Bosanmak istiyorum...

Esim cok celiskili bir insan. En basta bende menfaat evliligi pesinde oldugunu düsünsemde, sonrada beni ikna etmisti. Daha öncede yazdim 100 % kötü biri degil, zaten bu yüzden bu kadar cok bekledim ve sans verdim. Hep düzelecek, bende size hakettiginizi verecegim vs. vs. diyip durdu. Ben en azindan, burda en basta kendisi icin yapmasi gereken görevlerini anlatip durdum ama o dil ögrenmek yerine, gece yarilari ve sabaha kadar facebookta okey oynardi, arkadaslariyla sohbet ederdi, videolar izlerdi... Olanca zamanini bos yere harcardi. Ben biraz tutumlu davranmaya calistigim icine, ailecek gezmezdik fazla, kendi cikardi. Cok fazla vakit geciremedik pek beraber. Bana yardimlari da oluyodu, misal eve yetisemedigimde eve, cocuga yetisemedigimde cocuga bakiyordu. Diyorum ya, celiskili biri iste.. Ama ailesinin en ufak sözü onu bambaska biri yapiyodu hep. Hem ailesinden yakinirdi, bana benim tek ailem sizsiniz derdi, hemde onlara karsi bi türlü tavir koyamadi. Biraz olsun caba görmek istedim hep, ona hep zaman tanidim. Yapmadi. Henüz ise baslamadiginda bile, bizim günlük ritmimiz cok farkliydi hep. Ben erken yatip erken kalkmam gereiyodu cocuktan ve derslerimden dolayi, hemde bi insanin normal bir bioritmi vardir zaten... O tam tersi, geceleri oturur, gündüzleri uyurdu... hayatta en sevmedigim sey. Ayrica sigarayi hep birakacam dedi daha hala birakmadi fazlalastirdi. Ben kendimden herseyi SIKARKEN o kendi özel zevki sigaradan biraz olsun sikmak yerine daha da arttirdi.. Bizim evde zarar mi var, ziyan mi var? Inanin hep kocam yüzünden meydana geldi. Ben 3 yilda kendimi 10 yil yaslanmis gibi hissediyorum artik.
Eger isteseydi, biseyler icin cabalardi yani...
Türkiyeye geri dönecegini sanmiyorum... Ben cocuk meselesini zaten sorun yapmam, sadece, artik onunla ayni evi ve yatagi paylasamicam daha fazla. Cocugunu görme hakkina sahip olacak nasilsa. Isterse, görür. Ama insan, karisinin ve cocugunun üzerinden gecindigi gibi, bunu birde tekmeliyorsa ve bu yetmezmis gibi bide ailesinin, yani kendi alin teri bile olmayan, riziklarini önce kendi annesine babasina yediriyorsa, orda karisini-cocugunu ne kadar düsünebilen bir insan gibi görüküyor bilemem...

Ben eşin menfaat için evlenmiş demek istemedim.Eşin için aileyle bağ demek,maddi destek anlamına geliyor dedim.
Onun için hayırlı evlat olmasının yolu,ailesine yardım etmekten geçiyor.Menfaati düşünen eşin değil,ailesidir.
Seninse fedakarlık etmekten ve verici olmaktan geçiyor.Sen aynı tutumu evliliğinde eşine göstermişsin.
Misal para harcamamak için birlikte çıkmadım,O çıktı demişsin.Böylece birlikte zaman geçirememişsiniz.

Kararını verdiysen hakkında hayırlısı olsun.

Genelde çocuklu insanlara boşanın demek istemem çünkü arada bir çocuk var. Ama eşiniz zaten gerekirse çocuğumu eşimi aç bırakırım diyerek çocuğun onun için bir şey ifade etmediği söylemiş. Sizinle evlenmesinin sebebi de kusura bakmayın ama tr de işsiz güçsüz olanlar böyle yurt dışındaki türk kızları ile evlenip oralra kapak atma derdinde. Sadece bu sebeple sizinle evlenmiş olduğunu düşünüyorum. Ki sonrasındaki davranışları bunu açıkça gösteriyor. Bence bir an önce yollarınızı ayırın. Sizi kolay lokma görüyor. Size yalvarmasının sebebi oradaki paradan puldan olmak istememesi. Bir an önce hayatınıza yapışıp kalan ve tüm mutluluğunuzu yaşam enerjinizi emen bu kişiden kurtulun. Emin olun çocuklu olmanıza rağmen ondan daha iyi karaktere sahip bir çok türk erkeği sizinle evlenmek için sıraya girer. Bir daha ki evlendiğiniz kişiyi de bırakın aileniz bulsun. Ailelere bu kadar karşı gelerek evlenmek görüyorsunuz ki fayda etmiyor. Bir an önce boşanıp kurtulmaya bakın.

