Boşanmak tek çare mi?

evet boşanmak tek çare artık... çünkü sen kaç kere şans vermişsin, hadi sen verdin, senden önce ailesi de aynı şekilde, adamın sürekli borçlarını mı kapatacaksınız böyle? çocuk mu ayol bu?
en son olayda hakaret itip kakma da olmuş. daha neyi bekliyosun kuzum sen?
ayrıca öyle asarım keserim diyo ama bu pısırık bi mok yapamaz sana korkma, ailen arkandayken aç davanı at sırtındaki kamburu
yalancı dolandırıcı herif ya

Boşan demek dile kolay derim hep ama bu konuyu okuyunca bosan dedim.
Karisina kufredip tehdit eden bir adamla yasamayin. Kendinize bu psikolojik siddeti layik gormeyin. Asla duzelmez bu kisiler. Borclari aciklayamiyor, muhtemelen kumar tarzi birsey. Bu zamana kadar egitilmeyen insani siz duzeltemezsiniz, omrunuzu heba edersiniz.
Ailenizin destegiyle bugunler de atlatilir, yeterki hatanin basinda bundan dönün.

Tek bir kere yapsaydı hataydı affet derdim ama sizinkisi artık bile bile lades moduna girilmiş.
Sen ödedikçe eşin borç yapmaya devam edecek.
Herkese kolay kolay boşan demem ama boşan.
Çocukta yokmuş kaç kurtar kendini.

Ya böyle evlilikler o kadar çok ki . Kendim de dahil kadınlar kulubünde bu tarz açılan çok konu gördüm henüz kısa sürelik ama tamamen hayal kırıklığı evlilikler ... Bu erkekler nedir imza attırmak mı dertleri anlamadım gitti .

benim eşimde beni çok tehdit ediyor boşanmamak için ama açtım davamı dik durmaya çalışıyorum. Yoksa böyle değmeyen insanlarla ömür geçmez ki. Evlilik bu ona bağlı oluyorsun bir yerde. Boşanmaya kurtulmaya çalış çocuk yokken .

Merhaba, insanların değişmeyeceğini defalarca tecrübe etmişsiniz. Bence artık ilişkinize son verin ve mahkemede sizi tehdit ettiğini de hakime bildirin. Adalet sistemimiz ne kadar işler bilmiyorum ama korkularınız varsa uzaklaştırma kararı çıkmasını sağlayın derim. Çok geçmiş olsun.

Sizinkinde sorun ne

Güven yok. Nasılsa baba borcunu kapatıyo alıştı. Bu tip bizim ailede de vardı değişmiyolar. 3 kere zaten şans vermişsiniz. Evlilik adına zaten bi paylaşımınız yok ki. Çocuğunuzda yok geri dönmeyin. Bu yıllarınız geri gelmeyecek.

Ben olsaydım milletin ağzına bir çarpardım ki ağızlarını açamazlardı.
Siz ne haldesiniz birde milleti mi düşüneceksiniz?
Adam bataklık gibi üstelik sizi tehdit ediyor.
Tabi ki boşanıp hayatınıza bakacaksınız.

Güvensizlik,sahtekarlık,yalancılık, sevgisizlik, saygısızlık, itaatsizliklerle dolu ilişki ne kadar daha devam etmeli bence mantıklı düşünürseniz ne yapmalıyım sorusunun cevabını kendiniz de verebilirsiniz.

bu tarz davarolar asla düzelmiyorlar. evliliğin başından beri öyleymiş ve 1,5 yılda asla düzelmemiş. yolun başındayken ve çocuk yokken bitirmek en iyisi yoksa genç ömrünüzü boşa ve boş insana harcayacaksınız yazık etmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…