• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum çocuğumu alır diye korkuyorum

O ne kadar haklı görünse de onda da sorun var ilgisiz mutlu etmiyor tek bir pazarında dahi gezip tozması yok ki para sıkıntısıda yokken sadece sorun gezmek değil ki konusmaso sohbeti tok sen konusursun kendı kendıne konusursun dinliyormus gibi yapar. Şaka yollu laflarınıda giç demiyorum hasta olurum ne zaman ölcen söylede ikinciyi alayım yok bana avrat çok bunlarda hoş şakalar degil. Ayrıca boyle mutsuzsuz mutlu degıldın neden evlendin sırf evlenmek için evlendiği için mi ben uzaklara geldim. Eski sevgilileriyle msjları duruyordu şından bi kaç seneye kadar ben sildim de kıl kıyamet kopardı neymiş duracakmış. Ama Şöyle baktımda o zaman msjlara onlara ya da ilk aşkına attıgı mesajlara bana attıgı mesajlara kıyasla ben hiçmişim ya kuru seviyorumuna kanmışım
Bencee her sey bitmiştir!Size düzeltme yoluna gidin dedim amaaa ne demek eski sevgili mesajlar duracak,sildiniz diye kıyametler kopacak..Kendine gell üzülme boşuna da sevmiyor bu adam seni ve seni kaybetmek için hiç korkusu yok.Bak kalirsan daha cok şey yaşayacaksin.Bu son olanlar bahanen olsun cik git ailenin yanina,icin kan aglasa bile dimdik dur blörf yap gerekirse ama burnunu sürt şunun.Bak beni dinle seni cepte diye düşünüyor

