Düşünsene annen b*k gibi hayatına, esrarcı kocasına filan dayanamayıp hayata tutunmak için seni yapıyor.
Yine tutunamiyor, bir de kardeşini yapıyor o da yetmiyor cinsel açıdan yetersiz esrarcı, 35 yaşında 20 yaşında kadınla evlenecek kadar ağır sorunlu kocasından bir kere daha hamile kalıyor.
Bacım olmuyorsa olmuyordur ne bu tutunma merakı hayata böyle.
Üç çocuğuna verdiğin kadere bak.
Evet anneler verir çocuğunun kaderini.
Boşanıp üç çocukla ne yapacaksın, çocuklar küçük çalışamazsin.
Muhtemelen senin esrarcı kocan ailene dirlik vermez, silahla kapıya dayanır.
Bir sorun çıkarır, kendini ve cocuklarini yakman yetmiyor gibi bir de aileni yakarsın.
Sen kendin mi istedin? Seni bu adama zorla mi verdiler?
Lise 4de çıktım okuldan mezun olamadım.
Olabilir her türlü eleştiriye açığım çünkü kusurlarım olabilir Hatay'da yaşayacağım gidersem İstanbul gibi pahalı ve geçinmesi zor bı yer değil ama bilmiyorum. Annem ve kizkardesim çocuklara bakarsa çalışacağımgeçinmekle ilgili sıkıntın yok mu? biraz gerçeklik algınız zayıf geldi kusura bakmayın
Surekli ve bağımlı derecesinde değildi benim iradem var istediğim zaman içmem diyordu.Önce okulunu bitir elinde birsey olsun lise mezunu olmadan nerede ne iş bulurum zannediyorsun nafaka dediğin çocuk başı 500tl alırsan ancak öp başına koy devlet çocuklar para vermez neden versin.
4. Çocuğu da yapma o çocuklar şimdiden dünya kdr fiziksel sorun ihtimali yaşıyor Esrar kullanan adamdan çocuk mu yapılır ya
Allah yardımcınız olsunDoğru ama boşanmak için evlenmedim ki.boyle olacağını hiç tahmin etmedim ilk zamanda hamile kaldım gurbetteyim hiç tanımıyordum. çocuklar bana hayatımda tutunacak dal.olur diye düşündüm
24 yaşında 2 çocuk ve yeni hamilelik iyi ki cinseliginiz kötüymüş. Mutsuz evliliginize her yıl yeni bir çocuk doğurma çabanizi da anlayamadım.4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona
İlgi alanlarını kesfetmen mesleğini alman lazım acilenLise 4de çıktım okuldan mezun olamadım.
Aynen öyle 27 olacağım evlenme ve çocuktan korkuyorum bir tanesinden korkarken 3 tanesi rüyamda ki kabustan bile kötü24 yaşında 2 çocuk ve yeni hamilelik iyi ki cinseliginiz kötüymüş. Mutsuz evliliginize her yıl yeni bir çocuk doğurma çabanizi da anlayamadım.
Nafaka veririm diyenleri unut...oyle bi dunya zor esiniz yuzde 1 lik dilimde ise ala ama sanmam.
sen teksin bosaninca daha iyi anlayacaksın plansiz 5 kurussiz bosanma helede 3 cocukla.
bosanan insanların hikayelerini oku kendine nasil yol cizersin ona bak
Herhangi bir çaba yok çok aptallik ettim tam anlamıyla korunmadiğim için24 yaşında 2 çocuk ve yeni hamilelik iyi ki cinseliginiz kötüymüş. Mutsuz evliliginize her yıl yeni bir çocuk doğurma çabanizi da anlayamadım.
Tamam bunu yapmaya calisicamİlgi alanlarını kesfetmen mesleğini alman lazım acilen
Okula devam et mutlaka
Bak en kolay yol kurs bak udemy kendini gelistir evde çağrı merkezi olur böyle şeyler kısa vadede işini kolaylaştırır okula devam ederken bişeyler yapman lazım ki ayakta durasinTamam bunu yapmaya calisicam
Maddi sıkıntınız yokmuş,bu çok iyi.Ben çocuklar için mutsuz bir evlilige katlanmak yerine ayrılıp sağlıklı mutlu bir anne ile büyümelerini daha doğru buluyorum kendime göre planlarım var çalışmıyorum ev hanımıydim. Ama iş bulabilirim ailemin bana destek olacağına inanıyorum madiyatt ise nafaka ve devlet çocuklar için para verirse o başka bir gelirim olmaz heralde.. gecimden yana bir endişem yok manevi destege ihtiyacım var okadar
Aynen annem sigamadi tek çocuklaBoşanıp ailenin yanında mi yaşayacaksın beterin beteri durumu olmasın ailen nasıl 3 tane torunu kabul edebilecekler mi Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin her şeyi kafanda ölc tart ona göre karar ver bence
Bebeği dogurana kadar sonra başka eve taşınacam kızkardesimleBoşanıp ailenin yanında mi yaşayacaksın beterin beteri durumu olmasın ailen nasıl 3 tane torunu kabul edebilecekler mi Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin her şeyi kafanda ölc tart ona göre karar ver bence
Sizin hatalarinizin bedellerini dünyaya getirdiğiniz çocuklar ödüyor maalesefHerhangi bir çaba yok çok aptallik ettim tam anlamıyla korunmadiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?