• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum çocuğumu alır diye korkuyorum

Yasak bar beni çıkartmazlar ki birde aile aprtmanındasın kim nereye gidiyor bilinir ben kafayı yicem
Bahane aramayın gitmek isteyen çıkar kendinizi kapıdan dışarı atmanız yeterli sonra bağırıp herkesi toplayın başınıza yada polisi arayın gelsin alsın sizi

Sanki senin canin sıkılmış biraz tartışalım demişsin ama iş büyümüş gibi😒Sana vurması kabul edilemez ama vurmamis olsaydı şu anlatiminiza üstüne cok gitmissiniz adam hakli bırakın tartismasin susmuş ışte derdim.Hakliyken haksiz duruma düşmüş eşiniz.Hemde cok haksiz!Siz boşanmayacaksinizdir şimdi geri atmış görünmeyin bari.Giderim çocuğum için sabrin diyin ve bir süre sessiz kalin konusmayin yokmuş gibi davranınm

Düşünecek bir şeyler varsa düşün.Öfkeyle kalkmış zararı size dokunmuş.Sizde onun gibi öfkeyle hareket etmeyin.Zararli gene siz çıkmayın.Bosanmayi düşünmek şu noktada hakkiniz.Tekme atmak defalarca falan yuhh kafayı yemiş esiniz!Ama suan bunu yapamayacaginiz belli.Olay biraz sogusun cikin ailenizin yanına gidin.Bosanacam vs demeyin,kavga cikarmayin ama kendi haline bırakın ki düşünsün.Sessiz kalmaniz korkutur.Yalniz kalsin sapkasini önüne koysun.Bu süreçte sizde düşünürsünüz sonra boşanmayla gelir pisman olmazsa bende farkli bir sey düşünmüyorum dersiniz.Eger yaptığıni anlar pisman olursa yalnizlik ve gitmeniz ona ders olur belki evliliğini toparlamaya çalışır.
Huyunu biliyorum ailemin yanına gitsem be arar ne sorar o yuzden ne yapacagımı sasrıdım ya öfkeyle bile olsa bu cok tuhaf davranıyordu anlatamam ya

Bahane aramayın gitmek isteyen çıkar kendinizi kapıdan dışarı atmanız yeterli sonra bağırıp herkesi toplayın başınıza yada polisi arayın gelsin alsın sizi
Bahane degılde aılem bilsin gerekeni onlar yapsın istiyorım ama üzülmeleri benim canımı daha cok yakıyor

E ama adamın derdi zaten beliymiş, sevişmek istemiş reddetmişsiniz sadece surat aşmış daha ne derdi öğrenmek için üstüne gidiyorsunuz anlamadım. Cinsel istek gerginlik yapar , karşılık bulup bastırmazsan gerer de gerer. Yanı her şey ortadayken koltuklara vurmalı dert sormalara gerek var mı? Şiddet konusunda herkesle hem fikirim asla olmaması gerekirdi. Ama olmuş ve siz 40 tane bahane uyduruyorsunuz. En saçması da arkanızda olan , aradığınız an gelip sizi alacak olan ailenizin üzüleceğini düşünmeniz. Bırakın biraz üzülsünler yoksa siz mutsuz olmaya devam edeceksiniz . Ama sanki açık kapı kalsın, iki özüre koşup geleyim istiyorsunuz . O zaman evinizde oturup ortamın biraz soğumasını bekleyip konuşup çözerek veya hiçbiri yaşanmamış gibi yaparak devam edeceksiniz .

Arkamdalar ama her zaman der ki bir gelirsen biter gel git olmaz der . Peki napyım sızce çok doğru yaklasım cunku.. kimse evladının bu hale dusmesını ıstemez kı ben sadece neden ya sebebini sordum ama cok konusmam kafasını sısırıyor ıse beni tahrik edıcı hareketler yapmasaydı ama ben hep hıssedıyorum bana bu sekilde baskı yapıp benim ayrılmamı sağlıyor gibime geliyor
Babanızla konuşursunuz madem, eşinizin durumuna göre de karar verirsiniz diycem ama siz ayrılmak istemiyorsunuz. Ya eşiniz de pişman olmaz ve barışmak istemezse? O zaman napıcaksınız?

