Ben gerçekten ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Ama eski konularada bakımca problemin aile değil kocada olduğunu anlıyorum.. bir kaç saat önce olan olayı anlatıp derdime çare bulmak istiyorum. Eşim korona olmustu ve bitti ama ben yanında yatmıyorum halen daha yeni bitti karantinası her neyse bu aksam ben duştan çıkarken aramızda şakalaşma oldu ve yanaşmak istedi bende haliyle bir kaç gun daha beklememizi söyledim ama tekrar geldi bende mangal koktuğunu söyleyince döndü girdi banyoya. Bende biliyorum surat asacak neyse uzatmıyım konuştum özür dilerim dedim ama korkuyorum koronadan dedim hiç iplemiyor beni sakince konuşuyor birde umursamıyor neyse çok gittim yanına hiç bir şey yok gibi yapıyor ve umursamaz cvplar verdi hep ayrıca bunları konuştuğumda ise yüzüme bile bakmıyor telefon elinde video izliyo,cvp ver yuzume bak konuşarak halledelim sorunun ne olduysa söyle neyden rahatsız olduysan anlat kı çare bulalım diyorum mimiyleriyle bilmiyorum dedi durdu.insanı doğduğuna pişman ediyorsun diyorum başarılı diyor tuhaf kısa cvp veriyor ben sordukça yüzüme bakmıyor sesimi yükseltince bir konuştu benimle bağırmadan konuş uyarıyorum dedi bir iki sakin komuştum yine aynı neyse bende sinirlenip koltuğa vurdum yeter diye ana bir sinirlendi burda da durulmaz mı ne dedi çekti çıkıyor pantolon almış dedim dur sakin ol bak duyacaklar beni itip kaktı bak git bırak kemiklerini kıracam dedi itip kaktı sonraaşapı dığru hidince çekiştim düşecekti düşeksin dedim bağırdım kaynanam geldi noluyo diye derken o sıra bağırma insanları kaldıracaksın deyip itip kaktı yere düştüm görümce enişte filan geldi gördüler bizi beni itti tekme attı 2-3 defa ağladım filan araya girdiler filan aşağı gitti.eve getirdiler büyük ihtimal annesine söylendi (anasının evini istiyor, size dua etsin ,şimdiye 50 kez yollamıştım çocuğa dua etsin) gibi leyler dedi bende durmadım cvp en som dedim merak etme babamı çağırırım gelir alır beni yarın. Dedim dedim de gitsem annem babam perişan olsun istemiyorum, burda bu evliliklede yaşamak istemiyorum eski konularımdan bilen bilir ben artık dayanamıyorum ilk kez dayak yedim ve gözlerindeki alevi görmeniz gerekirdi. 1 hafta önce tartışmamızda ise konuyla alakasız bir örnek verdi ne anlarsınız siz bundan? Konyada başı kesilerek öldürülen kız bardı 4 aylık evli neymiş çok konuştuğu için başı kesilmiş bunu normal bişey gibi söylüyor konumuzla da alakasız sanırım çok konuşuyorum diye beni tehtid ediyorsun dediğimde alakası yok deyip gülmüştü. Ben anlıyorum zaten konuşmamdan evet ama istiyor ki hiç konuşma yemek ye yat kalk. Şimdi soruyorum ayrılmak istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemem gerekiyor (ki ailem az çok biliyor mutsuzlugumu) p.tesi arayıp beni gel al desem olay çıkacak gibi gurbetlik her yönden zormus akıl verin lütfen benim biletimi al ben gidicem desem de ve ya boşanıcam gidiyorum desemde çocuğu alacak diye korkuyorum biliyorum 7 yaşına kadar bende ama ne yapar eder alır eli kolu sağlam paraya da güvenir kesin. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yeceksini şoku nasıl atlattın atlatım mı bilmiyorım sanki her gün dayak yıyormuş gibi hissediyorum mutsuzluktan mı yok sayılmak mı bılemıyorum boyun eğip sabredip durursam bak dayak yedi akıllandı olacak çünkü söylenirken duydum insanla konuşarak olur bunun gibi hayvanla böyle dedi ve dılarda da bundan bir b.k olmaz dediğini de duydum..