• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı boşanmamak mı??

Merak ettim cocugunuz varmi eger cocugunuz yoksa yatin kalkin dua edin ve bian once bosanmanin caresine bakin bu sekilde evlili i olur ne onurunuz kalmis ne gurunuz ayaklari altina almis sizi kocaniz lutfen yazdiklarimizida yanlış anlamayin inan bir bayan olarak yasadiklariniza cok uzuldum cokl
çok haklısınız. çocuğumuz yok düşünmedim hiç böyle bir evliliğim olduğu için.

kesinlikle öyle insan değiller. beni dövdü diyorum ne malum başkasına kendini dövdürüp kocam yaptı demediğin diyor.
Darp raporu aldın mı peki? Kocan aldığına göre seninde aklına gelmiştir herhalde almak.

huzursuz bir ailede büyüdüm acaba beynim bütün bu yaşananları daha önce gördüğü için hafifletiyor mu babam da farklı biri değil çünkü. ama ben onla babam gibi biri olmadığı için evlenmiştim en başında şimdi babandan alışıksın sen diyor.
herşeyi ama herşeyi geçtim
abinizle babanızla cinsel ilişki suçlamasını nasıl kabul edebileceksiniz?

merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.
Bende pek inanamadım bunlara ya yalan yada doğruysa hala neyi düşünüyorsunuz ayrılmak için?

Doktor Olmuş Adam Olamamış size ondan Hayr gelmez şu saatten sonra yapacağınız ilk şey boşanma davası açmak olsun . Çünkü yapılabilecek her şeyi yapmış zaten siz Daha Neyi bekliyorsunuz Neyin olmasını bekliyorsunuz onarılamayacak yaralar açmış ..

Doktor Olmuş Adam Olamamış size ondan Hayr gelmez şu saatten sonra yapacağınız ilk şey boşanma davası açmak olsun . Çünkü yapılabilecek her şeyi yapmış zaten siz Daha Neyi bekliyorsunuz Neyin olmasını bekliyorsunuz onarılamayacak yaralar açmış ..
millet çocuklarını emanet ediyor ona bana yaptıklarına bak diye düşünüyorum zaman zaman dediğim gibi benden başka hiçkimseye böyle değil bana karşı böyle manyaklıkları var başkalarına süt dökmüş kedi.

Şimdi konulara fake deyince de olmuyor. Herşeyi geçtim, abiniz ve babanızla ilişkiniz olduğunu söyleyen biri var karşınızda siz hala boşanmak konusunda tereddüt yaşıyorsanız ya aklınızda sorun var yada gerçekten konu gerçek değil.

Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek
Alevi sünniyle ne alakası var insan olmalı karakter merhamet ahlak olmalı mezhepleri karıştırmayın
beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi
Sırf böyle bi cümle ile itham etse o an sinirle cinayet sebebi bile olur yinede “ben kocamı sefiyom boşanmalımıyım” yazmanız çok tuhaf geldi

Back