Boşanmak istiyorum çocuğumu alır diye korkuyorum

Bencee her sey bitmiştir!Size düzeltme yoluna gidin dedim amaaa ne demek eski sevgili mesajlar duracak,sildiniz diye kıyametler kopacak..Kendine gell üzülme boşuna da sevmiyor bu adam seni ve seni kaybetmek için hiç korkusu yok.Bak kalirsan daha cok şey yaşayacaksin.Bu son olanlar bahanen olsun cik git ailenin yanina,icin kan aglasa bile dimdik dur blörf yap gerekirse ama burnunu sürt şunun.Bak beni dinle seni cepte diye düşünüyor

Aileme nasıl söyleyeceğim kısmını anlamadım.
Siz olayı bu kadar dramatize ederseniz büyür.
Öncelikle sakin olun
Adam sakinleştiğinde kamera ve ya ses kaydıyla neden vurdun çok üzüldüm gibi konuşturun vurduğuna dair kanıt kaydı yapın.
Daha sonra hemen bir avukatla anlaşın
Zaten herif boşanmak istiyor belli
Adamı da alın karşınıza boşanmak istediğinizi söyleyin
Boşanmıyor mu?
Çekişmeli dava açın elinizdeki kanıtları da kullanın
Çocuk 7 yaşına kadar sizde zaten
10-11 yaşından sonra yine çocuğa soruluyor kimde kalmak istiyorsun diye
Çocuk babayı seçerse de bırakın gitsin kalsın
18 den sonra zaten istediğinde gidip kalabiliyor
Bu hayvanı çekmeyin yani
Ve ağlamayın
Dik durun

Ben hatalıyım onu anladım ama boyle bu kadar büyük tepki vermesi beni şşırttı ve şimdide annemler aradı sesimin kotu oldgunu anladılar ama ben bisey yok dedim usteşediler sonra konusuruz dedim ben konusmayınca babam onunla konusmak istedi bısey yok aılede olan seyler dedi normalmiş gibi ah benım salaklıgım ustune gelmeyin iste teli bana vernce annem üsteledi bende dayanmadım dedim vurdu diye şaşırıyor vurdum mu ben ne zaman burdum dıyor tekmeledin diyorum sinirlendi üstünü gitp çocuguda aldı aşağı annesigile indi ben aslında anlatmayacaktım sımdı nabzına bakacaktım pazartesi karat verecektm ama bunun olması beni daha kotu gosterdi ayrıca konunun bosanmaya gitmesi sadece bunlar degıl yaşanılanların birikmesi elbette desteğiniz inan can oluyor

El alem ne der diye düşünmeyin. Önemli olan sizin beden ve ruh sağlığınız bozulmadan o evden bir an önce ayrılmanız gerekiyor.
Kalsanız şiddetin dozu artacak emin olun.
Geri zekalı gibi hakaretlerin yerini küfürler alacak.
Yani kocanız pislik ve her türlü pisliği yapacak size.
Bu gerçeği kabullenerek yola çıkın ve asla vazgeçmeyin.

İstiyor ama yne babam noldu problem var mı dediginde aile arası olur diyor anlamıyorum çocuktan ayrılmamak için yapıyor e dedim annemlere tamam haklı degilsin adam istemiş vermediysen kızar elbette diyor bıraz sabret sus dıyor ben daha napayım ki ben istiyorum ki mutlu etmiyor kendi de mutlu olsun benide mutlu etsin ben hep ilgilenen alttan alan deli olan tarafım

Ol
Olur mu vurmamış öyle diyor vurdum mu diyor

Ama surat asıyor ve seni umursamıyor ve emin ol ben yanaşana kadar yanaşmaz ve vurdumduymaz ben takarım kafaya bu dururmu
Asarsa assin. Ne totosunu kaldiriyorsun ki su adamin neyin var ne oldu konusalim diyerek? Cocuk degil ki.
Sen cok istelemissin. Ama siddet de affedilir birsey degil. Bosanmaya kararli osen de cocugu falan alamaz. Kim soyluyor cocugu baba alir diye? Cocuk sen de kalir. Almasi o kadar kolay degil, tabi sen vermezsen. Zaten o sorumlulugu da almaz.

