Sen burnundan getir o seni boşamak istesinBenim iki tane bebeğim var..
Eşimden ciddi anlamda psikolojik şiddet görüyorum. Artık dayanamıyorum. Şuan küsüz diye değil aramız düzelsin ben düzelemiyorum iyice soğuttu kendinden. Cinsel anlamda duygusal anlamda hiçbirşey hissedemez hale geldim..Konuyu detaylı anlatırım ama cok uzar diye kısa kesiyorum.
Boşanmak istiyorum.
Korkuyorum, gidecek hiçbiryerim bir tane bile akrabam yok. Babam var alkolik onun yanına gidemem çocuklarımı onun yanında büyütmek istemiyorum.
Çocuklarımı bırakıp gidemem anneyim ben..
Eşimin maddi durumu çok çok iyi evler arabalar dükkanlar yazlıklar vs.. bunların %80 ni biz evlenmeden önce alınmış şeyler.. hepside babasının üzerine zaten.. (baba oğul ortak iş yapıyorlar) eşimin üzerine bir don bile yok, olsa bile zaten ben hayatında yokken alınmıs seyler.. eşim normal ssk lı çalışan dışardan bakılınca.
Şimdi sorarım arkadaslar ben boşansam iki bebekle nereye giderim nasıl geçinirim. Bu adamın maddi imkanı bu kadar iyiyken üzerine birşey olmaması kanunen nafaka vs asgari ücretten mi görecek savcı?
Kalıyım diyorum zorluyorum ama olmuyor artık sinir hastası oldum ben ... hiç bir anne babasından yuvasından ayırmak istemez yavrulrını
Sorun ne bilmiyorum ama ne kadar bunaldığınızı neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. İş bulmaya çalışın, şu durumda ayrılmanız zararınıza olur. Ayrılık fikrini aklınızdan tamamen çıkarıp eşinizin iyi yönlerini düşünmeye çalışın. Neden onu tercih ettiğinizi bir kere daha düşünün. Bir şeyler elbette ki düzelecektir. Çocuklarınıza odaklanın Allahtan isteyin bir kurtuluş çaresi.Eğer bir iş bulursanız, biraz zaman geçtikten sonra boşanırsınız. Şimdilik oluruna bakın derim.Benim iki tane bebeğim var..
Eşimden ciddi anlamda psikolojik şiddet görüyorum. Artık dayanamıyorum. Şuan küsüz diye değil aramız düzelsin ben düzelemiyorum iyice soğuttu kendinden. Cinsel anlamda duygusal anlamda hiçbirşey hissedemez hale geldim..Konuyu detaylı anlatırım ama cok uzar diye kısa kesiyorum.
Boşanmak istiyorum.
Korkuyorum, gidecek hiçbiryerim bir tane bile akrabam yok. Babam var alkolik onun yanına gidemem çocuklarımı onun yanında büyütmek istemiyorum.
Eşimin maddi durumu çok çok iyi evler arabalar dükkanlar yazlıklar vs.. bunların %80 ni biz evlenmeden önce alınmış şeyler.. hepside babasının üzerine zaten.. (baba oğul ortak iş yapıyorlar) eşimin üzerine bir don bile yok, olsa bile zaten ben hayatında yokken alınmıs seyler.. eşim normal ssk lı çalışan dışardan bakılınca.
Şimdi sorarım arkadaslar ben boşansam iki bebekle nereye giderim nasıl geçinirim. Bu adamın maddi imkanı bu kadar iyiyken üzerine birşey olmaması kanunen nafaka vs asgari ücretten mi görecek savcı?
