3 yıl var bır taneKaç yıllık evlisiniz?
Çocuğunuz varmi?
Calışıyorum. Ailem destek başladığımızda herşey çok Güzeldı geçen yıl a kadar tabı kavga oluyordu Ama bu yıl tamamen koptuk bırbırımızdenbçhıc bır bagımız yok sankı çok yalnızım hep cocugumlayım o kendısı haftasonu çocuğu gezdırsekte hep gözüne bakıyorum hıc sıkıntıya gelemıyor cocuk ağlasa bunalıyorBaşlangıçta bunları anlatamadınız mı ?
Çalışıyor mısınız , aileniz destek mi ?
Bilmiyorum hatalı insan adım atar önceden böyleydı suan tam bı canavara dönüştüKüfür ve hakaret kısmı gerçekten rahatsız edici. Ancak evliliğin ilk yıllarındaysanız ve sorunlara nasıl yaklaşacağınız yönünde bir fikriniz yoksa bolca saçmalayabilirsiniz. Birbirinizi sabırla ve kesmeden dinlemeye çalışın. Tartışmaların büyük bir kısmı ne yazık ki yanlış anlama sebebiyle oluyor. Fark etmeden iktidar kavgası da yapıyor olabilirsiniz. Her ikiniz de sorunları fark edip çözüm için çabalamayı deneyebilirsiniz. Ama her konuda problemli, geçimsiz ve ahlaksız bir insansa zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim.
Hepsi aynı canım.Bilmiyorum hatalı insan adım atar önceden böyleydı suan tam bı canavara dönüştü
esımle çok aşık olarak evldndık ailemın durumu çok ıyı esımde madde olarak rahat bı sıkıntı Yok dışardan görenler ımrenır herseylerı var ne kadar yakışıyorlar bakımlılar dıye ama okadar mutsuzumkı süreklı kavga edıyoruz her hareketımız batıyor en ufak durumda ağıza alınmayacak ağır kufurler edıyor ben calışıyorum namussuzlukla bıle suçluyor benı bende cıldırıyorum sen nasıl böyle konuşursun dıye gırıyoruz bırbırımıze kavga sebebı yok ama en ufak şeyden bırbırımızi oldurcek dereceye gelıyoruz geçen gün Internet’te hoş olmayan bı sayfaya bakarken gördüm bende merak edıp tıklıyorum gerı çıkıyorum dıye dusundum ama ayrılmak istedıgımı soyledım sankı suçlu kendısı degıl bagırıp cagırıp kufurler edıp uzerıme yürüyor evı otel gıbı kullanıyor bende böyle yapacaksan hıc gelme dedım çok uzağız hıc duzelemıyoruz evımde huzurum yok yanlış bı eş sectıgımı duşunuyorum karakteri sağlam degıl aile babası olacak bı adam degılmış nasıl bı yol ızlemelıyım sizce
Evlilikte ilk seneler tanıma aşaması yeni olduğu için biraz bocalamak normal bir aile terapisti denediniz miCalışıyorum. Ailem destek başladığımızda herşey çok Güzeldı geçen yıl a kadar tabı kavga oluyordu Ama bu yıl tamamen koptuk bırbırımızdenbçhıc bır bagımız yok sankı çok yalnızım hep cocugumlayım o kendısı haftasonu çocuğu gezdırsekte hep gözüne bakıyorum hıc sıkıntıya gelemıyor cocuk ağlasa bunalıyor
Konunuzu okudum şok oldum ben çocuğumun yanında bana bagırıyor çocuğa huzurlu bı ortam veremıyoruz dıye ayrılmak istıyorum ama çocuğumuza. Ben sesımı yukseltsem benı mahveder.bence size bıraz annelık duygusu laxım benım çocuğuma vursa ben ondan 10 kat delı olurum parcalarım onu biraz güçlü olun korkmayın doğru bır tane sorumluluk alınO kasae benzettimki sizi kendime 1 cocugum var sorunlar birebir ayrı 1 haftadır aile yanındayım artık tehditler başladı
Bilmiyorum kafam çok karışık kavgadan sonra çok kararlı oluyorum ayrılık sırasında sonra onun eskı hallerını bildıgım için ben mi onu bu hale getırdım dıyorum bıgun ıyı bıgun kötü bılmıyorum ne olacak bu durumKüfür ve hakaret ne çok duyduğum şey ... Evliligimin ilk yılları die kendimi düzeltme çabasına girdim , alışamadım galiba , evliliğin gereklerini yerine getiremedim die kendimde eksik tamamlamaya çalıştım eksigim yoktu belki de ... Sonra ne mi oldu 6 yilim gitti ... Bu evliliğin en güzeli bir kızım oldu çok şükür ... Bu ayrılığın bu evliliğin en güzel hediyesi ... Sorunun nerde olduğunu düşünün bı sonra çözüm varsa ugrasin yoksa da nasip ,kader
aSize küfredip, hakaret ediyorsa her kavgada; saygınızı çoktan kaybetmişsiniz demektir. Saygı olmayan bir evlilik de ne kadar sürdürülebilir...
Eve de uğramıyormuş, üzerinize yürüyormuş (bir adım ötesi el kaldırmak mı olacak) iyi düşünün, yolunuza bakın derim.
yay burcu hayır daha önce kaç kez randevu aldım gıdemeden barıstık gıtmedı sonradaEşiniz ne burcu acaba? Akrep olabilir mi?
Bir de terapisti denediniz mi?
a
yay burcu hayır daha önce kaç kez randevu aldım gıdemeden barıstık gıtmedı sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?