başlığa bakmayın. boşanıyorum sadece onaylanmak istedim kimseyle konuşulmuyor bu konular anneden başkaYok canım neden boşanasın ki
merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.
başlığa bakmayın. boşanıyorum sadece onaylanmak istedim kimseyle konuşulmuyor bu konular anneden başka
ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi
beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi.
neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor
ah bi bilsem bir bilsem başkası bana anlatsa sen malmısın derim büyük konuştum anneme şimdi ceremesini çekiyorum babamı niye çektin niye boşamadın diye çok laf ettimNasıl seviyorum diyobiliyorsunuz hala? Nesini seviyorsunuz bu adam? Çok korkunç, çok iğrenç, çok şerefsiz . 3'lü kombo yapmış.
ben de size kesinlikle gerçek diyorum.Konu kesinlikle fake diyorum.
ben de size kesinlikle gerçek diyorum.
yemin ederim malım çünkü başka bir açıklaması yok. ama bitti boşanıyorumP
"ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi"
Bu laflardan sonra bile mi? Sahi neden?
gidiyorum, sinirlendim söyledim diyor aklına nasıl gelir bir insanın böyle birşey bilmiyorum."insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi "
Bunun bahsini yapabilen adama tekrar şans verebildiniz mi gerçekten? Şuan nutkum tutulmuş durumda. Lütfen psikologa gidin. Tedavi olmaktan başka çözüm göremedim sizin için.
keşke olmasam ama maalesef gerçekBunca şeye katlanıyormu gerçekten kadınlarımızya , neden , çok aşktanmı , edeyim öyle aşkın içine yani .
Senin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum .
Şideetin dini, dili, ırkı, eğitim seviyesi vb yoktur.Hala sorman hata, açıkcası ben Alevi bir ailenin bunları yapacağına inanamıyorum. Benim tanıdığım Aleviler çok çok iyi insanlar. Yaptığı iftiralar, şiddet, evden kovma hepsi var. Bırak kaç yıl sürerse sürsün ayrıl kurtul.
Bunca şeyin üstüne gerçekten seviyormusun ya .keşke olmasam ama maalesef gerçek
Aynı şeyi siz onun annesi, ablası, kız kardeşi için söyleseniz, bu adam sizi öldürür. Çünkü normal değil, tam bir ruh hastası. Söylenen şey de berbat ötesi. Arkanıza bakmadan kaçacağınız yerde, bahanelere kanmanız da sizin normal olmadığınızı gösterir. Bunu aşağılamak gibi algılamayın lütfen. Gencecik insansınız, yazık gerçekten. Geç değil ama, kurtulun bu virüsten, kendinize yeni bir hayat inşa edin.gidiyorum, sinirlendim söyledim diyor aklına nasıl gelir bir insanın böyle birşey bilmiyorum.
yemin ederim malım çünkü başka bir açıklaması yok. ama bitti boşanıyorum
Sevgi beslenen bısey, sız sevgının ne oldugunu bılmıyorsunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?