- 22 Kasım 2020
- 6.262
- 86.534
-
- Konu Sahibi bluemystery
Zaten aile evinde yaşıyormuşsunuz. Eski konularınızda belirtmişsiniz.
O halde bu feminist hanımefendi nasıl ve neden toparlanıp aile evine döndü ki
şu An geldiğim durumda böyle düşünüyorum evetAnnenizle eşiniz bir devlet kurumunda çalışıyor, atölyede değil. O kadar kolay değil merak etmeyin. Yeterince başını ezerseniz zaten değil anneniz, kapınızdaki köpeğe dokunurken bi çekinir. Damat korumak yerine kendi dik dursa sopa gösterse sıkıntı yaşamaz çok. O kadarını bırakın anneniz düşünsün.
Sizi cidden takdir ettim. Çünkü sizin yaşadıklarınızın 3-5 katını yaşayıp boşanmayanlar var ama olması gereken sizin yaptığınız.Merhaba arkadaşlar yeni evliyim 6 ay kadar oldu 4 aydır da maalesef korneam tekrarlayan biçimde yırtılıyor doktor stres kaynaklı dedi bir türlü korneam kaynamayınca son çare ameliyat ettiler yeni yeni gözümü açmışken asla strese ve darbeye maruz kalmamam gerekiyordu fakat eşimin ailesi ve kardeşleri her birinin parası pulu olmasına rağmen eşimden para istemeye devam ediyorlar. Bayram harçlıklarından tutun çocuklarına hediyeler köyden peynir söylemeye kadar eşime yaptırıyorlar ama siz yeni evlisiniz şu parada sizin olsun bizde size ev hediyesi aldık gibi durum asla yok bu yüzden eşimle defalarca tartıştık artık olay kız kardeşinin kaynanasını ağırlamaya kadar gelince evde kıyamet koptu ben eğitimli çalışan bir kadınım böyle şeylerle uğraşamam dedim önce tartıştık sonra ayrı yattık derken 2 gün önce eşim beni dövdü. Varsa yoksa benim ailem diyor beni benimseyememiş. Bu şiddet ilk kez oluyor bildiğiniz tekme tokat girdi eli ameliyat olmuş gözüme de geldi gözüm şişti korneam riske girdi tabii ki silik bir kadın olmayıp hemen polise gittim darp raporu ve uzaklaştırma kararı aldım . Ailem her ne kadar bir kez daha dene hemen boşanılmaz dese de korneamın tekrar hasar görmesi benim için son bıktıran bu aile problemi çözülecek gibi değil tekrar barışmanın da anlamı yok ailesi para verin gelin gidin de kabul etmiyorsan boşana getirdiler lafı. Oğulları dövmek istememiştir ben bir şey yapmışımdır dediler . size sorum şu boşanma davası nasıl açabilirim 1 yıldan önce açılıyor mu sonuçta darp raporum da var ne yapmalıyım süreç nasıl ilerler direkt adliyeye mi gitmeliyim
Güçlü duruşunuza hayran kaldım. Umarım herşey gönlünüzce olurMerhaba arkadaşlar yeni evliyim 6 ay kadar oldu 4 aydır da maalesef korneam tekrarlayan biçimde yırtılıyor doktor stres kaynaklı dedi bir türlü korneam kaynamayınca son çare ameliyat ettiler yeni yeni gözümü açmışken asla strese ve darbeye maruz kalmamam gerekiyordu fakat eşimin ailesi ve kardeşleri her birinin parası pulu olmasına rağmen eşimden para istemeye devam ediyorlar. Bayram harçlıklarından tutun çocuklarına hediyeler köyden peynir söylemeye kadar eşime yaptırıyorlar ama siz yeni evlisiniz şu parada sizin olsun bizde size ev hediyesi aldık gibi durum asla yok bu yüzden eşimle defalarca tartıştık artık olay kız kardeşinin kaynanasını