Ben gerçekten ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Ama eski konularada bakımca problemin aile değil kocada olduğunu anlıyorum.. bir kaç saat önce olan olayı anlatıp derdime çare bulmak istiyorum. Eşim korona olmustu ve bitti ama ben yanında yatmıyorum halen daha yeni bitti karantinası her neyse bu aksam ben duştan çıkarken aramızda şakalaşma oldu ve yanaşmak istedi bende haliyle bir kaç gun daha beklememizi söyledim ama tekrar geldi bende mangal koktuğunu söyleyince döndü girdi banyoya. Bende biliyorum surat asacak neyse uzatmıyım konuştum özür dilerim dedim ama korkuyorum koronadan dedim hiç iplemiyor beni sakince konuşuyor birde umursamıyor neyse çok gittim yanına hiç bir şey yok gibi yapıyor ve umursamaz cvplar verdi hep ayrıca bunları konuştuğumda ise yüzüme bile bakmıyor telefon elinde video izliyo,cvp ver yuzume bak konuşarak halledelim sorunun ne olduysa söyle neyden rahatsız olduysan anlat kı çare bulalım diyorum mimiyleriyle bilmiyorum dedi durdu.insanı doğduğuna pişman ediyorsun diyorum başarılı diyor tuhaf kısa cvp veriyor ben sordukça yüzüme bakmıyor sesimi yükseltince bir konuştu benimle bağırmadan konuş uyarıyorum dedi bir iki sakin komuştum yine aynı neyse bende sinirlenip koltuğa vurdum yeter diye ana bir sinirlendi burda da durulmaz mı ne dedi çekti çıkıyor pantolon almış dedim dur sakin ol bak duyacaklar beni itip kaktı bak git bırak kemiklerini kıracam dedi itip kaktı sonraaşapı dığru hidince çekiştim düşecekti düşeksin dedim bağırdım kaynanam geldi noluyo diye derken o sıra bağırma insanları kaldıracaksın deyip itip kaktı yere düştüm görümce enişte filan geldi gördüler bizi beni itti tekme attı 2-3 defa ağladım filan araya girdiler filan aşağı gitti.eve getirdiler büyük ihtimal annesine söylendi (anasının evini istiyor, size dua etsin ,şimdiye 50 kez yollamıştım çocuğa dua etsin) gibi leyler dedi bende durmadım cvp en som dedim merak etme babamı çağırırım gelir alır beni yarın. Dedim dedim de gitsem annem babam perişan olsun istemiyorum, burda bu evliliklede yaşamak istemiyorum eski konularımdan bilen bilir ben artık dayanamıyorum ilk kez dayak yedim ve gözlerindeki alevi görmeniz gerekirdi. 1 hafta önce tartışmamızda ise konuyla alakasız bir örnek verdi ne anlarsınız siz bundan? Konyada başı kesilerek öldürülen kız bardı 4 aylık evli neymiş çok konuştuğu için başı kesilmiş bunu normal bişey gibi söylüyor konumuzla da alakasız sanırım çok konuşuyorum diye beni tehtid ediyorsun dediğimde alakası yok deyip gülmüştü. Ben anlıyorum zaten konuşmamdan evet ama istiyor ki hiç konuşma yemek ye yat kalk. Şimdi soruyorum ayrılmak istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemem gerekiyor (ki ailem az çok biliyor mutsuzlugumu) p.tesi arayıp beni gel al desem olay çıkacak gibi gurbetlik her yönden zormus akıl verin lütfen benim biletimi al ben gidicem desem de ve ya boşanıcam gidiyorum desemde çocuğu alacak diye korkuyorum biliyorum 7 yaşına kadar bende ama ne yapar eder alır eli kolu sağlam paraya da güvenir kesin. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yeceksini şoku nasıl atlattın atlatım mı bilmiyorım sanki her gün dayak yıyormuş gibi hissediyorum mutsuzluktan mı yok sayılmak mı bılemıyorum boyun eğip sabredip durursam bak dayak yedi akıllandı olacak çünkü söylenirken duydum insanla konuşarak olur bunun gibi hayvanla böyle dedi ve dılarda da bundan bir b.k olmaz dediğini de duydum..
Aileme nasıl söyleyeceğim kısmını anlamadım.
Siz olayı bu kadar dramatize ederseniz büyür.
Öncelikle sakin olun
Adam sakinleştiğinde kamera ve ya ses kaydıyla neden vurdun çok üzüldüm gibi konuşturun vurduğuna dair kanıt kaydı yapın.
Daha sonra hemen bir avukatla anlaşın
Zaten herif boşanmak istiyor belli
Adamı da alın karşınıza boşanmak istediğinizi söyleyin
Boşanmıyor mu?
Çekişmeli dava açın elinizdeki kanıtları da kullanın
Çocuk 7 yaşına kadar sizde zaten
10-11 yaşından sonra yine çocuğa soruluyor kimde kalmak istiyorsun diye
Çocuk babayı seçerse de bırakın gitsin kalsın
18 den sonra zaten istediğinde gidip kalabiliyor
Bu hayvanı çekmeyin yani
Ve ağlamayın
Dik durun

1. Sizin boşanmaya niyetiniz yok bizden işinize yarayacak destek cümlesi bekliyorsunuz.
2. reddettiğiniz adam surat astı diye yine zibilyon kere adama sorun ne konuşalım diyorsunuz. Adam reddedilmiş ve kızmış. Sorun belli değil mi? Konuşsanız ne diyeceksiniz? Zaten söylemişsiniz. Siz haklısınız da bahanenizde. Ama haksız çıkarmışsınız kendinizi
3. Kocanız tam bir hayvan. Vahşice öldürülen bir kadının cinayetini savunuyor pislik.
4. Çocuğu eli de uzun olsa alamaz dili de bacağı da. Anneye veriliyor önce.
Ben hatalıyım onu anladım ama boyle bu kadar büyük tepki vermesi beni şşırttı ve şimdide annemler aradı sesimin kotu oldgunu anladılar ama ben bisey yok dedim usteşediler sonra konusuruz dedim ben konusmayınca babam onunla konusmak istedi bısey yok aılede olan seyler dedi normalmiş gibi ah benım salaklıgım ustune gelmeyin iste teli bana vernce annem üsteledi bende dayanmadım dedim vurdu diye şaşırıyor vurdum mu ben ne zaman burdum dıyor tekmeledin diyorum sinirlendi üstünü gitp çocuguda aldı aşağı annesigile indi ben aslında anlatmayacaktım sımdı nabzına bakacaktım pazartesi karat verecektm ama bunun olması beni daha kotu gosterdi ayrıca konunun bosanmaya gitmesi sadece bunlar degıl yaşanılanların birikmesi elbette desteğiniz inan can oluyor