Vallahi öyle düşünüyor hep dedim bahanem olsada bu zindandan kurtulsam ama kavgada haksız gorundüğüm için bi kavgada öyle evlişik bitmez oldu şuanda durum bu

Sorun bende zaten yüz verdim hep alttan aldım her dediğini görmedim şakalarını kaldırdım e noluuor sürekli şakalaş dır saygı olmuyor ikimizde de ee sonra sonuçlar ortada ya saygıda karsılıklıdır o nasıl davranırsa sende öyle olursun karşılıklı bizde hep yani aslında ben cok iyi anladım artık birbirimizi mutlu etmiyoruz ama ortada cocuk var dıye birsey yapmıyor mutsuz olmayı kabul edıp umursamaz oluyor ben anladım cunku bı baskası bosandıgında cocuk varsa cocuk var ama deyip olmaz oyle demıstı

Vallahi öyle düşünüyor hep dedim bahanem olsada bu zindandan kurtulsam ama kavgada haksız gorundüğüm için bi kavgada öyle evlişik bitmez oldu şuanda durum bu
Şiddet evliliğin bitmesi için yeterli.
Şu an bunları bahane eden sizsiniz, eşiniz değil.

Kızıyorum kendıme zaten alışmışım ya hep alttan alacam olayı cözmezsem uyuyamazsım e kaybetme korkusu yok o yuzden de özguvenli davranıyor

Şiddet evliliğin bitmesi için yeterli.
Şu an bunları bahane eden sizsiniz, eşiniz değil.
Annemgil olmaz diyor ben nereye gidem de üsteleyeyim böyle olmaz dedim mutsuz olunmaz dedim aha ben oldum ya dıyor babamla duyuyordur ama onunla bızzat konussam durmaz ama baksana gitsem de neler duyacagım belli millet sadece son olaya bakıyor mutsuzluk ışgısızlık eve gec gelip ilgilenmemesi yemek yıyıp sadece yatması bunlar normale dönüyor şuan problemli olan ben oldum kendınde sorun yok oldu aılesı desen zaten ondan yan cıkar çok konusuyor şöyle böyle

Önceki mesajlarınızda ailem destek olur, gidersem geri göndermezler diyordunuz.
Şimdi dayak yediğiniz halde sizi orada mı bırakıyorlar?
Diyelim ki öyle. Kalıp dayak yemek mi, gidip bir süre elalemin lafını çekmek mi?
Karar sizin.

Şimdi ben konuyu söyle gördüm şiddetin savunacak hiç bir yeri yok ne olursa olsun olmaması gerekiyor ama sizde üstüne çok gitmişsiniz gibi geldi her insanın karekteri farklı siz eşinizi daha iyi bilirsiniz böyle sinirleri olduğunu biliyorsanız niye olması için zorluyorsunuz konuşmadı konuşmasın ilk bağıran sizsiniz o bağırincada bağırma duyacaklar diyorsun sanki ikinizinde karekteri benziyor elinizde o güç olsa siz ondan önce vurcakmisdiniz gibi geldi

Adam inkar ediyor dayak olarak görmüyor yaptığını. Ana işte istiyor ki yuva bozulmasın ama 50 kez anasına yollamıstım dediğini deyince gözü döndü biraz daha dur diyor ben gercekten ne yapacağımı şaştım iyice kötü oldum ya

eşinizi tanıyorsunuz elinizdeki mal bu. evet esiniz size vuran bir öküz ama siz adamı istemiyorsunuz adam zorlamıyor bozuluyor mangal kokuyorsun diyorsunuz duş alıyor sonra kendi kendine takılıyor gidip bana cevap ver diyip koltuğa vuruyorsunuz adam kalkıp evden gitmek istiyor tartışmamak icin gitmesine izin vermiyorsunuz.

eşinizi tanıyorsanız bırakın kendi halinde konuşmadan takılsaydı ya da hazırlanip çıkıp gitseydi biliyorsunuzdur herhalde sinirlenince siddete basvuracak bir odun olduğunu.

ben istemiyorum bu adamı diyorsanız kenarda paranız olsun. bir daha size vurursa alıp çocuğunuzu ceker gidersiniz ama bunu blöf icin burnunu sürtmek icin geri donmek icin yapmayin boşanmak icin gidin. yok gidemem bosanamam diyorsanız birakın tartışma çıkıp size vuracağına evden gitsin gitme demeyin.

Son düzenleme:
Belkide benzediğimiz için anlaşamıyoruz elbette dayak yerken duracak değilim itip kakınca bende aynısını yaptım napayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…