Evet saygı keskinlikle kalmadı eve işten düzenle gelmiyor ama kavgalı oldugumuz günler dışarı çıkıyor haftasonunu bıze ayırıyor o konularda hakkını yıyemem ama öfke kontrolü Yok senı sevmıyorum yemın ederım dıyor eritesi gün sınırle soyledım dıyorSize küfredip, hakaret ediyorsa her kavgada; saygınızı çoktan kaybetmişsiniz demektir. Saygı olmayan bir evlilik de ne kadar sürdürülebilir...
Eve de uğramıyormuş, üzerinize yürüyormuş (bir adım ötesi el kaldırmak mı olacak) iyi düşünün, yolunuza bakın derim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak istıyorum
- Konu Sahibi Be1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- boşanmak istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
Bence ardınıza bakmadan kaçın.Evet saygı keskinlikle kalmadı eve işten düzenle gelmiyor ama kavgalı oldugumuz günler dışarı çıkıyor haftasonunu bıze ayırıyor o konularda hakkını yıyemem ama öfke kontrolü Yok senı sevmıyorum yemın ederım dıyor eritesi gün sınırle soyledım dıyor
Evet kayınvaldemde hep öyle söylüyor ee buseferde oh ağzına gelenı soylucek ben gene Güler yuzlu mu olucam iyice kendını bısey sanıcakBence şunu deneyin...Sizi ne kadar kızdıracak laflar etse de karşılık vermeyin bisüre...Zorlasa da karşılık vermeyin..
Dün istemıyorum bıtıcek pzt dedım bugün cocugumuzu gezmeye goturelım dedı istenmiyorum dedım çocuğumuz için gidelim bın dedı gıttık tabı normal konuştuk eve geldıkBence ardınıza bakmadan kaçın.
- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 34
Ayrılık kararı almak zaten zor başlı başına hele bir de ayrılmak daha da zor kimse yasamasin insallah . Ama huzursuz olmak da Cok kötüBilmiyorum kafam çok karışık kavgadan sonra çok kararlı oluyorum ayrılık sırasında sonra onun eskı hallerını bildıgım için ben mi onu bu hale getırdım dıyorum bıgun ıyı bıgun kötü bılmıyorum ne olacak bu durum
- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
Çok anormal yahu! Önceki gün yıkıp döküyor, küfrediyor “seni sevmiyorum”lar havada uçuşuyor; ertesi gün “hadi parka gidelim”Dün istemıyorum bıtıcek pzt dedım bugün cocugumuzu gezmeye goturelım dedı istenmiyorum dedım çocuğumuz için gidelim bın dedı gıttık tabı normal konuştuk eve geldık
Eşiniz dengesiz. Üzgünüm ama bence de sizi sevmiyor
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
Evet kayınvaldemde hep öyle söylüyor ee buseferde oh ağzına gelenı soylucek ben gene Güler yuzlu mu olucam iyice kendını bısey sanıcak
Yok siz karşılık vermeyi bırakırsanız o aynı sekilde soylenmez...Demek ki kendinde hata gormeyen adamlardan...O tarzlara özür diletmeye çalışmayın, hatasını anlaması için laf dalaşına girmeyin çünkü daha da kötü olur...Bu tiplere cool olucaksın..O size laf mı etti şöyle bi bakıp susacaksın, ne kadar basit laflar gibisine...Siz onun seviyesine inmiyorsunuz oyle düşünün..işe yarar emin olun. Dalaşmayı bırakıp kendi aktiviteleriniz olsun biyerlere gidin mesela hobi edinip bakın o zaman nasıl değişecek..senle dalaşmaya vakit yok imajınız olsun mutlu davranın sanki başka bişeyler sizi mutlu ediyor gibi ve etsin de zaten
E o sınırle bende onu hıc sevmıyorum valla ve söylüyorumda nefret edıyorum senden pışmanım dıye bılmıyorum evlımısınız ama evın içinde herzaman herşey tek doğru uzerıne kurulmuyor insanın bın tane ruh halı oluyorÇok anormal yahu! Önceki gün yıkıp döküyor, küfrediyor “seni sevmiyorum”lar havada uçuşuyor; ertesi gün “hadi parka gidelim”
Eşiniz dengesiz. Üzgünüm ama bence de sizi sevmiyor
