• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum, avukat varsa bakabilir mi?

Bende şaşırdım hadi diğer arkadaşın tarzına asinayız kibledim ama o mesajları, şimdi ban yersen üzülücem
Olsun canım hiç sorun değil diğer arkadaşı tanımıyorum bile daha dün bi konuda netteki kızlara kötü ayak diyor erkekler diyen bir kıza çok kızmıstım asla yanlış anlaşılmak istemem

Benim ilk hedefim oturduğumuz evi değiştirmek, çünkü evlenmeden önce alındı.
Hak iddia edebilmem için bunu yapmam lazım.
Sonrasında yine giden zihnet eşyalarımın peşindeyim ve arabamın.
Benim üzerime olmayacak ama eşiminkine olsa yeter.
Alttan girip üstten çıkıp buna çabalıyorum, çocuklarım olmasa defolup gideceğim ama sizin gibi benim eşim de bağkurlu göründüğünden bir haltı yok üzerine.
Ve, maddi konularda bu kadar haysiyetsiz olduğunu bilseydim zaten evlenmezdim.
Kendine gelince her şeyin en iyisini yaşayan ama iş başkasına bana ya da çocuklarıma gelince, çalış kazan harca ya döndü mesele.
Aynen de yapacağım bunu önümdeki 5 senede herhalde 2+1 bir ev parası biriktirmiş olabilirm.
Bu arada her ay o kocam olacak karaktersizin kartından bir iki altın alıp saklıyorum.
Bakalım, kim sağ çıkacak bu süreçten...
Yoksa adamlar parayla oyun oynarken, çocuklarına zırnık nafaka vermeden kurtulacaklar bu meseleden.
Filmdelisi seni ilk üye olduğum zamanlardan hatırlıyorum. Aşinayım yorumlarına. Çok şaşırdım yorumunu okuyunca. Ben senin iyi giden bir evliliğin var diye biliyordum. İlk hamilelik takvimini hatırlıyorum hatta.
Sanırım az arayla 2.olmuş.
Allah yardımcın olsun senin de.

Filmdelisi seni ilk üye olduğum zamanlardan hatırlıyorum. Aşinayım yorumlarına. Çok şaşırdım yorumunu okuyunca. Ben senin iyi giden bir evliliğin var diye biliyordum. İlk hamilelik takvimini hatırlıyorum hatta.
Sanırım az arayla 2.olmuş.
Allah yardımcın olsun senin de.
Çok teşekkür ederim.
Herkes öyle sanıyor, kocam dahil.
Mutlu bir yuvamız var o kadat.
Ama zamanında söylenen şeyler hiçbir zaman unutulmuyor, gururlu kadın da kendine bunu yediremiyor.
Bir tiyatro sahnesi kurup eski gücünü kazanana kadar sadece üstüne düşeni yapıyor o kadar.

ayrıca sürekli boşanma davası açmak isteyen sitede avukat arıyor arkadaşım madem öyle niyetiniz var gidin ya avukat tutun ya da bürolardan avukat isteyin sonuçta sanal bi ortamda avukat ne yapabilir,

Ya ben böyle bir msj hayatta yazmam o ara sayfa acıktı arkadaşıma tel lazım oldu o ara nete girmiş yazmış bu sayfanın ne olduğunu bilmiyor kafasına göre yazmış çok kızdım arkadaşıma
:KK9::KK9::KK9::KK9:

ne kadar acımasız insanlar var bu sitede:KK12:ne yazıkki nafaka eşinizin geliri üzerinden hesaplanır.yinede avukata danışsanız iyi olur.çocuklara bakacak birini ayarlayıp işe girerseniz çocukların velayeti konusunda sıkıntı yaşamazsınız.internet ortamında avukata danışmak çok sağlıklı değil.

Benim ilk hedefim oturduğumuz evi değiştirmek, çünkü evlenmeden önce alındı.
Hak iddia edebilmem için bunu yapmam lazım.
Sonrasında yine giden zihnet eşyalarımın peşindeyim ve arabamın.
Benim üzerime olmayacak ama eşiminkine olsa yeter.
Alttan girip üstten çıkıp buna çabalıyorum, çocuklarım olmasa defolup gideceğim ama sizin gibi benim eşim de bağkurlu göründüğünden bir haltı yok üzerine.
Ve, maddi konularda bu kadar haysiyetsiz olduğunu bilseydim zaten evlenmezdim.
Kendine gelince her şeyin en iyisini yaşayan ama iş başkasına bana ya da çocuklarıma gelince, çalış kazan harca ya döndü mesele.
Aynen de yapacağım bunu önümdeki 5 senede herhalde 2+1 bir ev parası biriktirmiş olabilirm.
Bu arada her ay o kocam olacak karaktersizin kartından bir iki altın alıp saklıyorum.
Bakalım, kim sağ çıkacak bu süreçten...
Yoksa adamlar parayla oyun oynarken, çocuklarına zırnık nafaka vermeden kurtulacaklar bu meseleden.

