Hanımefendi kocanız elbette inkar edecek.Adam inkar ediyor dayak olarak görmüyor yaptığını. Ana işte istiyor ki yuva bozulmasın ama 50 kez anasına yollamıstım dediğini deyince gözü döndü biraz daha dur diyor ben gercekten ne yapacağımı şaştım iyice kötü oldum ya
Yok zaten blöf olarak benim ailemde kabuk etmez bende yapmam onun sonuclarını cok kişide gördüm zaten savaş gücüm olmasını bekledim beklerm de artık baksana normal karsılıyor her ailede olur sdiyor ama düzeltmek için cabalamaz bu da beni yoruyor kendim mesleğimi elime alana kadar bu boyle gıder alıncada ne mi olur parasına guvenen kadın olursun hiç istemediğim model hemde ama buna zorluyorlar hepeşinizi tanıyorsunuz elinizdeki mal bu. evet esiniz size vuran bir öküz ama siz adamı istemiyorsunuz adam zorlamıyor bozuluyor mangal kokuyorsun diyorsunuz duş alıyor sonra kendi kendine takılıyor gidip bana cevap ver diyip koltuğa vuruyorsunuz adam kalkıp evden gitmek istiyor tartışmamak icin girmesine izin vermiyorsunuz.
eşinizi tanıyorsanız bırakın kendi halinde konuşmadan takılsaydı ya da hazırlanip çıkıp gitseydi biliyorsunuzdur herhalde sinirlenince siddete basvuracak bir odun olduğunu.
ben istemiyorum bu adamı diyorsanız kenarda paranız olsun. bir daha size vurursa alıp çocuğunuzu ceker gidersiniz ama bunu böf icin burnunu sürtmek icin geri donmek icin yapmayin boşanmak icin gidin. yok gidemem bosanamam diyorsanız birakın tartışma çıkıp size vuracağına evden gitsin gitme demeyin.
Olmaz değil gücüm yok burda kimsem de yok dışarı çıksam nereye diyecekler annemlern dediği zaten apayarı yıktı beni beklemiyordumHanımefendi kocanız elbette inkar edecek.
Size darp raporu alın diyoruz, olmaz diyorsunuz.
Evden gidin diyoruz, olmaz diyorsunuz.
Ona hayır, buna hayır.
Dayağınızı yiyin oturun, susun konuşmayın o zaman.
Hanımefendi kocanız elbette inkar edecek.
Size darp raporu alın diyoruz, olmaz diyorsunuz. Darp raporu delil çünkü kocanız inkar etse de.
Evden gidin diyoruz, olmaz diyorsunuz.
Ona hayır, buna hayır.
Dayağınızı yiyin oturun, susun konuşmayın o zaman.
Annemler sessiz kal sen haksızsın diyor adamlar öyledir istersen vermezse boyle olur bekle düzelir diyor bir kavgada gelinmez diyor halbuki biliyorlarda ilgisiz biri oldugunu demesem de anlıyorlar ha bide bunu demedim bunlar kendi de dahil ailecek dusunurler kız anneye babaya herseyini anlatmaz onlara gore evlendikten sonra ana baba olmazEe ne diye duruyosun o zaman?
Kocanız evden kovar, döver, söver.Olmaz değil gücüm yok burda kimsem de yok dışarı çıksam nereye diyecekler annemlern dediği zaten apayarı yıktı beni beklemiyordum
Kesinlikle katılıyorum şiddet çok kötü bişey insanı haklı cikarcak hiç bir yanı yok ama onun dışında konu sahibininde çok kaldırılabilecek bir tavrı yok aynı şekilde bir bayan konu açsa ben korona oldum iglestim eşimle yakınlaşmak istedim olmaz dedi sen kokuyorsun dedi açıkçası bu benim için kırıcı bişey sonra içine kapanmış olabilir niye içindeki canavarı çıkartmak için zorluyorsuneşinizi tanıyorsunuz elinizdeki mal bu. evet esiniz size vuran bir öküz ama siz adamı istemiyorsunuz adam zorlamıyor bozuluyor mangal kokuyorsun diyorsunuz duş alıyor sonra kendi kendine takılıyor gidip bana cevap ver diyip koltuğa vuruyorsunuz adam kalkıp evden gitmek istiyor tartışmamak icin girmesine izin vermiyorsunuz.
eşinizi tanıyorsanız bırakın kendi halinde konuşmadan takılsaydı ya da hazırlanip çıkıp gitseydi biliyorsunuzdur herhalde sinirlenince siddete basvuracak bir odun olduğunu.
ben istemiyorum bu adamı diyorsanız kenarda paranız olsun. bir daha size vurursa alıp çocuğunuzu ceker gidersiniz ama bunu böf icin burnunu sürtmek icin geri donmek icin yapmayin boşanmak icin gidin. yok gidemem bosanamam diyorsanız birakın tartışma çıkıp size vuracağına evden gitsin gitme demeyin.
