o zaman lütfen parti adı,yok .... sayfası yok şunun içinde 30 kişi bunu kurdular vs gibi açıklamalar yapmayın. buna gerek yok. olay sizin yaşadığınız şeyler. siz bunları belirttikçe insanlar yanlış anlıyor.arkadaslar partıyle alakalı olmadıgını söledım zaten bu olayı bılen partıcıler barındırmadılar bu ıkısını kendı kafalarına göre milli devrim sayfası açtılar.yardım edın lutfen hıc bır amacımın olmadığını nasıl ispatlayabılırım sıze
arkadaşım,ideal uğruna insan hamile eşine çoçuğu aldır deyip ,deneme yaparmı.tmm pekı bır daha tekrarlamam ben gercekten ıdeal ugruna bu yalan olmayabılırmı onu sormak ıstedım.
açıkcası çok küçük bı ıhtımal bu adama haksızlıkmı edıyorum dedım. çok agladı tırnak kıl yemege baslamış uyku ılacları kullanıyordu yerınde duramıyor ellerını ovusturuyodu sureklı.yanakları bıle tıtrıyordu saclarıda beyazlamış acaba ahlarımmı tuttu yoksa haksızlıkmı ettım dedım onu gormelıydınız halını goren herkes ınandı kardesım bıle oturup agladı. böle bıseyı affetmem sındıremem.boşanacamda vıcdanımı rahatlanmak ıstedım gecen 6 ayda kesın aldattı deyıp muhatap olmuyodum ddavada devam edecektı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?