Siz önce bi kafafınızı toplayın istediğiniz şey ne sonuçları nereye varır düşünüp ona göre hareket edin. Çünkü önünü sonunu düşünmeden giderseniz eşiniz de geri dönmenizi istemezse nolur barışalım diye girişimde siz bulunursanız artık eşiniz neler yapmaz..

Ben gerçekten ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Ama eski konularada bakımca problemin aile değil kocada olduğunu anlıyorum.. bir kaç saat önce olan olayı anlatıp derdime çare bulmak istiyorum. Eşim korona olmustu ve bitti ama ben yanında yatmıyorum halen daha yeni bitti karantinası her neyse bu aksam ben duştan çıkarken aramızda şakalaşma oldu ve yanaşmak istedi bende haliyle bir kaç gun daha beklememizi söyledim ama tekrar geldi bende mangal koktuğunu söyleyince döndü girdi banyoya. Bende biliyorum surat asacak neyse uzatmıyım konuştum özür dilerim dedim ama korkuyorum koronadan dedim hiç iplemiyor beni sakince konuşuyor birde umursamıyor neyse çok gittim yanına hiç bir şey yok gibi yapıyor ve umursamaz cvplar verdi hep ayrıca bunları konuştuğumda ise yüzüme bile bakmıyor telefon elinde video izliyo,cvp ver yuzume bak konuşarak halledelim sorunun ne olduysa söyle neyden rahatsız olduysan anlat kı çare bulalım diyorum mimiyleriyle bilmiyorum dedi durdu.insanı doğduğuna pişman ediyorsun diyorum başarılı diyor tuhaf kısa cvp veriyor ben sordukça yüzüme bakmıyor sesimi yükseltince bir konuştu benimle bağırmadan konuş uyarıyorum dedi bir iki sakin komuştum yine aynı neyse bende sinirlenip koltuğa vurdum yeter diye ana bir sinirlendi burda da durulmaz mı ne dedi çekti çıkıyor pantolon almış dedim dur sakin ol bak duyacaklar beni itip kaktı bak git bırak kemiklerini kıracam dedi itip kaktı sonraaşapı dığru hidince çekiştim düşecekti düşeksin dedim bağırdım kaynanam geldi noluyo diye derken o sıra bağırma insanları kaldıracaksın deyip itip kaktı yere düştüm görümce enişte filan geldi gördüler bizi beni itti tekme attı 2-3 defa ağladım filan araya girdiler filan aşağı gitti.eve getirdiler büyük ihtimal annesine söylendi (anasının evini istiyor, size dua etsin ,şimdiye 50 kez yollamıştım çocuğa dua etsin) gibi leyler dedi bende durmadım cvp en som dedim merak etme babamı çağırırım gelir alır beni yarın. Dedim dedim de gitsem annem babam perişan olsun istemiyorum, burda bu evliliklede yaşamak istemiyorum eski konularımdan bilen bilir ben artık dayanamıyorum ilk kez dayak yedim ve gözlerindeki alevi görmeniz gerekirdi. 1 hafta önce tartışmamızda ise konuyla alakasız bir örnek verdi ne anlarsınız siz bundan? Konyada başı kesilerek öldürülen kız bardı 4 aylık evli neymiş çok konuştuğu için başı kesilmiş bunu normal bişey gibi söylüyor konumuzla da alakasız sanırım çok konuşuyorum diye beni tehtid ediyorsun dediğimde alakası yok deyip gülmüştü. Ben anlıyorum zaten konuşmamdan evet ama istiyor ki hiç konuşma yemek ye yat kalk. Şimdi soruyorum ayrılmak istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemem gerekiyor (ki ailem az çok biliyor mutsuzlugumu) p.tesi arayıp beni gel al desem olay çıkacak gibi gurbetlik her yönden zormus akıl verin lütfen benim biletimi al ben gidicem desem de ve ya boşanıcam gidiyorum desemde çocuğu alacak diye korkuyorum biliyorum 7 yaşına kadar bende ama ne yapar eder alır eli kolu sağlam paraya da güvenir kesin. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yeceksini şoku nasıl atlattın atlatım mı bilmiyorım sanki her gün dayak yıyormuş gibi hissediyorum mutsuzluktan mı yok sayılmak mı bılemıyorum boyun eğip sabredip durursam bak dayak yedi akıllandı olacak çünkü söylenirken duydum insanla konuşarak olur bunun gibi hayvanla böyle dedi ve dılarda da bundan bir b.k olmaz dediğini de duydum..
Covid + adam mangal yapıyor, gayet rahat sokağa çıkıyo, aile boyu görüşülüyor filan...özeti bu bence