Ay

Allah razı olsun bunları dıyecegı içinde cekiniyorum belki de oo daha neler sayarlar belki iftira bile atar işte ben sakin olup dakin çözme derdindeyim ki çocuğum etkilnmesin ikimizde isteyerek ayrılalım kötü kimse olmasın ama o ne yapıyor beni kötü gösterecek tamam mahalle aile yapınisını biliyor ketum aile ama herkes herkesi bilir dayanamadı diyecekler kıza çektirdiler diyecwklwr ama onu severler işte kimsenin gıkı çıkmaz şöyle yazıp konuşunca net kararlar alıyorum zaten sadece sıcagı sıcagına gıtmezsem bitmezse desiğiniz gibi bi 4 yılım daha gecer mutsuzluguma mutsuzluk katarım işte
El alem ne der diye düşünmeyin. Önemli olan sizin beden ve ruh sağlığınız bozulmadan o evden bir an önce ayrılmanız gerekiyor.
Kalsanız şiddetin dozu artacak emin olun.
Geri zekalı gibi hakaretlerin yerini küfürler alacak.
Yani kocanız pislik ve her türlü pisliği yapacak size.
Bu gerçeği kabullenerek yola çıkın ve asla vazgeçmeyin.

Aileme nasıl söyleyeceğim kısmını anlamadım.
Siz olayı bu kadar dramatize ederseniz büyür.
Öncelikle sakin olun
Adam sakinleştiğinde kamera ve ya ses kaydıyla neden vurdun çok üzüldüm gibi konuşturun vurduğuna dair kanıt kaydı yapın.
Daha sonra hemen bir avukatla anlaşın
Zaten herif boşanmak istiyor belli
Adamı da alın karşınıza boşanmak istediğinizi söyleyin
Boşanmıyor mu?
Çekişmeli dava açın elinizdeki kanıtları da kullanın
Çocuk 7 yaşına kadar sizde zaten
10-11 yaşından sonra yine çocuğa soruluyor kimde kalmak istiyorsun diye
Çocuk babayı seçerse de bırakın gitsin kalsın
18 den sonra zaten istediğinde gidip kalabiliyor
Bu hayvanı çekmeyin yani
Ve ağlamayın
Dik durun
İstiyor ama yne babam noldu problem var mı dediginde aile arası olur diyor anlamıyorum çocuktan ayrılmamak için yapıyor e dedim annemlere tamam haklı degilsin adam istemiş vermediysen kızar elbette diyor bıraz sabret sus dıyor ben daha napayım ki ben istiyorum ki mutlu etmiyor kendi de mutlu olsun benide mutlu etsin ben hep ilgilenen alttan alan deli olan tarafım

Ol
El alem ne der diye düşünmeyin. Önemli olan sizin beden ve ruh sağlığınız bozulmadan o evden bir an önce ayrılmanız gerekiyor.
Kalsanız şiddetin dozu artacak emin olun.
Geri zekalı gibi hakaretlerin yerini küfürler alacak.
Yani kocanız pislik ve her türlü pisliği yapacak size.
Bu gerçeği kabullenerek yola çıkın ve asla vazgeçmeyin.
Olur mu vurmamış öyle diyor vurdum mu diyor

Ama surat asıyor ve seni umursamıyor ve emin ol ben yanaşana kadar yanaşmaz ve vurdumduymaz ben takarım kafaya bu dururmu
Asarsa assin. Ne totosunu kaldiriyorsun ki su adamin neyin var ne oldu konusalim diyerek? Cocuk degil ki.
Sen cok istelemissin. Ama siddet de affedilir birsey degil. Bosanmaya kararli osen de cocugu falan alamaz. Kim soyluyor cocugu baba alir diye? Cocuk sen de kalir. Almasi o kadar kolay degil, tabi sen vermezsen. Zaten o sorumlulugu da almaz.

