• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı boşanmamak mı??

Bir de tekrar barışmaya kalkışmışsınız. Bir insan bile bile bu kötülüğü kendine neden yapar aklım almıyor😔
Bir an evvel boşanın ve tedavi olun.
ve en kötüsü adam asla kendisinin kötü birşey yaptığına inanmıyor. sakat etmediği için dövdüğüne yatakta basmadığım için aldattığına inanmıyor kabul etmiyor insanın aklıyla oynuyor.

ve en kötüsü adam asla kendisinin kötü birşey yaptığına inanmıyor. sakat etmediği için dövdüğüne yatakta basmadığım için aldattığına inanmıyor kabul etmiyor insanın aklıyla oynuyor.

Eve geç geldiğiniz için sizi aldatmakla itham ettiğinde yatakta mı basmış sayın psikopat? Ya da ailenizle ilgilş iftiraları atarken? Daha ne olması gerekiyor ki siz bu varlıktan kurtulasınız?

Her şeyi geçtim de öz abi/babayla ilişkisi var diye iftira atmış bir adamı nasıl affettiniz. Bu iftirası yanında diğer yaptıkları masum kalıyor.

merhabalar öncelikle, yardımınıza ihtiyacım var.
2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.
Tedavi olun ve boşanın bu pislikten.
Mutlu bir evliliğiniz olsa boşanmak zor olur da her türlü şiddet, aldatma, hakarete rağmen boşanmak nasıl zor oluyor?

Her şeyi affedebilirsiniz de sizi, ailenizi ensestle itham eden şe...sizi nasıl affettiniz?
Akıl, mantık, gurur, şeref, onur nerede? Evlenirken yitirdiniz mi bunları?

beni döverken (başkalarının önünde) ayırmaya çalışanlar onu hırpalamış diye darp raporu alıp şikayetçi olmuş benden davamız var ben onu darp etmişim diye. bir yanım bırak bir an önce bitsin anlaş diyor diğer tarafım burnu sürtünsün uğraş çekişmeli boşan diyor napacağımı bilmiyorum.
Tabi ki anlaşmalı boşanın.
Bu adamı hayatınızdan tamamen çıkarmanız sizin yeniden doğuşunuz olacak.

bu adamin sevilecek hicbir yani yok ama sen hala seviyorum diyorsun.
kalkip valizi hazirlamak cok zor degil aslinda.
doldur valizini, ordan bi avukata ugra, ac davani ve gec ailenin evine.
palan pulun var, gencsin- bu adama niye kendini patir patir dövdürüyorsun? hosuna gitmiyorsa bence hemen bugün topla pilini pirtini ayril ortamdan.
gerisi gelir.
terapini vs. ailenin evine gecince yaparsin. simdi psikolaga gidip evde yadak yedigin sürece o psikoloji zor iyilesir

Eşinizin akıl ve ruh sağlığı yerinde olamaz. Yani bunu anlamak için uzman olmaya da gerek yok. Ve belli ki sizin sağlığınızı da bozmuş durumda yoksa hiç bir sağlıklı insan muhtaç olmadığı birine bu denli katlanmaz. Yardım da alıyormuşsunuz umarım en kısa zamanda fayda görür ve kendinize bu kötülüğü yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Eşinizi de yardım alma konusunda ikna edebiliyorsanız edin. Bu da onun için yaptığınız son şey olsun. Hayata bir kere geliyoruz. Bu imkanlara ve donanıma sahipken bir kere yaşayacağınız bu hayatı böylesine ziyan etmeyin. Ona muhtaç değilsiniz. Çok daha güzel bi yaşama sahip olmak varken neden bu insanı kambur gibi sırtınızda taşıyorsunuz. Bi insana kaç kere şans verilmeli ? Nereye kadar ? Ölene, öldürülene kadar mı ? Bu adam ya çok hasta yada saf kötü ! Kurtarın kendinizi.

Canını yolda mı buldun? adam akla hayale gelmeyecek şeyler söylemiş hakkında.
seni gecelikle kapı dışına atmış bileziklerini almış vs. Adamın bunca yaptıklarına neden katlandın neydi yani bulunmaz hintkumaşı mı bu adam. bir de doktormuş köyünde yaşayan okul okumayan adam bundan daha insancıldır merhametlidir.
Lütfen kendine saygın olsun ve ayrıl bu adamdan

Eşiniz ruh hastası ama en az onun kadar sizde hastasınız. Ne demen ailemle cinsel ilişkim olduğunu söyledi ve daha sonra tekrar denedik ?