2018 yılından beri değişen tek şey dayak yemeniz.

Sal

salak karı , gerzekalı deyip duruyor

Başka kadınlarla dertleşmesi, cinsel olarak uzak durması, size hakaret etmesi vs..
Üzgünüm ama kocanız sizi sevmiyor.
Zaten kötü davranıyordu boşanın diye, baktı gitmiyorsunuz şiddete başvurup arkanızdan sizi herkese rezil etmiş.

Siz o evde 7/24 sessiz kalıp emrine köle olsanız da işe yaramaz çünkü kocanız sizi istemiyor.

Boşanmak zor ama istenmediğiniz bir evliliği devam ettirmeniz daha zor.

Bende üstüne gittim ama şaşkınım ama diyorum mutsuzsa beni de yormasın kendinide ayrılsın madem onuda yapmıyor ama , ona da uzuldum tabiki saygısızlıgım yok büyüklere ama boyle çekip gidersem yıne ben kotuyum istiyorum ki ben giderken dur gıtme desin ama kapıyı gosterır nıye olur mu canım ben ayrılırsam kendı aklanır
Sizi herkese kötülüyor zaten duydunuz gördünüz işte.
Sizden ayrılmak istediği de açık. İşi yokuşa sürmeden ayrılın diye en son tekme atmış size.
Siz hangi evrede ayrılacaksınız, kolunuzu kırdığında mı ya da kafanızı duvara vurduğunda mı?