Bencee her sey bitmiştir!Size düzeltme yoluna gidin dedim amaaa ne demek eski sevgili mesajlar duracak,sildiniz diye kıyametler kopacak..Kendine gell üzülme boşuna da sevmiyor bu adam seni ve seni kaybetmek için hiç korkusu yok.Bak kalirsan daha cok şey yaşayacaksin.Bu son olanlar bahanen olsun cik git ailenin yanina,icin kan aglasa bile dimdik dur blörf yap gerekirse ama burnunu sürt şunun.Bak beni dinle seni cepte diye düşünüyor
Vallahi öyle düşünüyor hep dedim bahanem olsada bu zindandan kurtulsam ama kavgada haksız gorundüğüm için bi kavgada öyle evlişik bitmez oldu şuanda durum bu

Asarsa assin. Ne totosunu kaldiriyorsun ki su adamin neyin var ne oldu konusalim diyerek? Cocuk degil ki.
Sen cok istelemissin. Ama siddet de affedilir birsey degil. Bosanmaya kararli osen de cocugu falan alamaz. Kim soyluyor cocugu baba alir diye? Cocuk sen de kalir. Almasi o kadar kolay degil, tabi sen vermezsen. Zaten o sorumlulugu da almaz.
Sorun bende zaten yüz verdim hep alttan aldım her dediğini görmedim şakalarını kaldırdım e noluuor sürekli şakalaş dır saygı olmuyor ikimizde de ee sonra sonuçlar ortada ya saygıda karsılıklıdır o nasıl davranırsa sende öyle olursun karşılıklı bizde hep yani aslında ben cok iyi anladım artık birbirimizi mutlu etmiyoruz ama ortada cocuk var dıye birsey yapmıyor mutsuz olmayı kabul edıp umursamaz oluyor ben anladım cunku bı baskası bosandıgında cocuk varsa cocuk var ama deyip olmaz oyle demıstı

Vallahi öyle düşünüyor hep dedim bahanem olsada bu zindandan kurtulsam ama kavgada haksız gorundüğüm için bi kavgada öyle evlişik bitmez oldu şuanda durum bu
Şiddet evliliğin bitmesi için yeterli.
Şu an bunları bahane eden sizsiniz, eşiniz değil.

Bu adamdan ayrılın ama genel olarak insanların üstüne gitme tavrinizi bırakın. Adam ustelememis, siz sürekli üstüne gitmissiniz. Gidin yatın daha neyi zorluyorsunuz ?
Aradan biraz zaman geçer gider sırnaşırsın olur biter.
Kızıyorum kendıme zaten alışmışım ya hep alttan alacam olayı cözmezsem uyuyamazsım e kaybetme korkusu yok o yuzden de özguvenli davranıyor

Şiddet evliliğin bitmesi için yeterli.
Şu an bunları bahane eden sizsiniz, eşiniz değil.
Annemgil olmaz diyor ben nereye gidem de üsteleyeyim böyle olmaz dedim mutsuz olunmaz dedim aha ben oldum ya dıyor babamla duyuyordur ama onunla bızzat konussam durmaz ama baksana gitsem de neler duyacagım belli millet sadece son olaya bakıyor mutsuzluk ışgısızlık eve gec gelip ilgilenmemesi yemek yıyıp sadece yatması bunlar normale dönüyor şuan problemli olan ben oldum kendınde sorun yok oldu aılesı desen zaten ondan yan cıkar çok konusuyor şöyle böyle

