• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı boşanmamak mı??

merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.

Bacım adamın bir seni öldürmediği kalmış zaten.. Ama bunlara pek de inanasım gelmiyor da açıkçası... Ancak, bizim Türk erkeklerinin ne kadar psikopat olabildiğini düşündükçe de gayet inanılası şeylermiş gibi geliyor....

Kafalar karışık yani..

Nasıl seviyorum diyobiliyorsunuz hala? Nesini seviyorsunuz bu adam? Çok korkunç, çok iğrenç, çok şerefsiz . 3'lü kombo yapmış.
ah bi bilsem bir bilsem başkası bana anlatsa sen malmısın derim büyük konuştum anneme şimdi ceremesini çekiyorum babamı niye çektin niye boşamadın diye çok laf ettim

"insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi " :KK57:
Bunun bahsini yapabilen adama tekrar şans verebildiniz mi gerçekten? Şuan nutkum tutulmuş durumda. Lütfen psikologa gidin. Tedavi olmaktan başka çözüm göremedim sizin için.

Bunca şeye katlanıyormu gerçekten kadınlarımızya , neden , çok aşktanmı , edeyim öyle aşkın içine yani .
Senin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum .

"insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi " :KK57:
Bunun bahsini yapabilen adama tekrar şans verebildiniz mi gerçekten? Şuan nutkum tutulmuş durumda. Lütfen psikologa gidin. Tedavi olmaktan başka çözüm göremedim sizin için.
gidiyorum, sinirlendim söyledim diyor aklına nasıl gelir bir insanın böyle birşey bilmiyorum.

Hala sorman hata, açıkcası ben Alevi bir ailenin bunları yapacağına inanamıyorum. Benim tanıdığım Aleviler çok çok iyi insanlar. Yaptığı iftiralar, şiddet, evden kovma hepsi var. Bırak kaç yıl sürerse sürsün ayrıl kurtul.
Şideetin dini, dili, ırkı, eğitim seviyesi vb yoktur.

gidiyorum, sinirlendim söyledim diyor aklına nasıl gelir bir insanın böyle birşey bilmiyorum.
Aynı şeyi siz onun annesi, ablası, kız kardeşi için söyleseniz, bu adam sizi öldürür. Çünkü normal değil, tam bir ruh hastası. Söylenen şey de berbat ötesi. Arkanıza bakmadan kaçacağınız yerde, bahanelere kanmanız da sizin normal olmadığınızı gösterir. Bunu aşağılamak gibi algılamayın lütfen. Gencecik insansınız, yazık gerçekten. Geç değil ama, kurtulun bu virüsten, kendinize yeni bir hayat inşa edin.

yemin ederim malım çünkü başka bir açıklaması yok. ama bitti boşanıyorum

Ben öyle bir şey duysam "kişi kendinden bilir işi" diye düşünür tekmeyi basarım. Bu lafın hiçbir gerekçesi hiçbir açıklaması olamaz.

Kanıtlama imkanınız varsa çatır çatır tazminat alın da o çok kıymetli ailesinin parasını yiyor diye düşündüğüne değsin. Sahiden de yiyin!

Bakın ben malım, salağım gibi şeyler söylemek işe yaramaz. Yeteri kadar hakarete ve şiddete maruz kalmışsınız. Bir de siz kendinize bunu yapmayın. Bir üyeye cevaben de güvenlik meselesinde ima ettiği şeyi hakaret olarak sürekli söylediğini yazmışsınız. Yaptığı her şeyi kanıtlayın ve kurtulun bu kamburdan.

Sevgi beslenen bısey, sız sevgının ne oldugunu bılmıyorsunuz bence

Bu konu kesinlikle fake olmalı. Ne demek babamla abimle ilişkim olduğunu söyledi ne demek ya. Eğer hala boşanmazsan kusura bakma ama layıksın bunlara

Bir de tekrar barışmaya kalkışmışsınız. Bir insan bile bile bu kötülüğü kendine neden yapar aklım almıyor😔
Bir an evvel boşanın ve tedavi olun.

Back