Sonrada cocuklar annede hopp yeni kadın yeni hayat ohh! Kart derken kredi kartıyla mı? Anlamıyor mu? Yahu banada akıl verin para nasıl biriktirilir
Aynen öyle!
Bizden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler!
Kart şöyle, benimki ek kart.
Yani eşine alışverişe gidiyorum dediğimde, orada çeyrek ya da yarım altın araya sıkıştırıyorum.
Çünkü evlendiğimizde tüm altınlarımı kendim verdim git sat getir diye ama, gelen olmadı.
E iki bebek var, ailemiz ve çevremiz ciddi meblağya denk gelen altınlar taktı, onlar da satma bahanesiyle gitti ve gelmedi.
O sıralarda kayınpederim dükkan aldı, yok iş yerini büyüttüler vs nakit için kullanmışlarmış.
Yok zaten koymuşmuş bankaya ama senden boşanacağım dediğimde, ceketini al git diyen bir adam müsvettesi!
Benim bahsettiğim altınların o zamanki denkliği 120 bine falan geliyor , üzerine araba da var tabi satılan. tam da kendim ve çocuklarıma küçücük bir ev alabilirdim, bugünki kur olsaydı zaten uçmuştu satmadaydı 350 bin falan ediyordu.
Yani kimse sanmasın ki bizlerin bı adamların parasında gözümüz var, hakkımız olanı istiyoruz o da çocuklarımız için bu kadar.
İş diye git 13 14 saat evde olma, tatil bilme gece gündüz karışsın, sonra adamın malı!
Yok öyle güzel dünya!!!