Annemgil olmaz diyor ben nereye gidem de üsteleyeyim böyle olmaz dedim mutsuz olunmaz dedim aha ben oldum ya dıyor babamla duyuyordur ama onunla bızzat konussam durmaz ama baksana gitsem de neler duyacagım belli millet sadece son olaya bakıyor mutsuzluk ışgısızlık eve gec gelip ilgilenmemesi yemek yıyıp sadece yatması bunlar normale dönüyor şuan problemli olan ben oldum kendınde sorun yok oldu aılesı desen zaten ondan yan cıkar çok konusuyor şöyle böyle
Önceki mesajlarınızda ailem destek olur, gidersem geri göndermezler diyordunuz.
Şimdi dayak yediğiniz halde sizi orada mı bırakıyorlar?
Diyelim ki öyle. Kalıp dayak yemek mi, gidip bir süre elalemin lafını çekmek mi?
Karar sizin.

Şimdi ben konuyu söyle gördüm şiddetin savunacak hiç bir yeri yok ne olursa olsun olmaması gerekiyor ama sizde üstüne çok gitmişsiniz gibi geldi her insanın karekteri farklı siz eşinizi daha iyi bilirsiniz böyle sinirleri olduğunu biliyorsanız niye olması için zorluyorsunuz konuşmadı konuşmasın ilk bağıran sizsiniz o bağırincada bağırma duyacaklar diyorsun sanki ikinizinde karekteri benziyor elinizde o güç olsa siz ondan önce vurcakmisdiniz gibi geldi

Önceki mesajlarınızda ailem destek olur, gidersem geri göndermezler diyordunuz.
Şimdi dayak yediğiniz halde sizi orada mı bırakıyorlar?
Diyelim ki öyle. Kalıp dayak yemek mi, gidip bir süre elalemin lafını çekmek mi?
Karar sizin.
Adam inkar ediyor dayak olarak görmüyor yaptığını. Ana işte istiyor ki yuva bozulmasın ama 50 kez anasına yollamıstım dediğini deyince gözü döndü biraz daha dur diyor ben gercekten ne yapacağımı şaştım iyice kötü oldum ya

eşinizi tanıyorsunuz elinizdeki mal bu. evet esiniz size vuran bir öküz ama siz adamı istemiyorsunuz adam zorlamıyor bozuluyor mangal kokuyorsun diyorsunuz duş alıyor sonra kendi kendine takılıyor gidip bana cevap ver diyip koltuğa vuruyorsunuz adam kalkıp evden gitmek istiyor tartışmamak icin gitmesine izin vermiyorsunuz.

eşinizi tanıyorsanız bırakın kendi halinde konuşmadan takılsaydı ya da hazırlanip çıkıp gitseydi biliyorsunuzdur herhalde sinirlenince siddete basvuracak bir odun olduğunu.

ben istemiyorum bu adamı diyorsanız kenarda paranız olsun. bir daha size vurursa alıp çocuğunuzu ceker gidersiniz ama bunu blöf icin burnunu sürtmek icin geri donmek icin yapmayin boşanmak icin gidin. yok gidemem bosanamam diyorsanız birakın tartışma çıkıp size vuracağına evden gitsin gitme demeyin.

Son düzenleme:
Şimdi ben konuyu söyle gördüm şiddetin savunacak hiç bir yeri yok ne olursa olsun olmaması gerekiyor ama sizde üstüne çok gitmişsiniz gibi geldi her insanın karekteri farklı siz eşinizi daha iyi bilirsiniz böyle sinirleri olduğunu biliyorsanız niye olması için zorluyorsunuz konuşmadı konuşmasın ilk bağıran sizsiniz o bağırincada bağırma duyacaklar diyorsun sanki ikinizinde karekteri benziyor elinizde o güç olsa siz ondan önce vurcakmisdiniz gibi geldi
Belkide benzediğimiz için anlaşamıyoruz elbette dayak yerken duracak değilim itip kakınca bende aynısını yaptım napayım ki

Back