özleyen yuvam dağılmasın diye çırpınan bir adam asla nafakayı düşünmez..Duygusal düşünmeyin..
Oyun olduğu ortada..

bır suru aracı koydu. onlar bıle bana yalvarıyor. esının en guzel gordugu kadın sensın. snnesı gıbı duruyor evt bu oyundu. sonra esım geldı bak ayrılıgımızda bır kız teklıf ettı kadın meraklısı olsam emın ol yesım olmaz. onun neresı kadın demeye basladı. annem babam dahı ınandı. bu acabalar delırtıyor.mantıgım yalan söyluyor dıuor kalbımse acaba suclu olabılırmı dıyor. bu ıkılem arasındavboşanma davasınıda acamıyorum.

hamıle olduguma ınanmamış hem bır ay sonra sana söledıler ben hayır yok öle bısey dedıgım halde dedıler dıyor her duruma bır acıklaması var.

evt hala bu ıgrec adamı ben nasıl sevebılıyorum delırmıs olmalıyım. kadın bıle annemı arayıp ıftıra demıs

açıkcası çok küçük bı ıhtımal bu adama haksızlıkmı edıyorum dedım. çok agladı tırnak kıl yemege baslamış uyku ılacları kullanıyordu yerınde duramıyor ellerını ovusturuyodu sureklı.yanakları bıle tıtrıyordu saclarıda beyazlamış acaba ahlarımmı tuttu yoksa haksızlıkmı ettım dedım onu gormelıydınız halını goren herkes ınandı kardesım bıle oturup agladı. böle bıseyı affetmem sındıremem.boşanacamda vıcdanımı rahatlanmak ıstedım gecen 6 ayda kesın aldattı deyıp muhatap olmuyodum ddavada devam edecektı.

benım en guvendıgım ınsan oydu. ve aılemden bıle ustun tutardım.demekkı ınsanlar degısebılıyormuş. bu benım sevdıgım herseyımı verdıgım eşim olamaz. 2200 bana yetmıcekmı 800 denmı kaccam dıyor. tek nıyetı nafakayı çektırmek dıyorum bu cevremdekı ona ınananlara o zaman yuzune guler nafakayı cektıresıye böle cekte gel demez dıyorlar.bunu gerı cekersen bıdaha benı terk edemezsın dıyor bende gerı cekmıyecegımı söledım.

sadece bunlar degıl düşüp ayak yan baglarımı kopmuş ne bır daha koşması bıle yazıkmış. allahım ben bu haldeyken o rahatmı demıstım ah etmıstım hep. allah yarına bırakırda yanına bırakmaz demiştim hep allh yarınada bırakmamış demekki

Kendi düşen ağlamasın burda bence. Sen neden eşini savunup duruyorsun ki o sadece seni kandırabilir gördüğün gibi topicte başka kanan yok yalanlarına. Keşke konu başlığını " melek eşim beni aldattı zannettim ne kadar kötüyüm" falan diye bişey koysaydın.

Şimdi önceki konunuzu okudum. Orada " eşinin aldatmasını affedecek kadınlardan değilim" demişsiniz. Ama onlardansınız.

Sadece tahminlerle bir insanın ekmeği ile oynamayı düşünmüş olmanız, bir bayan sesli gülüyor diye eşinizin onu azarlamasına sevinmiş olmanız da; şimdi bu konuya bakış açımı oldukça değiştirdi. Artık dizi izler gibi takip ederim iletilerinizi.

Hayatta başarılar.

Aşırı dindar cemaatlere üye olan bir adam bebeğiniz için "gereğini yap" diyecek, onu düşüreceksiniz..
Sonra başka bir kadınla gölge fotoğraflarını koyacak ergenler gibi.. Sonra da hiçbirşey olmamış gibi gelip "ben seni denemiştim" diyecek sarılacak ağlayacak..
Ve siz hala yardım isteyeceksiniz?? Valla kendimize ediyoruz ne ediyorsak..
Eğer sen onu affedersen olacak şey belli: nafakadan vazgeçirip tekmeyi basacak müsait bir zamanda..
Bu adamın ne kocalığı kocalık, ne de dindarlığı dindarlık.. Bildiğin kaypak bir adam kocan!!

adnan oktar iyi etmiş o adama valla. sen de aç tazminatını hem kocana hem de o kadına biraz da sana ödesin para. anladığım kadarıyla ailen arkanda kızın çok küçük değil kendine yeni bir hayat kurabilirsin

Back