Ben gerçekten ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Ama eski konularada bakımca problemin aile değil kocada olduğunu anlıyorum.. bir kaç saat önce olan olayı anlatıp derdime çare bulmak istiyorum. Eşim korona olmustu ve bitti ama ben yanında yatmıyorum halen daha yeni bitti karantinası her neyse bu aksam ben duştan çıkarken aramızda şakalaşma oldu ve yanaşmak istedi bende haliyle bir kaç gun daha beklememizi söyledim ama tekrar geldi bende mangal koktuğunu söyleyince döndü girdi banyoya. Bende biliyorum surat asacak neyse uzatmıyım konuştum özür dilerim dedim ama korkuyorum koronadan dedim hiç iplemiyor beni sakince konuşuyor birde umursamıyor neyse çok gittim yanına hiç bir şey yok gibi yapıyor ve umursamaz cvplar verdi hep ayrıca bunları konuştuğumda ise yüzüme bile bakmıyor telefon elinde video izliyo,cvp ver yuzume bak konuşarak halledelim sorunun ne olduysa söyle neyden rahatsız olduysan anlat kı çare bulalım diyorum mimiyleriyle bilmiyorum dedi durdu.insanı doğduğuna pişman ediyorsun diyorum başarılı diyor tuhaf kısa cvp veriyor ben sordukça yüzüme bakmıyor sesimi yükseltince bir konuştu benimle bağırmadan konuş uyarıyorum dedi bir iki sakin komuştum yine aynı neyse bende sinirlenip koltuğa vurdum yeter diye ana bir sinirlendi burda da durulmaz mı ne dedi çekti çıkıyor pantolon almış dedim dur sakin ol bak duyacaklar beni itip kaktı bak git bırak kemiklerini kıracam dedi itip kaktı sonraaşapı dığru hidince çekiştim düşecekti düşeksin dedim bağırdım kaynanam geldi noluyo diye derken o sıra bağırma insanları kaldıracaksın deyip itip kaktı yere düştüm görümce enişte filan geldi gördüler bizi beni itti tekme attı 2-3 defa ağladım filan araya girdiler filan aşağı gitti.eve getirdiler büyük ihtimal annesine söylendi (anasının evini istiyor, size dua etsin ,şimdiye 50 kez yollamıştım çocuğa dua etsin) gibi leyler dedi bende durmadım cvp en som dedim merak etme babamı çağırırım gelir alır beni yarın. Dedim dedim de gitsem annem babam perişan olsun istemiyorum, burda bu evliliklede yaşamak istemiyorum eski konularımdan bilen bilir ben artık dayanamıyorum ilk kez dayak yedim ve gözlerindeki alevi görmeniz gerekirdi. 1 hafta önce tartışmamızda ise konuyla alakasız bir örnek verdi ne anlarsınız siz bundan? Konyada başı kesilerek öldürülen kız bardı 4 aylık evli neymiş çok konuştuğu için başı kesilmiş bunu normal bişey gibi söylüyor konumuzla da alakasız sanırım çok konuşuyorum diye beni tehtid ediyorsun dediğimde alakası yok deyip gülmüştü. Ben anlıyorum zaten konuşmamdan evet ama istiyor ki hiç konuşma yemek ye yat kalk. Şimdi soruyorum ayrılmak istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemem gerekiyor (ki ailem az çok biliyor mutsuzlugumu) p.tesi arayıp beni gel al desem olay çıkacak gibi gurbetlik her yönden zormus akıl verin lütfen benim biletimi al ben gidicem desem de ve ya boşanıcam gidiyorum desemde çocuğu alacak diye korkuyorum biliyorum 7 yaşına kadar bende ama ne yapar eder alır eli kolu sağlam paraya da güvenir kesin. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yeceksini şoku nasıl atlattın atlatım mı bilmiyorım sanki her gün dayak yıyormuş gibi hissediyorum mutsuzluktan mı yok sayılmak mı bılemıyorum boyun eğip sabredip durursam bak dayak yedi akıllandı olacak çünkü söylenirken duydum insanla konuşarak olur bunun gibi hayvanla böyle dedi ve dılarda da bundan bir b.k olmaz dediğini de duydum..
Haklı şiddet yoktur asla. Son durumda siz kesinlkle haklı konumundasınız. Ama çok gereksiz yere üstüne gidip bunaltmanıza anlm veremedim, hormonal olarak enerji dolu bi anda reddedilince sinirlenir özgüveni düşer erkeklerin üstüne gitmek yerine biraz cilve yapsaydınız canım cicim deseydiniz güzel dille sorun olmadığını o an istemediğinizi anlatsaydınız üzüldüm olayın bu kadar gereksiz büyümesine. Daha önceki konuları bilmediğim için yorumum bu. Ben eşime sırnaşsam eşim bana bu tepkiyi verse nasıl hissederim diye düşünün, özgüven yerlerde olurdu😐 amma ve lakin o el kalktıysa bi daha inmez, tekrarlanır...

