Boşanmak istiyorum çocuğumu alır diye korkuyorum

Ya benım istegim duzelsinde duzelmeyecekse bıraksın gıdeyım ya siyah ya beyaz olsun griliği sevmiyorum hatalıysam hatalıyım ama hıcbırsey tek taraflı degıl bunu yaşayan bilir

Bir insan tekmelenecek kadar ne hata yapmış olabilir bu düşünceyi kafandan at.
Düzelmeyeceğini de biliyorsun. Madem mesleğin var o evden gitmeye bakacaksın ailenden izin almak zorunda da değilsin işini oturtana kadar sana destek olsunlar yeter.bunlar yapılmayacak şeyler değil ama senin cesaretin yok işte

herkes nasıl fikrini söylediyse bende bendi görüşümü söyledim ben o şekilde gördüm konusahibinin gideceği varsa zaten gider yoksa hepimizde burdan bağırsak yine gitmez bazı karektirsiz erkekler vardır kadını zayıf gördükleri için kendilerini güç gösterisi yapıyorlar kadını eziyorlar ama hanfendinin eşi sanki öyle değil çok üstüne gittiği için kendine hakim olamamış şimdi her insanın karekteri farklı empati kurmaya çalışıyor konuşmak istemediğim halde beni zorlayan bağıran koltuğa vuran bir insandan kaçmak ısterim kaçmaya da izin vermiyorsa o an ne olur nasıl bir sinir kirizi geçiririm bilmiyorum bana göre fiziksel kadar piskoloji şiddet de insanı mahvediyor

Mutlaka darp raporu al ve çok iyi bir avukat bul. Kendini ne sanmış pislik herif. Pabuç bırakma mutsuz olduğun değer görmediğin yerde de durma

Bahane degılde aılem bilsin gerekeni onlar yapsın istiyorım ama üzülmeleri benim canımı daha cok yakıyor
O zaman boşanamazsınız her aile üzülür illa ki kızının yuvası bozulunca ama siz bunları düşünürseniz hayatınıza devam etmek zorunda kalırsınız

Yav ben eşim bir kere kedime söylendi diye 3 gün odaya almadım.
Neden? Benim çok değer verdiğim bir şeye söylenemez. Ben onun değer verdiklerine sonuna kadar saygı duyuyorsam o da duyacak.
Tekme, şiddet girecek işin içine?
Tek kelime açıklama yapmam.
Sormam.
Yıkarım ortalığı.
Net

Cocuk olunca bosanilmaz diye birsey yok ki. Ben bosandim oglum 7 yasindaydi o zaman. Mutsuz bir ailede cocuk da mutsuz oluyor. Cocuk varsa bosanilmaz diye mutsuz bir cocuk yetistirmek digru degil. Cocuklu da bosaniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…