• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı boşanmamak mı??

iki dil konuştuğundan iki diploması olduğundan bize ne ?
ne gerek var bu detaylara neyi ispatlamaya çalışıyor ?
size birşey ispatlamak için değil eşimin ailesinin beni oğullarına layık görmemesi için bir gerekçeleri olmadığı açısından yazdım siz beni tanımıyorsunuz ispatlasam nolur ispatlamasam nolur. lütfen böyle gereksiz polemiklere girmeyelim.

size birşey ispatlamak için değil eşimin ailesinin beni oğullarına layık görmemesi için bir gerekçeleri olmadığı açısından yazdım siz beni tanımıyorsunuz ispatlasam nolur ispatlamasam nolur. lütfen böyle gereksiz polemiklere girmeyelim.

İki dil bilmekle olmuyomuş demekki bu işler
Gecelikle eşiniz sokağa atıyo hala öyle mi böyle mi diyosunuz
Özgüveniniz yok
İki diplomanızın da bi katkısı olmamış sadece kağıt parçası

Özgüveniniz yok
haklısınız özgüvenim yok zedelenmiş insanlarda görülür böyle şeyler sistematik bir psikolojik şiddetin neticesidir. şuan kendi özgüvensizliğimle bu işin içinden çıkamadığım için hemcinslerimin desteğine ihtiyaç duyduğumdan burada paylaştım yaşadıklarımı ya zaten.

"kocamı seviyorum"?
Allah daim etsin
hiçbir şey tek yönlü değil. hastalıklı bir durumun içinde olduğumun farkındayım. adam uçlarda yaşıyor bu yaptıklarının diğer yönünde çok iyibir insan. üç ay çok iyi iki gün deliriyor asla savunmuyorum olanları hafifletmiyor yanlış anlamayın.

destek alın, hala seviyor olmanızın normal ve akıl çerçevesinde olmadığını biliyorsunuz değil mi?
eşiniz sizi, öz abiniz ve babanızla birlikte olmakla suçlamış. aklınız mantığınız alıyor mu?

hiçbir şey tek yönlü değil. hastalıklı bir durumun içinde olduğumun farkındayım. adam uçlarda yaşıyor bu yaptıklarının diğer yönünde çok iyibir insan. üç ay çok iyi iki gün deliriyor asla savunmuyorum olanları hafifletmiyor yanlış anlamayın.
Özünde iyi biri yani, anladım

Son düzenleme:
başka biri için tam benim yapacağım yorum siz benden çok yaşayacaksınız.
Yazdıklarını okurken burnumun direkleri sızladı gözlerim yaşardı nefesim daraldı nabız atışım arttı ellerim titredi. Bir gün evlendiğimde aynı şeyleri yaşadığımı hayal ettim boğulacak gibi oldum. Hayalini bile kurmak dayanılmaz acı çektirdi ve sen bu olayları bir fiil yaşayan kişisin. Allah aşkına sen nasıl dayanıyorsun da hala boşanmalımıyım diye soruyorsun? Huzursuz bir ailede yetiştiğin için bilinçaltın baba figürüne benzer bi adamı hayatına çekmiş evet peki ya kurtulmak için neyi bekliyorsun? Gecelikle yarı çıplak sokağa atan adamdan pardon adam demişim hala ne gibi hayır görmeyi umuyorsun? Acil olarak bu psikopattan kurtul hayatına bak nekadar geç kurtulursan ileride 30 lu yaşlarına geldiğinde geriye dönüp bakıp bu yaratığa heba ettiğin yıllar için kahredeceksin kendini. Oyüzden bir an önce kurtul...

TE="kumandapili, post: 61422166, member: 869442"]
destek alın, hala seviyor olmanızın normal ve akıl çerçevesinde olmadığını biliyorsunuz değil mi?
eşiniz sizi, öz abiniz ve babanızla birlikte olmakla suçlamış. aklınız mantığınız alıyor mu?
[/QUOTE]
psikolojik destek alıyorum zaten bu süreci daha kolay atlatabilmek için.

haklısınız özgüvenim yok zedelenmiş insanlarda görülür böyle şeyler sistematik bir psikolojik şiddetin neticesidir. şuan kendi özgüvensizliğimle bu işin içinden çıkamadığım için hemcinslerimin desteğine ihtiyaç duyduğumdan burada paylaştım yaşadıklarımı ya zaten.
Daha profesyonel psikolojik destek almanız şart.
Gittiniz mi psikologa ?

Maddi olarak güçlüysen hiç bunlara mağruz kalma tek celsede boşan yazık değilmi sana yaa çekmeyin böyle asalak insanları gecelikle gece yarısı sokağa atılmak ne yoldanmı bulmuş sizii milletin günahına giriyo ahhh bu kalitesiz erkek müsvetteleri 😡

kendini bu adamın elinde dayak yerken yada senin öldürmeye çalışırken gördüğunda hala nasıl o adamın yüzene severek bakarsınn.. yapmayın bunu kendine allah aşkına insan olamamız bi mahluk için seviyorum demeyinn.. o sizi de sevginizde hak etmemişş.. zararın neresidnen dönersen kardır.. ayakları üzerinde duran bir insansın.. yapma bunu kendine...

Kusura bakmayın. Bunca size yaptığına rağmen halen bu adamı "seviyorsanız" sizde bir kac tahtanın yerinde oturmadigini söyleyebiliriz. Bir insanın öz sevgisi ve öz saygısı olmasa çünkü ancak katlanır. Ve bunu yargılayarak söylemiyorum. Bende zamanında bana kötü davranan insanları hayatımda barindim. Cünkü bendede öz sevgi ve öz saygı ciddi şekilde zedelenmişti. Sizin şanssızlığıniz bu kişinin esiniz olması. Ama ondan da kurtulmanin yolları var şükür. Gurur yapmayın sakın bu konuda.

Hâlâ seviyorum diyorsunuz öyle mi... eğitim cahilliği alır e..lik baki kalır

Özgüveniniz yok
Resmen kadın terörü, hanımefendi ne diyo siz ne diyorsunuz kıskandınız galiba 2 dil bilmesini

Resmen kadın terörü, hanımefendi ne diyo siz ne diyorsunuz kıskandınız galiba 2 dil bilmesini

hı hı kıskandım keşke eşimde beni gecelikle sokağa atsa :KK70: :KK70: :KK70:
konunun gidişatını ve geldiği noktayı okumadan alıntı yapmayın allasen ya

hı hı kıskandım keşke eşimde beni gecelikle sokağa atsa :KK70: :KK70: :KK70:
konunun gidişatını ve geldiği noktayı okumadan alıntı yapmayın allasen ya
Onla bunun ne alakası var belli ki kadının psikolojisi bozuk. Eşi doktor olduğu için layık görmemişler kadın da yazmış bebim de iki diplomam var 2 dil biliyom diye nasıl ezmişlerse kadını namusuna dil uzatan adama dönüyo

Ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum, aynı konuyu daha önce de açmış olabilir misiniz ? 🤔
Şimdi tekrar baktım düzenleme yapmışsınız cünkü başka şeyler de yazıyordu.

Back