Annemler sessiz kal sen haksızsın diyor adamlar öyledir istersen vermezse boyle olur bekle düzelir diyor bir kavgada gelinmez diyor halbuki biliyorlarda ilgisiz biri oldugunu demesem de anlıyorlar ha bide bunu demedim bunlar kendi de dahil ailecek dusunurler kız anneye babaya herseyini anlatmaz onlara gore evlendikten sonra ana baba olmaz
Öyle düşünmeyin nolur moral buluyorum destek alıyorum belkı hemen vesaret edemeyıp yavas yavas yapacağım akıl alamıyorum kımseye güvenemiyorum birine anlatsan ya guker y da gıder baskasına anlatır ama burası oyle degıl güveniyorsun moral alıyorsun hersey ha deyince tek gucunle olmuyor kı bende sız gıbıydım masım yapmaz etmez dıyordum ama basa gelınce anladım herseyıGerçekten insanın sinirini boş yere bozuyor böyle kadınlar. Kendileri sindirip oturuyor biz burda üzüldüğümüzlr kalıyoruz.
Kesinlikle katılıyorum şiddet çok kötü bişey insanı haklı cikarcak hiç bir yanı yok ama onun dışında konu sahibininde çok kaldırılabilecek bir tavrı yok aynı şekilde bir bayan konu açsa ben korona oldum iglestim eşimle yakınlaşmak istedim olmaz dedi sen kokuyorsun dedi açıkçası bu benim için kırıcı bişey sonra içine kapanmış olabilir niye içindeki canavarı çıkartmak için zorluyorsun
Ya hata ettim farkındayım ama o da bana ağır şkalar yapınca ben ona boyle tepki vermedim ben bunun gibi dusundum cok saskınım çokKesinlikle katılıyorum şiddet çok kötü bişey insanı haklı cikarcak hiç bir yanı yok ama onun dışında konu sahibininde çok kaldırılabilecek bir tavrı yok aynı şekilde bir bayan konu açsa ben korona oldum iglestim eşimle yakınlaşmak istedim olmaz dedi sen kokuyorsun dedi açıkçası bu benim için kırıcı bişey sonra içine kapanmış olabilir niye içindeki canavarı çıkartmak için zorluyorsun
Ya benım istegim duzelsinde duzelmeyecekse bıraksın gıdeyım ya siyah ya beyaz olsun griliği sevmiyorum hatalıysam hatalıyım ama hıcbırsey tek taraflı degıl bunu yaşayan bilirKadın zaten kendini suçlayıp o evde kalmaya meyilli. Bir de böyle yorumlar yapıp kadını daha d sindirmeyin. Hata ne olursa olsun yarın öbür gün o canavar öldüre debilir o zaman ne diceksiniz üstüne gitmişti mi diceksiniz.
Asıl düşünceniz bu.Olmaz değil gücüm yok burda kimsem de yok dışarı çıksam nereye diyecekler annemlern dediği zaten apayarı yıktı beni beklemiyordum
Ay kesinlikle ya gercekten öyle benim ki de ama neden nasıl seviyorum anlamıyorum ben boşanma taraftarı değilim mutlu olmak istiyorum mutlu etmek istiyorum
Var mesleğim sadece atanamadığım için özelde çalışmıyordum yollamazlar ama böylede olmaz dıyor baksanaGittiğinde seni geri mi yollayacak ailen? Çalışma ihtimalin var mı ayrıca
Doğru evliliğimin başından beri istediğimde buyduAsıl düşünceniz bu.
Hangi evlilik?Doğru evliliğimin başından beri istediğimde buydu
Doğru kağıt üzernde ya da iyiken iyi oldugunda sustuğunda çok konuşmam ona batmadığında ona sorsan o da benden şikayetçidir çünkü mutsuz bunu görüyorum birsey demiyorum sadece istiyorum ki çözüm olsun o da yok hayatı ot gibi yaşayacağız hep böyleydi ha birde bu aralar yeni ev alcaktı bir bucuk seneye kadar o da alırsa tabı lafta mı artık onu bilmiyorum şimdi bunları bahane edip onuda yapmaz vallahi nasıl bi döngünün içindeyim kendi kendimi yakmışım çok geç anladım çokHangi evlilik?
Hayır asla yapmazlar ama ortada kaldım cesaretimi toluyordum ama simdi başa döndüm ne yapacagım ne edeceğim iyice soğukluk oldu zaten kim ne derse desin iki güzle bahar gelmez bunu adım gibi eminim mesleğim elimde olacak ne ailemi ne onu dinlerm gitme mi diyorlar kimseyi ilgilendirmez der çeker giderm ama şimdi şaştım kaldım ya bırdan boyle kararsızda konusunca arklar kızıyor ama ne yapacagımı sastım iki ucu b.klu değnek hesabına döndüKocanız evden kovar, döver, söver.
Aileniz de mi bunları yapar size?
Bak arkadaşım kocaman kadınsın sen.İstiyor ama yne babam noldu problem var mı dediginde aile arası olur diyor anlamıyorum çocuktan ayrılmamak için yapıyor e dedim annemlere tamam haklı degilsin adam istemiş vermediysen kızar elbette diyor bıraz sabret sus dıyor ben daha napayım ki ben istiyorum ki mutlu etmiyor kendi de mutlu olsun benide mutlu etsin ben hep ilgilenen alttan alan deli olan tarafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?