Ben agzimin payini aldim zaten ailemi dinlemeyerek. Herkese örnek olsun. Insanin anne babasi ne de olsa olaylara daha gercekci ve romantik degil de mantikli bakabiliyorlar, o yollardan onlar da geciyor. Ama iste, benim gibi bazi insanlarda burnunu sürtmedikce anlamiyor maalesef :2:
Ben biraz fazla iyimserim sanirim insanlara karsi. Bazen gercekleri gördügüm icin degil, öyle görmek istedigim icin inaniyorum sanirim... Aslinda cocugum oldugu icin mutluyum, bu evlilikteki en güzel sey kizim oldu benim icin

Herseyin hayirlisi ne diyeyim...

Bu arada, anime ve mangalari bende cok severim... :)

Bir anime manga tutkunu arkadaşı böyle Üzgün görmek beni daha çok üzer. Kesinlikle kendinizi cesaretlendirin. Bu arada Kore dizileri de seviyorum ben canınız sıkkın olduğunda izleyebilir siniz. Önerim gumiho secret garden ve master s sun. :) zor zamanlarınizda kafaniz dağılır biraz olsun.

:) Cok tesekkür ederim.

Ben kendim zaten orada yapayanliz iken tek tesellileri filmlerde buluyordum, kendi dünyami unutup, baska güzel dünyalara dalmak icin... Kore, Japon, Hint fimleri favorimdir. Bazen duygusal olanlarini secip dahada cok aglardim hem filme, hem halime... biraz dramatik biriyim galiba...

Bende bir japon dizisi önereyim, filmin adi üstünde, bende galiba "1 litre göz yasi" dökmüstüm :) (filmin adi tirnak icinde olan, bir site var cok begendigim, hep ordan takip ediyorum... henüz özel mesaj yazamiyorum forumun kural geregi, bi acilsin, link atarim).

Bu foruma katildigimdan bu yana bile, kendimi daha iyi hissediyorum... sagolun kizlar. Kadin kadinin düsmanidir derler ama, ayni zamandada en iyi dostudur

Dram mı seviyorsun ben de tam tersi dram hariç neredeyse her şeyi izliyorum ama önerin üzerine dediğin filmi izleyeceğim :) Bence insan morali bozukken veya üzgünken daha da kendisini negatif etkileyecek seylerden uzak durmalı en azından ben böyle yapıyorum ve garip bir sekilde daha az acılı geçiyor. Bu hayata bir kez geliyoruz ve kimseye bizi üzmesi için fırsat dahi vermemeliyiz :) Umarım senin içinde her şey en kısa zamanda hayırlısı ile yoluna girer :)

Nerde yasiyorsun.bosa gitsin ya saba gore degil.insan co ugunun mama parasini kuyarmi aileside cik fusuncrsizmi.vende yurt disina gelin grldim abnemi aradigimda cok yazmasin der kaoattirir dusun.menfaatcilermis ben olsam bosarim .solugu turkiyede alir eger oturumu yoksa surekli oturumu akmadiysa cocukta sendr kalir inan.sijtir et bas tejmeyi.sevmiyitsab tabi.ilerde gerseyi eline aldiginda osana teimeyi basacak bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su an ayni evdemisiniz ?
Her olayda kucuk cocuk gibi ailenizi ariyor bosaniyorum diyor ?
Baba olmus ama sorumluluk yok.
Bazi kisilerin karekteri gec yada hic gelismiyor.
Boyle birine neden sabrediyorsunuz basin tekmeyi gitsin.

Yok artik!!! Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis hesabina dönmüş sizin evliliginiz?
Sen baskasinin borcunu odemek zorundamisin? Yuz vermissin astarini istiyo bunlar artik!
Kocan da ezikliginin acisini senden cikariyo cok acik.
Ailesinin borclarini kapatmak icinn evlenmis belli ki avrupa da kazanir eve daha cok gonderirim diye düşünmüş..
Bence bi dur diyin artik bu duruma.
Bosanin demek cok kolay ama bence BOSANIN bu adamdan..

Normalde ben, öyle kolay kolay boşan ayrıl gibi laflar eden biri değilimdir, ancak anlattıklarınıza binaen, eşinizin sorumluluklarını henuz algılayamamış ve önceliklerini kararlaştırmamış olgunlukta biri olduğunu düşünerek, ayrılmanızı öneririm. Böylesi sizin için daha hayırlı görünüyor her açıdan. Karımı çocuğumu aç bırakırım gerekirse gibi bir cümleden sonra iyi bile dayanmışsınız. Sabrınız takdire şayan doğrusu.

