Boşanmak istiyorum yinede sizlerle istişare etmek istedim

piro

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
36
-14
6
25
4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona

kaç kurtar kendini.. çalışıyor musun?

Bu kadar olayla bu kadar çocuk yapılır mı

kaç kurtar kendini.. çalışıyor musun?
Hayır Küçük çocuklarım var çalışmam bana ayrılırsak nafaka veririm çocuklar için yardım ederim madiyatta demişti. Babamda arkamda duracağını söylemişti bilmiyorum

bıraktım deyip bırakanı da nadirdir. yani çocuk olayı çok sıkıntılı şuan esrar içmediğine nasıl kanaat getirdin?

bıraktım deyip bırakanı da nadirdir. yani çocuk olayı çok sıkıntılı şuan esrar içmediğine nasıl kanaat getirdin?
Normalde namaz kılan biri geçmişte bu hatayı yapmişti sonra evlendikten sonra tekrar içmeye başladı arada ben evi terk.ettim şimdi içmiyor ben anlıyorum içmediğini içten pişmanlık duyuyordu ama yinede iciyodu bu bidaha olmiycak anlamina gelmiyor tabi

Hayır Küçük çocuklarım var çalışmam bana ayrılırsak nafaka veririm çocuklar için yardım ederim madiyatta demişti. Babamda arkamda duracağını söylemişti bilmiyorum
Nafaka veririm diyenleri unut...oyle bi dunya zor esiniz yuzde 1 lik dilimde ise ala ama sanmam.
sen teksin bosaninca daha iyi anlayacaksın plansiz 5 kurussiz bosanma helede 3 cocukla.
bosanan insanların hikayelerini oku kendine nasil yol cizersin ona bak

Eşiniz cinaellik konusunda zayıfken 4 senede 3 çocuk yapmışsınız. Yatak odanız bitikken böyleyseniz bir de bitik olmasa ne olurdu merak ettim. Çalışmıyorsunuz daha karnınızda 3 buçuk aylık bebek uzun bir süre çalışma imkanınız yok. Boşansanız ne yiyip ne içecek nasıl geçineceksiniz? Adam nafaka verir de ne kadar maaş alıyor da ne kadar nafaka verecek? Planınız nedir boşandıktan sonrası için? Ailenizin evine dönebilecek durumda mısınız, yardımcı olurlar mı size?

Düşünsene annen b*k gibi hayatına, esrarcı kocasına filan dayanamayıp hayata tutunmak için seni yapıyor.

Yine tutunamiyor, bir de kardeşini yapıyor o da yetmiyor cinsel açıdan yetersiz esrarcı, 35 yaşında 20 yaşında kadınla evlenecek kadar ağır sorunlu kocasından bir kere daha hamile kalıyor.

Bacım olmuyorsa olmuyordur ne bu tutunma merakı hayata böyle.
Üç çocuğuna verdiğin kadere bak.
Evet anneler verir çocuğunun kaderini.

Boşanıp üç çocukla ne yapacaksın, çocuklar küçük çalışamazsin.
Muhtemelen senin esrarcı kocan ailene dirlik vermez, silahla kapıya dayanır.
Bir sorun çıkarır, kendini ve cocuklarini yakman yetmiyor gibi bir de aileni yakarsın.

Sen kendin mi istedin? Seni bu adama zorla mi verdiler?

Ben çocuklar için mutsuz bir evlilige katlanmak yerine ayrılıp sağlıklı mutlu bir anne ile büyümelerini daha doğru buluyorum kendime göre planlarım var çalışmıyorum ev hanımıydim. Ama iş bulabilirim ailemin bana destek olacağına inanıyorum madiyatt ise nafaka ve devlet çocuklar için para verirse o başka bir gelirim olmaz heralde.. gecimden yana bir endişem yok manevi destege ihtiyacım var okadar

Ne derseniz diyin o çocukların babaya da ihtiyacı var planlarınızı doğru yapın yolunuz çok uzun laf ve cok gencsiniz ile olacak iş değil plan olursa adım adım ilerlersiniz çalışmadan altından kalkamazsıniz belki geçerli bir aof belki 2 yıllık sağlık bunları düşünün manevi destek bir anda yok olur para olmadan rezil olursunuz

Mesleğin yoksa elinde internet var istediğin bir alanda kendini gelistir mutlaka ne mezunusun meslek var mı ? Kız ben bekarım ayakta duramiyom meslekte var o kadar pahalı ki herşey Allah yardımcın olsun meslek konusunda görüşmek istersen yardımcı olmaya çalışırim

geçinmekle ilgili sıkıntın yok mu? biraz gerçeklik algınız zayıf geldi kusura bakmayın

Oyle piskopat değil ama çok kuruyor şüpheci değişik biri silahla dayanma felan olacağını zannetmiyorum medeni bir şekilde oturup konuşalım ayrılalım.demisti sonra pişman olup vazgeçti.

Lise 4de çıktım okuldan mezun olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…