Amın gerçekten çok zor ben karar alıyorum ana tınlamıyor bende ayrılmak istıyorum dıyor gıdelım hadı gel oturup konuşalım diyorum iş cıddıye bınınce sınırlenıyor Cekıp gıdıyor bırı nımı buldun dıyor napcagımı sasırdımAyrılık kararı almak zaten zor başlı başına hele bir de ayrılmak daha da zor kimse yasamasin insallah . Ama huzursuz olmak da Cok kötü
E
Yok siz karşılık vermeyi bırakırsanız o aynı sekilde soylenmez...Demek ki kendinde hata gormeyen adamlardan...O tarzlara özür diletmeye çalışmayın, hatasını anlaması için laf dalaşına girmeyin çünkü daha da kötü olur...Bu tiplere cool olucaksın..O size laf mı etti şöyle bi bakıp susacaksın, ne kadar basit laflar gibisine...Siz onun seviyesine inmiyorsunuz oyle düşünün..işe yarar emin olun. Dalaşmayı bırakıp kendi aktiviteleriniz olsun biyerlere gidin mesela hobi edinip bakın o zaman nasıl değişecek..senle dalaşmaya vakit yok imajınız olsun mutlu davranın sanki başka bişeyler sizi mutlu ediyor gibi ve etsin de zaten
Tartışma sırasında küfür eden, şiddet uygulayan adamdan bi cacık olmaz. Sizde şiddet var mı? Gerçi karısını namussuzlukla itham eden birisi için bu değerlendirme gereksiz bir ayrıntı.
Yani çift terapisi gibi şeyleri deneyebilirsiniz iletişimi düzeltmek için ama "ben sonunda tum olumsuzluklari unutup, içime sinerek yaşarım evliliğimi" diyebiliyorsanız.
Yoksa dünyanın sonu değil herşey insanlar için.
Yani çift terapisi gibi şeyleri deneyebilirsiniz iletişimi düzeltmek için ama "ben sonunda tum olumsuzluklari unutup, içime sinerek yaşarım evliliğimi" diyebiliyorsanız.
Evet bıde bunu denıcem dayanabılırSem cevap vermemeye zaten hıc vaktım yokkkı haftaiçi çalışıp yorgun geliyorum haftasını zaten ıkımızde çocuğa vakıt ayırmak istıyoruz öyle gecıyorYok siz karşılık vermeyi bırakırsanız o aynı sekilde soylenmez...Demek ki kendinde hata gormeyen adamlardan...O tarzlara özür diletmeye çalışmayın, hatasını anlaması için laf dalaşına girmeyin çünkü daha da kötü olur...Bu tiplere cool olucaksın..O size laf mı etti şöyle bi bakıp susacaksın, ne kadar basit laflar gibisine...Siz onun seviyesine inmiyorsunuz oyle düşünün..işe yarar emin olun. Dalaşmayı bırakıp kendi aktiviteleriniz olsun biyerlere gidin mesela hobi edinip bakın o zaman nasıl değişecek..senle dalaşmaya vakit yok imajınız olsun mutlu davranın sanki başka bişeyler sizi mutlu ediyor gibi ve etsin de zaten
- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
Olabilir lakin saygı kalmamış, e siz tavırlarına haklı bir gerekçe buluyormuşsunuz madem, devam edin ne diyeyimE o sınırle bende onu hıc sevmıyorum valla ve söylüyorumda nefret edıyorum senden pışmanım dıye bılmıyorum evlımısınız ama evın içinde herzaman herşey tek doğru uzerıne kurulmuyor insanın bın tane ruh halı oluyor
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
Evet bıde bunu denıcem dayanabılırSem cevap vermemeye zaten hıc vaktım yokkkı haftaiçi çalışıp yorgun geliyorum haftasını zaten ıkımızde çocuğa vakıt ayırmak istıyoruz öyle gecıyor
Cevap vermemeyi deneyin sonucu lütfen yazın
Evlılıgımı çocuğuma mutlu bı aile verebılmek için her yolu denıyorum bıtmemesı için cocuk işin içine girince herşey çok degışıyor ımkanlarının duzenının sevgısının yoksunlugunu yasatmaya hakkım olmadıgını duüşünüyorum.cocuguna çok iyi bir baba ama iyi bi eş degıl sevgılıyken oldugumuz gıbı olmak istıyor bence hala sorumluluklar ağır gelıyorTartışma sırasında küfür eden, şiddet uygulayan adamdan bi cacık olmaz. Sizde şiddet var mı? Gerçi karısını namussuzlukla itham eden birisi için bu değerlendirme gereksiz bir ayrıntı.
