- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
İyi geceler, geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Eski konularımı biliyorsunuz bilenler. Uzatmayacağım..... Bu on günlük bayram için beş altı ay evvel de eşimin memleketine gideceğiz dedik ama kızım daha öncesinde izmire giderken yolda hastalandı ve defalarca acillik olduk. Tatil resmen rezil oldu. Bende o yüzden gelemeyeceğini kızı tekrar hasta etmek istemediğimi söyledim. Pek istekli olmasa da tamam dedi kendi gitti ona da ben bişey demedim. Annemi görecem dedi. Bende kafamı dinlemek için annemin yazlığa geldim evimizle 20 dakka mesafede....Tam anlamı ile tatil için ben pazartesi sabahına kadar annemdeyim dedim tamam dedi. Bugün döndü kurban eti getirmiş onu hallet öyle geri dön dedi bende kızıda aldım eve geldik. Maksat baba kız vakit geçirsin akşam yazlığa döneceğim zira yarına planımız vardı. Neyse eve girdik surat beş karış buz dolabı gibi noluyor dedim. Kocan yoldan gelmiş aç mı tok mu sormuyorsun, hemen daha telefonda anana gideceğini diyorsun....bilmem ne..... Saydı da saydı. Tamam gitmiyorum dedim. Kalma sen git annene evlilik bağımız yok zaten,benim önem verdiklerime değer vermiyorsun (koca kişisi burda memlekete gelmedim diye sektirir) git anana doy falan filan. Çok sinirlendim ama kızımın yanında sesimi çıkarmadım topladım kızı koydum arabaya geldim yol boyu hüngür hüngür ağladım. Artık bazı şeyler netleşiyor ilk defa üzülmedim çok fazla,ilk zamanlar olsa nenolursa olsun kalırdım evde ama onun dırdırını dinleyeceğime giderim daha iyi dedim.(pazar akşamı evime döneceğim) evden çıkarken kararımı vereceğim.... Hanım dedi bana bu ya boşanma restiydi yada blöfü bilmşyorum. Ama şunları yazarken içün soğumuş ruhsuz ruhsuz yazıyorum. Şimdi sorum acaba hata mı ettim evden gitmekle birde boşanırsam ileride kızıma nasıl anlatacağım. Çünkü eşimi azıcık tanıdıysam beni ona kötüler. Çok çekiniyorum bundan. Aslında herşeyden ama ben iyice hastanelik oldum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.