boşanmak mı boşanmamak mı??

çok haklısınız. çocuğumuz yok düşünmedim hiç böyle bir evliliğim olduğu için.

kesinlikle öyle insan değiller. beni dövdü diyorum ne malum başkasına kendini dövdürüp kocam yaptı demediğin diyor.
Darp raporu aldın mı peki? Kocan aldığına göre seninde aklına gelmiştir herhalde almak.

herşeyi ama herşeyi geçtim
abinizle babanızla cinsel ilişki suçlamasını nasıl kabul edebileceksiniz?

Bende pek inanamadım bunlara ya yalan yada doğruysa hala neyi düşünüyorsunuz ayrılmak için?

Doktor Olmuş Adam Olamamış size ondan Hayr gelmez şu saatten sonra yapacağınız ilk şey boşanma davası açmak olsun . Çünkü yapılabilecek her şeyi yapmış zaten siz Daha Neyi bekliyorsunuz Neyin olmasını bekliyorsunuz onarılamayacak yaralar açmış ..

millet çocuklarını emanet ediyor ona bana yaptıklarına bak diye düşünüyorum zaman zaman dediğim gibi benden başka hiçkimseye böyle değil bana karşı böyle manyaklıkları var başkalarına süt dökmüş kedi.

Şimdi konulara fake deyince de olmuyor. Herşeyi geçtim, abiniz ve babanızla ilişkiniz olduğunu söyleyen biri var karşınızda siz hala boşanmak konusunda tereddüt yaşıyorsanız ya aklınızda sorun var yada gerçekten konu gerçek değil.

Eşim alevi biz sünniyiz mezhep farkı hiç bilmeyerek
Alevi sünniyle ne alakası var insan olmalı karakter merhamet ahlak olmalı mezhepleri karıştırmayın
beni onu aldatmakta itham etti. ve hatta insanlara benim öz abimle, kardeşimle babamla cinsel ilişkim olduğunu söyledi
Sırf böyle bi cümle ile itham etse o an sinirle cinayet sebebi bile olur yinede “ben kocamı sefiyom boşanmalımıyım” yazmanız çok tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…