Boşanmak üzereyim acil yardım!

Ekmekle oynamaktan ziyade kişilerin işine son verilmiş maalesef. Hanım efendinin mesajıyla.

Off offf gişelere girse rekor kırar
Arkadaşım neler çekmişsin sen ya
Valla çok üzüldüm okurken yaşadıklarına
Okudukça hadi canım diyesim geldi
Koyu müslüman erkekmiş siteler kuracak kadar,
Gruplar oluşturacak kadar dine önem veriyormuş madem
Zinadan,yalandan haberi yokmu bu ahlaksız adamın
Kusura bakmayın dini alet ederek kadın tavlamak mı bunların amacı
Bu ve bunun gibi adamlar yüzünden dinimiz nasıl anılıyor
Bende müslümanım Allahıma bin şükür
Orucumu tutarım,zekatımı veririm,kendime dikkat ederim
Tamam saçlarım açık,5 vakit namazda kılmam ama en azından dinimdeki günahı sevabı bilirim
Daha fazla günaha batmamaya çalışırım
Kocan olacak rezil ve o or.s.u kadın dini kirleten insan müsveddeleri
Bide utanmadan yok tarikata yok parti mensuplarına duyurmuşlar ilişkilerini
Bre reziller yaptığınız rezaletten de mi utanmadınız
Geceden sabaha kadar konuşarak belden aşağı karikatürler yollayarak müslümanlık mı yapıyorsunuz
O adamda seni boşayıp onla,onun gibi bi kadınla evlenmek istiyor
Sana evli olduğunu bile bile yanaşan karı,yarın başkasına da yanaşır
Bi boynuz yersin inşallah..evdeki gül gibi hanımının üstüne gül kokla
Sonra tüm suçu evindeki namuslu kadına yükle
Yok öyle madem bi b*k yediniz arkasında durun,ona da gelemiyorlar
Sende Allahını seversen bu adamın sylediklerine inanma artık
Biliyorum tatlım çok seviyorsun eşini ...
Ama göz göre göre yalan söylüyor sırf çocuğunun nafakasını ödememek için
Belki de boşanmaktan bile vazgeçecek
O kadından ayrıldıysa da artık gözü dışarıya kaydı o herifin
Hep başka kadınların gölgesi yaşayacak hanenizde
Allah böyle kadir kıymet bilmez nankörlerin binbir türlü belasını versin

Eşinizin söyledikleriyle ikna olmadınız umarım,
Eşiniz baştan beri yapacağını yapmış, herşeyi de doğru söylemiş,
ama sonradan çark etmiş, bunlara inanmadınız inş.
Kadınla ilgi bilgi vermişsiniz, yaşı eşinizden büyük, size göre çirkin ve 2 çocuk sahibi,
bütün bunlara istinaden de böyle birini bana tercih etmez gibi düşünüyorsunuz heralde.
Çok yakınımın eşi, kendi çocuğunu ve kadını bırakıp, gidip kendinden büyük ,4 çocuk
sahibi, bana göre de güzel olmayan bir kadınla beraber şimdi, o 4 çocuğa da bakıyor.
bu ölçü değil yani.
Eşiniz yapacağını yapmış, şimdi kılıf buluyor kendince, ama komik açıklamalar olmuş,
insan denemek için böyle birşey yapar mı, çocuk bile inanmaz buna.

Adamın derdi boşanmanın sorumluluğunu taşımamak... Kuzenimde eski karısına velayet kağıtlarını ve nafakadan vazgeçtiğinr dair kağıt imzalatmıştı aynı taktikle yalvar yakar. (Tabi onlarda durum başkaydı kadın kuzenimin patronuyla kaçmıştı) sonra aldı alacağını nıraktı ortada kadını. Diyeceğim o ki.. Eşinize inanmak, güvenmek bu kadar ilerledikten sonra dönmek hayatınızın hatası olur, evladınızada yaşatmayın öyle bir babayla yaşamanın bedelini ... Söylediği her şey yalan o kadar belli ki.

Hanımefendi 9 sene önceki konuyu hortlattınız...

Eski konuymuş

Ayyy hiç bakmamıştım tarihe nasılıkmış karşıma öyle
Konularin altinda cikan basliklar genelde okudugunuz konuyla ilgili, benzer konulardir ama eski konular oluyor.
Yorum yapmadan önce, konunun açılış tarihine ve konu sahibinin son görülmesine bakarsaniz anlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim artık bakacağım :)
Konularin altinda cikan basliklar genelde okudugunuz konuyla ilgili, benzer konulardir ama eski konular oluyor.
Yorum yapmadan önce, konunun açılış tarihine ve konu sahibinin son görülmesine bakarsaniz anlayabilirsiniz.
e

Konuyu kım hortlattıysa soylesın,ins barısmamıstır Allahım

Varsayalım ki gerçekten hepsi oyundu.
Bu kadar ağır saçmalayan bir adama ömrünüzü adamayın.
Bırakın dağ başında kendi kendine saçmalamaya devam etsin.
Okurken beynim yandı.

Boşanmak doğru bir karar çocuk dışında irtibata girmeyin nafakayi yatırmassa şikayet edin ve destek alin psikologdan böyle insanı sevmemelisiniz tanıdığınız insan gideli çok olmuş temiz bir sayfa açmak önünüze bakmanız lazim sineye çekerseniz devamı gelir kocanizinda dediği gibi kendinize yüzsüzlük yapmayın onlar tencere kapak gururunuzu insanlıktan yoksul insanlar için ayaklar altına almayın boşanan insanlar boşandıktan sonra farkına varıyor bazı şeylerin kendizi toplayin çalışın gezin tozun çocuğunuzla vakit geçirin barismayin asla

İnanma yalan bence

Yaaaa afedersiniz de sizin kafanızda beyin var mı? Cidden çok merak ediyorum. Bu herif size ne yapsa müstehak.

Eşine acilen psikolojik bir danışman sana da sabır diliyorum, ideolojik dava mava hangi yüzyıldayız? Eğer hikaye doğruysa eşinin tutar bir tarafını bulamadım muhtemelen kadın tekmeyi vurdu seninkine seninki de tırıs pırıs kürkçü dükkanına döndü yine de hayat senin karar senin.

Gerçekten eşinize inandinizmi eğer fake değilse bu eşinize inanmayın resmen senaryo yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…