S
Olabilir lakin saygı kalmamış, e siz tavırlarına haklı bir gerekçe buluyormuşsunuz madem, devam edin ne diyeyim [/Q. Evlılıgımızın daha net anlaşılabılmesı adına soyluyorum evet dışardan bakıldığında doğru degıl ama aynı seyı bende herdefasında yapıyorum evlılık bi şirket kurmaya benzemıyor prosedurler olsun dışına çıkılmasın ..çıkıyorsun çünkü duygular oluyor alışkanlık oluyor emek oluyor evlat oluyor kurduğun bi yuva oluyor gelecegının daha ıyı olup olamayacagını görememek oluyor yanı okadar geniş ve ucu açık ki biz aslında burda nekadar konuşsak boş geliyor bazen çünkü herkes kendı karakterını hatalarını eşını kendısı bılıyor..tek güzellık burdaki farklı bakış açıları görüyorsun size cvp Verdim ama genel bı açıklama
Canim ayrılırken adamı kesip atmayacaksın ya, iyi baba olmaya devam etsin.Evlılıgımı çocuğuma mutlu bı aile verebılmek için her yolu denıyorum bıtmemesı için cocuk işin içine girince herşey çok degışıyor ımkanlarının duzenının sevgısının yoksunlugunu yasatmaya hakkım olmadıgını duüşünüyorum.cocuguna çok iyi bir baba ama iyi bi eş degıl sevgılıyken oldugumuz gıbı olmak istıyor bence hala sorumluluklar ağır gelıyor
Bak böyle devam ederse nolacak söyleyeyim mi sana?
çocuğun önünde sana küfür edecek, ya da çocuk bunu duyacak.. Bir değil iki değil.
Evladin tartışma üslubunu babasından alacak ve küfür eden, kavgacı bir tıp olacak.
Sonra gün gelecek "çocuk için katlanıyorum" dediğiniz çocuk size tıpkı babası gibi sövecek! Neden?; çünkü siz buna alışık, küfür edilmesinde sakınca olmayan bir kadın olcaksınız.
Ha evlenecek eşine de, çocuğuna da aynısı olacak.
Yani hiç öyle yavrum için evlâdım için modlarına girmeyin.
Evlilik kendiniz için devam ettirilir. Babalığını almıyorsunuz ya.
Tmm yazıcam yarından başlıyorum tesekkurler ıyıgecelerCevap vermemeyi deneyin sonucu lütfen yazın
aynı seyleri bende eşime soyluyorum senı örnek alıyor kendıne cekı duzen ver artık dıyorum bı ıkı dıkkat edıyor unutuyor tabı sınır anında dıyorumya öfke kontrolü sıfır bunu aşması gerekıyor eskı halını bıldıgım için bende katlanamıyorum hep mutsuz hep sıkayetcı hep gergın eskıden böyle degıldı nerde yanlış yaptık uzaklastık bılmıyorumCanim ayrılırken adamı kesip atmayacaksın ya, iyi baba olmaya devam etsin.
Bak böyle devam ederse nolacak söyleyeyim mi sana?
çocuğun önünde sana küfür edecek, ya da çocuk bunu duyacak.. Bir değil iki değil.
Evladin tartışma üslubunu babasından alacak ve küfür eden, kavgacı bir tıp olacak.
Sonra gün gelecek "çocuk için katlanıyorum" dediğiniz çocuk size tıpkı babası gibi sövecek! Neden?; çünkü siz buna alışık, küfür edilmesinde sakınca olmayan bir kadın olcaksınız.
Ha evlenecek eşine de, çocuğuna da aynısı olacak.
Yani hiç öyle yavrum için evlâdım için modlarına girmeyin.
Evlilik kendiniz için devam ettirilir. Babalığını almıyorsunuz ya.