Yeni ekstra bir ev almayi veya aldirtmayi mi planliyorsunuz yoksa mevcut evi satip başka bir ev almak mi?
2. Şıktaki gibi olursa pek bir etkisi olmuyor cunku karsi taraf ispat ediyor bunu

Bu durumda bence bosanmayi erteleyin.Kendinizi garantileyin madem varlikliymis en azindan bir ev yapsin size.isiniz yok nasil gecineceksiniz ki

Yeni ekstra bir ev almayi veya aldirtmayi mi planliyorsunuz yoksa mevcut evi satip başka bir ev almak mi?
2. Şıktaki gibi olursa pek bir etkisi olmuyor cunku karsi taraf ispat ediyor bunu
Mevcut evi satıp, üzerine ekleyip yeni bir ev almak istiyorum.
İspat meselesinde ise, artık düğün videoları bile delil oluşturuyor.
O kadar çirkinleşir miyiz bilemiyorum, tek bildiğim çocuklarımın hakkını kimseye yedirmeyeceğim...

Ne münasebet!!
Geliri iyiyken ben cocuklarıma nafakayı asgariden mi görecek savcı diyorum..!!! Sonucta sigortası kazandıgından değil asgariden yatıyor!

Sen önce bu konutu hallet. Yani şirketi biliyorsun maliyeye falan aratıp şikayet et. Müfettiş gönderirler belki düzeltilir gösterilen veriler.
Diğer yandan çocuklarınız üzerine ve kendi üzerinize ev vs gibi bir şey yapılmasını isteyebilirsiniz. Mücevher altın vs gibi boşanma durumunda satabileceginiz şeyler aldirabilirsiniz. Hemen boşanmaya maddi olarak biraz birikim yapmaya çalışın.

Ben çocuklara takıldım be güzel kardeşim.arka arkaya iki küçük çocuk... Genel yazıyorum: evlenen insanlar kendilerine biraz zaman vermeliler bu adam bana iyi bir eş çocuklarıma iyi bir baba olur mu bundan emin olduktan sonra cocuk yapmalılar diye düşünüyorum.evliliginin geleceğini görmeyen çocuk yapmasın.eşinizin psikolojik şiddetinden bahsediyorsunuz ama iki cocuk var arada yaş farkı bile yok.boşansaniz cok küçükler baba ilgisine muhtaclar maddi olarak zaten cok zorlanırsınız.devam etseniz psikolojik şiddet sizi bitirir ve çocukları da etkiler.iste ben bu tabloda masum çocuklara üzülüyorum anne babanın kurbanı oluyor onlar.herşeye rağmen umarım yüzünüz güler bu durumdan kurtulursun.Allah yardımcınız olsun.

İnsan karşısındakini bazen çocuk olduktan sonra fark edebiliyor. Diğer yandan çocuklar çok minik ve arka arkaya konu sahibi lohusaliktan hiç çıkmamış olabilir. 40 gün derler ama benim ki 9-10 ay sürdü sanki. Konu sahibi lohusa depresyonu gecirmi olabilir misin? Yani çocuklardan önce de mi böyleydin?

Değiştirsek yine bizim üzerimize olmayacak..
Beklesem yaşım geçiyor nasıl çalışıcam ilerde..
Birikim yapsam ne kadar yapbilirim en fazla bir kaç hadi bir yıl idare etsin.. sonra ne olacak?

Maddi durumunuz iyiyse hemen iyi bakıcı bulup çalışmaya başlayın. Beklemenin lüzumu yok. Çalışmak için boşanmayı beklemeyin.

Canım benim seni calistirmiyorsa kosgeb desteklerini araştır. Bakici bul bebeklerin ve bakici yanindayken İlk zamanlar evden yurutebilecrgin bir iş ile başlarsın kazandıkça yolunu çizersin.

Mevcut evi satıp, üzerine ekleyip yeni bir ev almak istiyorum.
İspat meselesinde ise, artık düğün videoları bile delil oluşturuyor.
O kadar çirkinleşir miyiz bilemiyorum, tek bildiğim çocuklarımın hakkını kimseye yedirmeyeceğim...

Iste o iki ev arasi farktan hak talep edebiliyorsunuz. Tabii siz de dugun takilarinizi vs isteyebilirsiniz. Ama bunlari sizin satip harcamadiginizi bilmek istiyormus. Ay cok zor seyler allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.
Insallah aldatma siddet vesaire yoksa bosanmaz mutlu olursunuz.
Cocuklariniz ve sizin icin en hayirlisi olsun

Eşin aldığı maaşın altında sigortasını yatiriyorsa bunu şikayet edebilirsin

Ufak ufak para biriktirmeye çalış
Ayrıca çocuklar çok küçük en azından krese gidecek kadar buyuseler

Para verıyor mu?
çocukların ihtiyacları vardı diyip biriktirmeye bakın 3 e aldıgınızı 5 e diyin
Peki malları kp in üstüne yapmasının sebebi mevcut boşanmada mal paylaşımı mı? Yoksa başka bi sebep var mı?

Back
X