1.5 yasında ve 6 aylık. Hayır malasef bakacak kimsem yokyasal olarak görünen maaş ve mal varlığı üzerinden nafaka alırsın. Çocukların çok mu küçük işe giremez misin? annen kız kardeşin abin ablan kimsen yok mu?
allah kolaylık versin canım inşallah bir yol bulunur merak etme. Boşanma avukatıyla görüşmen lazım barolardan ücretsiz bilgi alabilirsin ve avukat tutabilirsin.1.5 yasında ve 6 aylık. Hayır malasef bakacak kimsem yok
Onuda düşünüyorum.. ne kadar büyüyünceye kadar? Hem benim işim yok gücüm yok maddi imkanım yok bana verir mi mahkeme çocuklarımı?cocuklar biraz daha buyuyene kadar sabredemez misiniz ? farkettirmeden birikim yaparsiniz . hem de is bulnaya calisirsiniz
Ne münasebet!!Soru şu heralde; Eşinizin bekarken edindiği yada babasının üzerine olan mülkleri size nafaka olarak verirler mi? Hııı verirler
Tabi ki size verir zaten biri altı aylık anne bakımına muhtaç anlaşmalı boşanma yoluna giderseniz boşanma protokolünde velayetlerinin sizde olacağını eklerisiniz ama bence de bir süre birikim yapmak şart anne baba tarafındaki teyze hala kuzen onlardan da mı hiç akraba YokOnuda düşünüyorum.. ne kadar büyüyünceye kadar? Hem benim işim yok gücüm yok maddi imkanım yok bana verir mi mahkeme çocuklarımı?
Eee tabiki ondan görecek adına bişey yok, kp'den nafaka alacak değillerNe münasebet!!
Geliri iyiyken ben cocuklarıma nafakayı asgariden mi görecek savcı diyorum..!!! Sonucta sigortası kazandıgından değil asgariden yatıyor!
Kesinlikle yanına gidebileceğim bir akrabam dahi yok. Eşim anlaşmaya yanaşmaz cocukları asla bana vermek istemezTabi ki size verir zaten biri altı aylık anne bakımına muhtaç anlaşmalı boşanma yoluna giderseniz boşanma protokolünde velayetlerinin sizde olacağını eklerisiniz ama bence de bir süre birikim yapmak şart anne baba tarafındaki teyze hala kuzen onlardan da mı hiç akraba Yok
Şöyle söyleyim internetten boşanma sebepleri yazın bazı durumlarda eşiniz kabul etmese bile ispatladığınız takdirde boşanabiliyorsunuz ve velayetler sizde kalıyor çünkü çocuklar anne bakımına muhtaç siz madde bağımlısı akli dengesi bozuk vs.olmadığınız müddetçe sizde kalır o yüzden korkmayın örneğin benim eşimin alkolden trafik cezası var onu ve bir şahidi mahkemeye sunarsam tek celsede eşim istemese bile boşanabilim siz hem birikim yapmak hemde açık vermesi açısından biraz zaman tanıyın kendinize boşanacağınız zaman bir belge bir şahitle nafakanızda alırsınız çocuklarınızı daKesinlikle yanına gidebileceğim bir akrabam dahi yok. Eşim anlaşmaya yanaşmaz cocukları asla bana vermek istemez
Kpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)Eee tabiki ondan görecek adına bişey yok, kp'den nafaka alacak değiller
Bence eşinin akrabalarının da durumu araştırılsınKpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)
Kendinize gelin! Bu ne saygısızlıktır!!Kpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)
Kp derinizin üstüne olandan nafaka mı verecek sanıyorsunuz savcı k.bakmayın ama tabiki vermez! O zaman herkes kpderi zengin ama eşi issiz ayrılınca hakim (savcı değil) kpderin gelir durumuna göre vermiyor maalesef kocanın gelirine bakıyor, sonuçta babasının malı bunda hak iddia edemezsiniz, ayrıca sürekli boşanma davası açmak isteyen sitede avukat arıyor arkadaşım madem öyle niyetiniz var gidin ya avukat tutun ya da bürolardan avukat isteyin sonuçta sanal bi ortamda avukat ne yapabilir,
Kpderin gelir durumuna güveniyo arkadaş:)
Bence eşinin akrabalarının da durumu araştırılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?