2 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. ihracat operasyon sorumlusuyum. iki dil konuşuyor iki diplomam var. eşim 27 yaşında doktor. eşimin ailesi beni hiç istemedi layık bulmadı çocuklarına. evlenene kadar eşim bana da aileme de bayılıyordu defalarca kez sorun olacak bu durum desem de beni sevdiğini söyledi ayrılmaya yanaşmadı bir sürü hakarete maruz kaldım ben de ailem de. evlendikten sonra dünya iyisi kocam gitti egosunu üzerimde tatmin etmeye çalışan manyak bir adam geldi.Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek büyüdüm eşimin ailesi beni istemeye gelince özellikle belirttiler ki sonradan öğrendim böyl şeyler sorun olabiliyormuş. eşimde kocalık vasfı yok bir evin erkeği olduğunun karısına sahip çıkması gerektiğinin farkında değil. ailesi benden o kız diye bahsediyor parasını yiyen bir kemirgenmişim gibi bakıyorlar bana, eşim de defalarca beni evden attı özür diledi barıştık. bütün bileziklerimi (ailemin yaptığı) aldı kendi ihtiyaçları için harcadı sorun etmedim. benim arabamı(ailem aldı uzun süre o kullandı kendisine alınca bileziklerimle bana kaldı) içinde ben varken kasıtlı olarak defalarca bariyerlere geçirdi. işe girdikten sonra eve yorgun geliyorum diye beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi , başka kadınlara yazarken yakaladım kavga ettik beni dövdü. (ilk değildi) polise gittim uzaklaştırma kararı çıkarttım. en son tekrar deneyelim dedik yine aynı başkasıyla görüşmeye gidip bana yalan söylerken yakaladım beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı site güvenliğine sığındım geldi buldu güvenlik adama al evine götür bunu gibi şeyler söyledi. bardağı taşıran son damla oldu kocamı seviyorum severek evlendim benim dışımdaki herkese karşı çok kibar sakin bir adam yaptıklarına inanmıyor kimse bu sebeple çok çile çektim onun için boşanmam gerek ama neden bilmiyorum boşanmayı düşününce boğazım düğümleniyor. bu duygunun normal olduğunu ve gerekeni yapmamın önüne geçmemesi gerektiğini biliyorum fakat nasıl sağlam duracağımı bilemiyorum.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Boğazında düğümlenen şey yaşadıklarına yuvana verdiğin emek ve hak etmeyen bir kişi için kendini ziyan etmen yüzünden. Üzülme geçecek acısı hafifleyecek zamanla. ALLAH kurtulmayı nasip etsin INSAALLAH

Tabi normal. Adam sizi ensest ilişki ile suçlamış. Bunun için boşanılır mı? Bütün sülalesi ile yatıyor derse boşanırsınız. Bekleyim bence adamın size hiç eziyeti Yok ki

farkındayım zaten çok sık söylüyor bana hakaret olarak o yerine koyduğu sıfatı. şuan işteyim ve düşünebildiğim tek şey nereden başlayacağım.

farkındayım zaten çok sık söylüyor bana hakaret olarak o yerine koyduğu sıfatı. şuan işteyim ve düşünebildiğim tek şey nereden başlayacağım.
[/QUOTE]

Varsa sitede o şekilde evden attığına dair kayıtları al ona çaktırmadan. Gerekirse işte izin al o anlamasın. İleride manevi tazminatta alırsın. Ama uyandırmadan yap bunları. Mesajlar vs hep delil sakın silme. Sonra da alabildiğin eşyalarını al evden ayrıl o yokken ve boşanma davası aç. Evden ayrıldığında bile birşey söyleme bırak uğraşsın dursun. Dava açtıktan sonra söyle boşanmak istediğini. Kimse senden ve senin hayatından değerli değil , emin ol düzelmez bu insan. Değer mi ömrünü çürütmeye. Kıyamam sana, Allah yardımcın olsun 🙏🏻

beni yarı çıplak (gecelikle) çıplak ayak evden attı
allahım büyük konuşturma beni ama böylee bi adamın karısı olmaktansa ölürüm daha iyi. herşeyden önce ben eşime özel olmalıyımdır. insan özelini bu şekilde peçete gibi sokağa atamazzzzzzz :KK47:

Yahu sizde yaa detayi verse neden verdin vermese biz diyoeuzki eksik biseyler var ne yapsin bu insanlar. Sorun detaylarda gizli zaten

iki dil konuştuğundan iki diploması olduğundan bize ne ?
ne gerek var bu detaylara neyi ispatlamaya çalışıyor ?

Boşanma 2 de çocuk yap düzelir, çok mükemmel bir evliliğiniz olur...

Back