Ya insanın günü gününü tutmaz olur evlilikte sorun ama öyle küfür hakaret namusa laf etme falan hastalıklı şeyler. Hafta sonu çocuğu hamburger yemeğe götürünce iyi baba falan olunmuyor hastayım sizin iyi baba muhabbetlerinize. Iyi baba evladının önünde hatta onun bulunduğu evde sesini yükseltmez bile psikolojiisni düşünür.aynı seyleri bende eşime soyluyorum senı örnek alıyor kendıne cekı duzen ver artık dıyorum bı ıkı dıkkat edıyor unutuyor tabı sınır anında dıyorumya öfke kontrolü sıfır bunu aşması gerekıyor eskı halını bıldıgım için bende katlanamıyorum hep mutsuz hep sıkayetcı hep gergın eskıden böyle degıldı nerde yanlış yaptık uzaklastık bılmıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak istıyorum
- Konu Sahibi Be1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- boşanmak istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
aynı seyleri bende eşime soyluyorum senı örnek alıyor kendıne cekı duzen ver artık dıyorum bı ıkı dıkkat edıyor unutuyor tabı sınır anında dıyorumya öfke kontrolü sıfır bunu aşması gerekıyor eskı halını bıldıgım için bende katlanamıyorum hep mutsuz hep sıkayetcı hep gergın eskıden böyle degıldı nerde yanlış yaptık uzaklastık bılmıyorum
Eğer anlam veremiyorsan hayatında biri olabilir...ordan istedigi ilgiyi goruyorsa sana ofkeli davranır
- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
Bir yuva kolay kurulmuyor. Bosandiktan sonra baska bin tane sorun cikmayacaginin garantisi yok. Bence evliliginizi kurtarmak icin elinizden geleni yapin derim. Evlilinizin ilk yillariymis hem. Duzelme olasiligi bence var. Hemen kestirip atmayin. Birbirinize sevginiz hala vardir diye umuyorum.
- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 34
Onu demek erkekliğin şanında herhalde bana da aynıni defalarca dedi üstelik onu deli gibi severken ...tam karar ver dahasinı da derAmın gerçekten çok zor ben karar alıyorum ana tınlamıyor bende ayrılmak istıyorum dıyor gıdelım hadı gel oturup konuşalım diyorum iş cıddıye bınınce sınırlenıyor Cekıp gıdıyor bırı nımı buldun dıyor napcagımı sasırdım
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
bende öyle düşünüyorum.sevgi belli bi yere kadarmış beni bugun bebekle kapıya koyan adam yarın saldırmayacagını nerden bilebilirimbakın birbiriniizden nefret edıyorsunuz boyle kavgalı aılede buyuyen cocuklar ya madde bagımlısı oluyor ya sınır tedavıısı goruyor yada huzuru yanlıs kollarda arıyor. aılenızınde gucu var madem cocugunuz annesıyle ve huzurlu buyusun bence
Hanımefendı sızın esınız çocuğunuzu dovuyor ve siz sessz kalıyorsunuz bunun farkındamısınız hala aynılar dıyorsunuz ıkımızın karakterı çok farklı ilk önce bunu anlamlısınız ayrıca esınız sızı kapıya koyuyor babana annene demedıgını bırakmıyor bunlara cesaret edebılecek arsızlıkta bır eşım yokeşimde yay burcu ve aynı sorunlar demiştim size bunlardan ne köy ne kasaba olur olan bizze olur
Zaten saldırcagı kadar saldırmış çocuğunuza siz pek umursamasanızda
ebende öyle düşünüyorum.sevgi belli bi yere kadarmış beni bugun bebekle kapıya koyan adam yarın saldırmayacagını nerden bilebilirim
güle güle hayrını gör o zamanHanımefendı sızın esınız çocuğunuzu dovuyor ve siz sessz kalıyorsunuz bunun farkındamısınız hala aynılar dıyorsunuz ıkımızın karakterı çok farklı ilk önce bunu anlamlısınız ayrıca esınız sızı kapıya koyuyor babana annene demedıgını bırakmıyor bunlara cesaret edebılecek arsızlıkta bır eşım yok
Sizin gerçekten pıskolojınız bozuk bence esınizi düşüncegınıze bırazcık o Mınıcık yavrunuzu düşünün amacım sizi kırmak degıl ama esınız sızi çok sındirmiş bellıkı kendı cocugunuz uzerınde bıle konuşmaya hakkınız yok cahil saf insanlar gıbı davranış sekıllerınız bence esınızle böyle olmanızda sızınde hatanız var pasıfsınızgüle güle hayrını gör o zaman