Kalıyım diyorum zorluyorum ama olmuyor artık sinir hastası oldum ben ... hiç bir anne babasından yuvasından ayırmak istemez yavrulrını
Soru şu heralde; Eşinizin bekarken edindiği yada babasının üzerine olan mülkleri size nafaka olarak verirler mi? Hııı verirler
Kp derinizin üstüne olandan nafaka mı verecek sanıyorsunuz savcı k.bakmayın ama tabiki vermez! O zaman herkes kpderi zengin ama eşi issiz ayrılınca hakim (savcı değil) kpderin gelir durumuna göre vermiyor maalesef kocanın gelirine bakıyor, sonuçta babasının malı bunda hak iddia edemezsiniz, ayrıca sürekli boşanma davası açmak isteyen sitede avukat arıyor arkadaşım madem öyle niyetiniz var gidin ya avukat tutun ya da bürolardan avukat isteyin sonuçta sanal bi ortamda avukat ne yapabilir,
Kpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)
Allah razı olsun.. hepinizden..Şu mübarek günde Allah feraha kavuştursun.Acele karar vermeyin bence yavrularınız çok küçük durumu idare etmeye çalışın.Evet çok zor ama bence başarabilirsin.Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun.. tabiki oldu sürekli mülk ediniyoruz rabbim herkese versin kimseler kiralarda kalmasın.. Benim hiçbişeylerinde gözüm yok.. Benim gözüm olsaydı maddiyatla doyacak biri olsaydım hiiç umursamaz çatır çatır yerim binerim gezerim elhamdulillah yediğim önümde yemediğim arkamda herkese helaliyle yemek nasip olsun.ama ben maneviyatcıyım sırf maddi durumu iyi susayım evli kalayım diyemiyorum.benım karnımı doyuracak kafamı sokacak bir göz odalı evim olsun ben ne araba isterim ne yazlık ne bahçe.. burada bazı insanlar zannedıyor ki herşey bana kalsın milyarlarca nafaka tazminat alayım.. hayır!! Maddi durumu bu kadar iyiyken asgari ücretle geçiniyorum diyip benim çocuklarım madur etmesin.“Yaşasın bir çaresiz insan konu açmış hadi dalga geçeyim “diyen insanlar var!!! allah merhamet versin şu mübarek gün !
Konu sahibi kardeşim siz evlendikten sonra edinilip de kayınpeder üstüne yapılan bir mal vs oldu mu? Bunu ıspat edebilir misiniz?
Diğer durumun da ıspatı olduğunda yani birlikte kazanıldığı şeklinde bence hak sahibi olunur diye düşünüyorum ama bilemedim
Şu mübarek gün diliyorum Allah yardımcınız olsun sizi feraha çıkarsın
Ah böyle yorumlar okudukça içime sular serpiliyor gözlerim doluyor biliyor musunuz? İnşallah güzel arkadasım mutlu olcagım ve benim gibi kadınların mutlu olacağı günler yakındır..Malesef görünen maaşı ne ise davada da o görülür.
Şuan belli ki çalışma şansınız da yok o yüzden acil kurtulun bu adamdan diyemiyorum.
Diğer arkadaşların da söylediği gibi gizli birikim yapmaya çalışın, en azından bir hayat kurana kadar sizi geçindirebilecek bir birikim sonrası gelir zaten.
Insallah kısa zamanda mutlu olacağınız günler gelir.
Yıpratmayın kendinizi her şey güzel olacak emin olun. Yaşamadım, bilemem ama tek söyleyebılecegim çocuklarınıza sımsıkı sarılıp bu zamanin geçeceğini düşünün. Siz güzel yürekli bir annesiniz, sizin için her şey çok güzel olacak ben eminim.Ah böyle yorumlar okudukça içime sular serpiliyor gözlerim doluyor biliyor musunuz? İnşallah güzel arkadasım mutlu olcagım ve benim gibi kadınların mutlu olacağı günler yakındır..
Şuan dediğiniz gibi birikim yapmaktan baska çarem yok..
Size sarıldığımı varsayın..Yıpratmayın kendinizi her şey güzel olacak emin olun. Yaşamadım, bilemem ama tek söyleyebılecegim çocuklarınıza sımsıkı sarılıp bu zamanin geçeceğini düşünün. Siz güzel yürekli bir annesiniz, sizin için her şey çok güzel olacak ben eminim.
Kpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)
Zor durumda bir kadının konusunda makara yapabilecek kadar kötü insanlarsınız. Mübarek günde Allah'a havale ediyorum sizi.Bence eşinin akrabalarının da durumu araştırılsın
Allah yardımcın olsun inşallah, tazminat açabilirsin ama o da hakim ne kadar görürse kazancı üzerinden pay biciliyor .Benim iki tane bebeğim var..
Boşanmak istiyorum.
Değiştirsek yine bizim üzerimize olmayacak..Ben yazsam konuyu, ancak bu kadar olurdu!
Ben bekliyorum, bebeklerimin büyümesini, çalışabileceğim bir yaşa gelmelerini ve bu süreçte de evlenmeden önce alınan ama sonrasında bizim parasını ödediğimiz malları değiştirmek maksadıyla, yeniletmeyi!
Elimden giden her şeyi bu süreçte geri yerbe koymayı ve çocuklarımın geleceğini garantilemeyi!
Sen de bekle, güçlen ve defet o adamı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?