Boşanmak üzereyim acil yardım!

Ben olaylara yorum yapmayacagim

Cunku bu konunun siyasi amacla acildigini,
reklam veya karalama amaciyla acildigini dusundum nedense...

arkadaslar partıyle alakalı olmadıgını söledım zaten bu olayı bılen partıcıler barındırmadılar bu ıkısını kendı kafalarına göre milli devrim sayfası açtılar.yardım edın lutfen hıc bır amacımın olmadığını nasıl ispatlayabılırım sıze

öle düşünüyosanız partı adını sıte yonetımı sılebılırmı acaba reklam gıbı bır derdım yok. aılem dahı ona guvendıgınden sadece fıkrınızı almak ıstedım

o zaman lütfen parti adı,yok .... sayfası yok şunun içinde 30 kişi bunu kurdular vs gibi açıklamalar yapmayın. buna gerek yok. olay sizin yaşadığınız şeyler. siz bunları belirttikçe insanlar yanlış anlıyor.

Son düzenleme:
neden bukadar önyargılı oldunuz ben sadece acımı paylaşmak ıstedım sıze mesaj duzeltılıyosa reklam dedıgınız bölümlerı sılebılırım. telefondan gırıyorum naaıl duzeltılır yardım edebılırmısınız.

bır suru aracı koydu. onlar bıle bana yalvarıyor. esının en guzel gordugu kadın sensın. snnesı gıbı duruyor evt bu oyundu. sonra esım geldı bak ayrılıgımızda bır kız teklıf ettı kadın meraklısı olsam emın ol yesım olmaz. onun neresı kadın demeye basladı. annem babam dahı ınandı. bu acabalar delırtıyor.mantıgım yalan söyluyor dıuor kalbımse acaba suclu olabılırmı dıyor. bu ıkılem arasındavboşanma davasınıda acamıyorum.

içimden bir ses siz bu adamı affedeceksiniz de buradan içinizi rahatlamak istediğinizi söylüyor.. bu dünyada herkesin bir ideali var.. ama kimse bunun için doğmamış çocuğu için böyle bir kararı şak diye almıyor.. kaldı ki bir sefer de siz onu deneyin bakalım, o sizi affedecek mi? ya da boynunuza sarılıp sizinle ağlayacak mı? dünyaya bir daha gelsem feminist olurdum bu çifte standart yüzünden..

hamıle olduguma ınanmamış hem bır ay sonra sana söledıler ben hayır yok öle bısey dedıgım halde dedıler dıyor her duruma bır acıklaması var.

yazınızı okudugumda sunu dusundum...bu sevgı varyaa herzamn harıka bır duygu degıl ..bazen ıgrenc olabılıyor(((

bakın açık ve net yazıyorum size. eşiniz o kadınla sizi aldatmış. beraberlik yaşamış. hatta herkese bunu yaymış. amacı ayrılmakmış ki,bir şeyler olmuş.
o kadınla sorunlar yaşamış yada anlaşamayıp bitirrmiş.
tilkinin dönüp geleceği yer kürkçü dükkanı misali kuyruğunu kıstırıp geri dönmek durumunda kalmış.
ee sizede ne diyecek.yalan tabiiki. o yüzden, bu abuk yalanları uydurmuş.
ama şu varki bu yalanları 5 yaşındaki çocuk bile çözer,inanmaz
.bunlar, inandırılcılıktan o kadar uzakki.

evt hala bu ıgrec adamı ben nasıl sevebılıyorum delırmıs olmalıyım. kadın bıle annemı arayıp ıftıra demıs

çok mu zor eşim beni aldattı, ama geri döndü affedeyim mi demek...
allah aşkına şu komik senaryolara inanmaya zorlamayın kendinizi, cidden şaka gibiymiş eşinizde en ufak bir yaratıcılık yok
şurda 5 dakika düşünsek çok daha inandırıcı yalanlar uydurabilirdik...
eşinizi affedeceksiniz bence, kendinizi ona inanmaya zorluyorsunuz, her ne kadar söylediklerinin elle tutulur bir yanı olmasa da... ve madem affedeceksiniz, eşinize aldatıldığınızı kabullendiğinizi belli etmeyin, yalanlarına inanmış gibi yapın, gerçekten olsa asla affetmezdim rollerine girin ki bidaha bidaha gözünüze sokarak aldatmasın sizi, en azından gizleme zahmetinde bulunsun.

Son düzenleme:
açıkcası çok küçük bı ıhtımal bu adama haksızlıkmı edıyorum dedım. çok agladı tırnak kıl yemege baslamış uyku ılacları kullanıyordu yerınde duramıyor ellerını ovusturuyodu sureklı.yanakları bıle tıtrıyordu saclarıda beyazlamış acaba ahlarımmı tuttu yoksa haksızlıkmı ettım dedım onu gormelıydınız halını goren herkes ınandı kardesım bıle oturup agladı. böle bıseyı affetmem sındıremem.boşanacamda vıcdanımı rahatlanmak ıstedım gecen 6 ayda kesın aldattı deyıp muhatap olmuyodum ddavada devam edecektı.

vahhh vahhh yazık
ne üzücü, bir bebeğin düşmesine sebep olan birinin basına bunlar gelmiş içim parçalandı

benım en guvendıgım ınsan oydu. ve aılemden bıle ustun tutardım.demekkı ınsanlar degısebılıyormuş. bu benım sevdıgım herseyımı verdıgım eşim olamaz. 2200 bana yetmıcekmı 800 denmı kaccam dıyor. tek nıyetı nafakayı çektırmek dıyorum bu cevremdekı ona ınananlara o zaman yuzune guler nafakayı cektıresıye böle cekte gel demez dıyorlar.bunu gerı cekersen bıdaha benı terk edemezsın dıyor bende gerı cekmıyecegımı söledım.

kusura bakmayında bu adamın 6 ayda aklı neredeymiş yalan olduğunu söylemek şimdi mi aklına geliyor. adam sana bariz yalan söylüyor sende bile bile adama inanmak istiyorsun.
adam sana ve bebeğine acımamış, üzülmemiş ve umursamamış sen de kalkıp acaba ona haksızlık mı ediyorum diyorsun sana pes diyorum başka da bir şey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…