boşanmak mı boşanmamak mı??

benim konuya mezhepsel yaklaşımım yok ben bizzat inanmıyorum hatta bunun aramızda sorun olması sebebiyl yazdım ailem sünni olduğu için ya bende bir gün dine dönersem hac-namaz istersem diye sorgulandım kayınpederim taraından

kendi abinle ve babanla cinsel ilişkiye girdiğin iftirasını atan bir adamla hala beraber misin ?

ben içindeyken banagerçek değilmiş gibi geliyor sizin şaşırmanız çok normal

kaçın kurtarın kendinizi.. anlattıklarınız doğruysa tek bir saniye bile geçirmemeniz lazım onunla..

haklısınız bunu kendime ben yaptım. ağlarken de ben kendime naptım diye ağlıyorum.
Sorun kendinize bunu yapmanız değil hala yapmaya devam etmeniz. Hala böyle bi adamla evli kalmayı kendinize nasıl yakıştırırsınız anlayamıyorum. Hadi kendinize yakıştırdınız ailenizi bile ayaklar altına alıyorsunuz. Valla aşkından ölseniz bile değmez bunca rezilliğe. Ki merak etmeyin ölmezsiniz.

bacım senin psikolojik sorunların mı var?

Soru sordun, herkes sana aynı cevabı veriyor, sen hala ama iyi birisi aslında, denicem boşanmayı falan diyorsun.

Bana sanki ciddi ciddi bir eziklik psikolojin varmış gibi geldi, millet sana manyak mısın diyor evet olabilirim diyorsun. Bence önce sen bir kendine olan saygını, güvenini topla, şu eziklikten çık, zaten kendine bir dışardan baktığın an o evde bir saniye daha durmazsın.

stockholm sendromuna yakalandım diye düşünüyorum. celladına aşık olma durumu. şuan en kısa sürede bu durumun içinden kendimi çıkarmaya çalışıyorum.

Kaybeden siz olmayacaksınız ama Biraz daha vakit kaybederseniz insanlar bunca şeye rağmen nasıl dayandı?? acaba gerçeklik boyutu var mı diye güvenirliğinizi sizi sorgularlar.Bir an evvel harekete geçin .Aklı selim olan hiç bir kadın yuvasını dağıtmak istemez...tabiri caizse ‘süt dökmüş kedi’ gibi olan kocasınada dava açmaz zaten ama durum belli ..Her doktor olan avukat olan güvenilir sağlıklı olacak diye bir durum yok..Neler duyuyoruz..Boşandıktan sonra kurtulduğunuza Şükür edeceksiniz..çünkü yaşadıklarınız normal değil.

Bu şahsiyet daha insan olamamış, kim bunu doktor yapmış.
Sonradan görme tipler ufak da olsa bi yerlere gelince bir şey oldum sanıp napcağını şaşırıyorlar. Boşanmak için çok bile beklemişsiniz; size değer vermeyen biriyle devam etmeyin, gençliğinize yazık.

Hala sorman hata, açıkcası ben Alevi bir ailenin bunları yapacağına inanamıyorum. Benim tanıdığım Aleviler çok çok iyi insanlar. Yaptığı iftiralar, şiddet, evden kovma hepsi var. Bırak kaç yıl sürerse sürsün ayrıl kurtul.

muhtemelen var, bu süreci yaşamış biri olarak normal kalmam mümkün değil zaten şuan psikolojik destek alıyorum. kısa süre önce sizin dediğini söyledim acaba benim aşağılık kompleksim mi var, gelişti çünkü ben çok dominant bir insandım. özgürlüğüne düşkün bekarken ülke ülke gezen arkadaşlarıyla partileyen babasının prensesi bir tiptim şimdi köle isauraya döndüm

yani sebebi nedir bilmiyorum ama aileleri de bir garip sanki yabancılar böyle. aylarca konuşmadılar ki eşim tek çocuk sözde çok düşkün annesi babası eşime hediye aldıkları arabayı geri alınca eşim benimkini kullandı kendisine almak için destek isteyince vermediler aylarca tek kelime konuşmadılar anne baba para için böyle yapar mı çocuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…