E ama adamın derdi zaten beliymiş, sevişmek istemiş reddetmişsiniz sadece surat aşmış daha ne derdi öğrenmek için üstüne gidiyorsunuz anlamadım. Cinsel istek gerginlik yapar , karşılık bulup bastırmazsan gerer de gerer. Yanı her şey ortadayken koltuklara vurmalı dert sormalara gerek var mı? Şiddet konusunda herkesle hem fikirim asla olmaması gerekirdi. Ama olmuş ve siz 40 tane bahane uyduruyorsunuz. En saçması da arkanızda olan , aradığınız an gelip sizi alacak olan ailenizin üzüleceğini düşünmeniz. Bırakın biraz üzülsünler yoksa siz mutsuz olmaya devam edeceksiniz . Ama sanki açık kapı kalsın, iki özüre koşup geleyim istiyorsunuz . O zaman evinizde oturup ortamın biraz soğumasını bekleyip konuşup çözerek veya hiçbiri yaşanmamış gibi yaparak devam edeceksiniz .
O ne kadar haklı görünse de onda da sorun var ilgisiz mutlu etmiyor tek bir pazarında dahi gezip tozması yok ki para sıkıntısıda yokken sadece sorun gezmek değil ki konusmaso sohbeti tok sen konusursun kendı kendıne konusursun dinliyormus gibi yapar. Şaka yollu laflarınıda giç demiyorum hasta olurum ne zaman ölcen söylede ikinciyi alayım yok bana avrat çok bunlarda hoş şakalar degil. Ayrıca boyle mutsuzsuz mutlu degıldın neden evlendin sırf evlenmek için evlendiği için mi ben uzaklara geldim. Eski sevgilileriyle msjları duruyordu şından bi kaç seneye kadar ben sildim de kıl kıyamet kopardı neymiş duracakmış. Ama Şöyle baktımda o zaman msjlara onlara ya da ilk aşkına attıgı mesajlara bana attıgı mesajlara kıyasla ben hiçmişim ya kuru seviyorumuna kanmışım

Haklı şiddet yoktur asla. Son durumda siz kesinlkle haklı konumundasınız. Ama çok gereksiz yere üstüne gidip bunaltmanıza anlm veremedim, hormonal olarak enerji dolu bi anda reddedilince sinirlenir özgüveni düşer erkeklerin üstüne gitmek yerine biraz cilve yapsaydınız canım cicim deseydiniz güzel dille sorun olmadığını o an istemediğinizi anlatsaydınız üzüldüm olayın bu kadar gereksiz büyümesine. Daha önceki konuları bilmediğim için yorumum bu. Ben eşime sırnaşsam eşim bana bu tepkiyi verse nasıl hissederim diye düşünün, özgüven yerlerde olurdu😐 amma ve lakin o el kalktıysa bi daha inmez, tekrarlanır...
Yaklaştım kaç defa sosyal mesafemizi koruyalım muhabbeti yaptı benimde zoruma gideb şiddeti zaten ama şimdi baksan normalleşecek hersey ben haksızım hep zaten bu evde kadına hak veren yok

Sizi herkese kötülüyor zaten duydunuz gördünüz işte.
Sizden ayrılmak istediği de açık. İşi yokuşa sürmeden ayrılın diye en son tekme atmış size.
Siz hangi evrede ayrılacaksınız, kolunuzu kırdığında mı ya da kafanızı duvara vurduğunda mı?
İstiyorum ama yolu yordamı bilmiyorum ondan yardım istiyorum bende zaten hep hissediyorum ama anlamıyorım meden kendı istemiyor ayrılmayı

Yaklaştım kaç defa sosyal mesafemizi koruyalım muhabbeti yaptı benimde zoruma gideb şiddeti zaten ama şimdi baksan normalleşecek hersey ben haksızım hep zaten bu evde kadına hak veren yok
Geçmişi bilmediğim için böyle bi yorum yaptım şiddetten sonra hala hak veriyorlarsa eşinize sıkıntı baya büyük demektir aileside desteklerse iyice zıvanadan çıkar

İstiyorum ama yolu yordamı bilmiyorum ondan yardım istiyorum bende zaten hep hissediyorum ama anlamıyorım meden kendı istemiyor ayrılmayı
Gayet açık imajını koruyor.
Siz o evde kalsanız da gitseniz de adam sizi herkese kötüleyecek.
Kalsanız yüzsüz, utanmaz, çocuk için katlanıyorum diyor.
Gitseniz zaten karılık yapmadı, cinsellik bile yaşayamadık diyecek.
Bu erkekler her türlü çirkef arkadaşım.
Bunların ne eş, ne aile, ne çocuk umrunda olur.
Aksine herkesin dediği gibi çocuk onun için yük olur, o yüzden merak etmeyin, çocuğu falan istemez sizden.
Yeni kurban bulmak için çocuktan vazgeçer.