ağırlamaya kadar gelince evde kıyamet koptu ben eğitimli çalışan bir kadınım böyle şeylerle uğraşamam dedim önce tartıştık sonra ayrı yattık derken 2 gün önce eşim beni dövdü. Varsa yoksa benim ailem diyor beni benimseyememiş. Bu şiddet ilk kez oluyor bildiğiniz tekme tokat girdi eli ameliyat olmuş gözüme de geldi gözüm şişti korneam riske girdi tabii ki silik bir kadın olmayıp hemen polise gittim darp raporu ve uzaklaştırma kararı aldım . Ailem her ne kadar bir kez daha dene hemen boşanılmaz dese de korneamın tekrar hasar görmesi benim için son bıktıran bu aile problemi çözülecek gibi değil tekrar barışmanın da anlamı yok ailesi para verin gelin gidin de kabul etmiyorsan boşana getirdiler lafı. Oğulları dövmek istememiştir ben bir şey yapmışımdır dediler . size sorum şu boşanma davası nasıl açabilirim 1 yıldan önce açılıyor mu sonuçta darp raporum da var ne yapmalıyım süreç nasıl ilerler direkt adliyeye mi gitmeliyim
Darp raporunu geri almak istesek alamiyomuyuzÇok sevindim memur olduğuna. Canı bi başka yanacak şimdi.
Darp raporunu aldığın hastane kolluk birimine bildirmek zorunda. Nasıl alıcan geri?Darp raporunu geri almak istesek alamiyomuyuz
Ben bosanma davasına ekledim cekemiyomuyum alamazsınız darp raporunu geri davayida geri çekmek istiyorumDarp raporunu aldığın hastane kolluk birimine bildirmek zorunda. Nasıl alıcan geri?
Davayı çeksen ne olacak Serpil, adam kinlenmiş sana. Canı epey sıkıldı, adli makamlara sirayet etti bi kere, soruşturma da açılmıştır kamu davası olarak geçiyor, nasıl yüzyüze bakacaksınız?Ben bosanma davasına ekledim cekemiyomuyum alamazsınız darp raporunu geri davayida geri çekmek istiyorum
üzgünüm serpilcim karakolda şikayetçiyim dediysen ve savcılığa gidipte şikayetinizi cekiyorum da desen bu olay şikayete tabi değil ve eşinin hakkında "eşe karşı kasten yaralama" dan kamu davasi açılacak. geçmiş olsun artık çok gecBen bosanma davasına ekledim cekemiyomuyum alamazsınız darp raporunu geri davayida geri çekmek istiyorum
iki tatlı söz iki saç okşamak tüm olayı halledecek gibi duruyor. deli oluyorum böylelerine. madem affedeceksin niye ortalığı velveleye verdin? her gün geliyorlar adliyeye biz barıştık sikayetimi geri cekicem. yok öyle bisey yavrum şikayetçi olduysan şikayetten vazgeçme yok. tatlı kociskonun hakkında o dava açılıyor.Davayı çeksen ne olacak Serpil, adam kinlenmiş sana. Canı epey sıkıldı, adli makamlara sirayet etti bi kere, soruşturma da açılmıştır kamu davası olarak geçiyor, nasıl yüzyüze bakacaksınız?
Adamın öyle bir çabası da yok, istemiyor, gelme diyor. Nerdeee o iki tatlı söz acaba? Bakıyorlar peşlerinden gelen, pişman olan yok, yavaş yavaş yola koyuluyorlar.iki tatlı söz iki saç okşamak tüm olayı halledecek gibi duruyor. deli oluyorum böylelerine. madem affedeceksin niye ortalığı velveleye verdin? her gün geliyorlar adliyeye biz barıştık sikayetimi geri cekicem. yok öyle bisey yavrum şikayetçi olduysan şikayetten vazgeçme yok. tatlı kociskonun hakkında o dava açılıyor.