Hemen hemen herkes ayni düsüncede burda, bende dahil. Ben zaten hakli oldugumu biliyorum ama, disaridan tekrar duyunca, insan dahada bi kararli oluyor.

Bu arada ayni evde kalmiyoruz 3 haftadir, ben ailemin yanindayim kizimla... Oda orda sacmasapan fikirleriyle güya beni tekrar kazanmaya calisiyor. Güya evi gecindirmeyi ögrenecekti, daha maasi geleli iki hafta olmus ve yarisindan fazlasini harcamis, kirayi da bankadan borc alarak yatirmis (hesabina bakabiliyorum ordan takip ettim)... Dakka bir gol bir yani.

Gecenlerde bi arkadasimla görüstüm, ilk kez bi samimi arkadasima actim bu konuyu. Kendisi de cok sevdigi kocasindan ayrilmisti ve ben anlayamamistim, ikisinde cok iyi tanirdim, birbirlerini cok seviyorlardi... hemde cok. Ama görünüse aldanmamak gerekiyor demekki... Herneyse, arkadasim bana uzak oturdugu icin ve bu konu hakkinda daha önce konusmak istemedigi icin, ben ona derdimi acinca, kendi bosanma sebebini anlatti............

Ben bu erkeklere ne diyeyim............. Hepsi ayni b*k. Arkadasim da yaptigi fedakarliklarinin karsiligini alamadigi ve eski esinin yaptigi baska sorunlardan dolayi bosanmis, daha fazla seni sirtimda tasiyamam diye. Ayni sey iste. Bu devrin erkekleri niye böyle, niye bizim gibileri buluyolar.............. Lanet olsun.

Son düzenleme:
Merhaba bende aynibosanma derdinden yaziyorum biz evleneli iki sene oldu benim esim ilk zamanlarda kumar falan oynuyordu daha sonra ben hamile kalinca birakti ama hala her konuda yalan soyluyor ben kayinvalidemle yasiyorum sadece kaynanam olsa oda iyi ama gorumcem bizden cikmiyo ve gorumcem ikinci evliligini yapti kizida bizle yasiyor kendi yanina almadi esim ayri eve cikmiyor dogru duzgun calismiyor ve calistigi zamanda butun maasini annesine veriyor dogru duzgun hicbir eksigimi ihtiyacimi karsilayamiyor artik yoruldum biktim isten gece 2 de cikiyor ama eve 5 de geliyor napicami bilmiyorum ve benim 6 aylik cocugum var oglumu dusundukce isin icinden hic cikamiyrm . ne yapmaliyim ben arkadaslar

Hanimefendi burda konunuzu herkes goremez yeni bir konu acip orda sorununuzu anlatirsaniz daha fazla yardimci olabiliriz.

kendı yetıştıgın kulturde.dengın olan bırı olmalıydı .malum bızım erkekler avrupalı gurbetcılerı yemek ıcın evlenıolar.kararlı ol ve bitir kesınlıkle.değişirmi diye dusunme imkansız..migdemı bulandırdı kavgadakı hareketleri...

1.5 yil olmus konu acilali. Cok merak ediyorum napti acaba. Allah yardimciniz olsun. Insaallah cok mutlusunuzdur su an.

Ben de sizin yaptiginiz hatayi yapmak uzereydim ki, ailem sevgilimi istemedi, ben de onlarin rizasi olmadan evkenmek istemedim. Terk ettim ama hala seviyorum.

Sizin yazdiklarinizi okuyunca sukr ettim ki erken dönmüşüm yanlis yoldan.
Cunku o kadar benziyor ki baslangic hikayelerimiz...

şu an değişir gibi, görünsede sıkıntılı bu günlerii atlatınca refah rahat hayatına dönünce yine o eski asıl kimliğine bürünür sonuç ne yaparsan yap değişmez .Ayrıl yada ayrılma diyemem onuda sen bileceksin içinde kaldımıki sevgi kırıntısı orası sana kalmış ölç biç tart kararını ver . Allahım yar ve yardımcın olsun amin

Bu kadar zaman nasıl dayanabildin. Senin yerinde olsam çoktan boşamıştım.

Hayatını zehretmeyi bırak, boşa. Senin koca değişmez.

Ne seni ne de çocuğunu ailesi olarak hiç görmemişki ne varsa yoksa kendi ailesi.

Uzun uzun yazardım da neyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…