Babanızla konuşursunuz madem, eşinizin durumuna göre de karar verirsiniz diycem ama siz ayrılmak istemiyorsunuz. Ya eşiniz de pişman olmaz ve barışmak istemezse? O zaman napıcaksınız?

Siz önce bi kafafınızı toplayın istediğiniz şey ne sonuçları nereye varır düşünüp ona göre hareket edin. Çünkü önünü sonunu düşünmeden giderseniz eşiniz de geri dönmenizi istemezse nolur barışalım diye girişimde siz bulunursanız artık eşiniz neler yapmaz..
Ayrılmak istiyorum ama ailemin yaşayacaklarından çekiniyorum ve çocuğumdan çekiniyorım çünkü herseyde olduğu gibi yine boşanma konusunda şakalaşırken 6 yıl annede kadıgını bildigi için onu biliyor yok diyo bıde simdi erkek evlense babayada verılıyor 6 bitmeden ya bie kere ben bu boşanma şakalarından da yoruldum ikimizde yapıyoruz ama hiç çıkıpta yeter ne diyorsun demiyor her şakanın içinde gerceklerde vardır derler şakayla karısık ıstediğini sanıyordum hep komduramıyordum

Ay
Gayet açık imajını koruyor.
Siz o evde kalsanız da gitseniz de adam sizi herkese kötüleyecek.
Kalsanız yüzsüz, utanmaz, çocuk için katlanıyorum diyor.
Gitseniz zaten karılık yapmadı, cinsellik bile yaşayamadık diyecek.
Bu erkekler her türlü çirkef arkadaşım.
Bunların ne eş, ne aile, ne çocuk umrunda olur.
Aksine herkesin dediği gibi çocuk onun için yük olur, o yüzden merak etmeyin, çocuğu falan istemez sizden.
Yeni kurban bulmak için çocuktan vazgeçer.
Allah razı olsun bunları dıyecegı içinde cekiniyorum belki de oo daha neler sayarlar belki iftira bile atar işte ben sakin olup dakin çözme derdindeyim ki çocuğum etkilnmesin ikimizde isteyerek ayrılalım kötü kimse olmasın ama o ne yapıyor beni kötü gösterecek tamam mahalle aile yapınisını biliyor ketum aile ama herkes herkesi bilir dayanamadı diyecekler kıza çektirdiler diyecwklwr ama onu severler işte kimsenin gıkı çıkmaz şöyle yazıp konuşunca net kararlar alıyorum zaten sadece sıcagı sıcagına gıtmezsem bitmezse desiğiniz gibi bi 4 yılım daha gecer mutsuzluguma mutsuzluk katarım işte

Bu adamdan ayrılın ama genel olarak insanların üstüne gitme tavrinizi bırakın. Adam ustelememis, siz sürekli üstüne gitmissiniz. Gidin yatın daha neyi zorluyorsunuz ?
Aradan biraz zaman geçer gider sırnaşırsın olur biter.

1. Sizin boşanmaya niyetiniz yok bizden işinize yarayacak destek cümlesi bekliyorsunuz.
2. reddettiğiniz adam surat astı diye yine zibilyon kere adama sorun ne konuşalım diyorsunuz. Adam reddedilmiş ve kızmış. Sorun belli değil mi? Konuşsanız ne diyeceksiniz? Zaten söylemişsiniz. Siz haklısınız da bahanenizde. Ama haksız çıkarmışsınız kendinizi
3. Kocanız tam bir hayvan. Vahşice öldürülen bir kadının cinayetini savunuyor pislik.
4. Çocuğu eli de uzun olsa alamaz dili de bacağı da. Anneye veriliyor önce.

Back