- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
sikayet edip koruma kararı aldırınBugun çıktım evden
Annmdeyım
Korkuyrm
Bakalım neler yasacagız
Cocukları almakla ve aılemle beraber benı öldurmekle tehdıt ettı
Korkmayın afedersiniz de havlayan köpek ısırmaz derler.Bunlar hep yıldırma psikolojisi.Çocukların velayeti için de endişelenme.Kendine çay alamayan adam çocuklara bakabilir mi? Bakamaz , anası falan bakarsa anca.Onu da zannetmiyorum ki zaten öyle bir durum olsa babaanne değil anne önceliklidir.Korkmayın.Anca gürler ama yağamaz eşiniz olacak adam.Bugun çıktım evden
Annmdeyım
Korkuyrm
Bakalım neler yasacagız
Teşekkür ederımKorkmayın afedersiniz de havlayan köpek ısırmaz derler.Bunlar hep yıldırma psikolojisi.Çocukların velayeti için de endişelenme.Kendine çay alamayan adam çocuklara bakabilir mi? Bakamaz , anası falan bakarsa anca.Onu da zannetmiyorum ki zaten öyle bir durum olsa babaanne değil anne önceliklidir.Korkmayın.Anca gürler ama yağamaz eşiniz olacak adam.
Korkmayın afedersiniz de havlayan köpek ısırmaz derler.Bunlar hep yıldırma psikolojisi.Çocukların velayeti için de endişelenme.Kendine çay alamayan adam çocuklara bakabilir mi? Bakamaz , anası falan bakarsa anca.Onu da zannetmiyorum ki zaten öyle bir durum olsa babaanne değil anne önceliklidir.Korkmayın.Anca gürler ama yağamaz eşiniz olacak adam.
Aynen oyle olduEşiniz olacak adam sizi öyle baskılamış ki anne babanız destek ve maddi imkanınız olduğu halde korkuyorsunuz boşanınca çocukları alamamaktan.Yanılsama içindesiniz eşinizin psikolojik baskıları yüzünden.Sıyrılın bu ruh halinden.İki tane insan dünyaya getirmiş , çalışan , ekonomik özgürlüğe sahip , ailesi destek olan güçlü bir kadın olduğunuzu hatırlatın kendinize.Kendiniz için değilse de çocuklarınız için.Anneleri gözleri önünde hakarete şiddete uğrayan çocuklar olarak mı büyüsünler? Lütfen güçlü durun.
Allah yardımcınız olsun.Eşiniz doktora gitmeli.Boşanmayı en son çare olarak düşünenlerdenim.Severek evlendik yazmışsınız.Her şeyi düşünün.Düzelmez derseniz hiç ama hiç umut yoksa harekete geçin.Eşiniz destek almalı.Değişmesi zor ama yine de bir aile dağılıyor.İnsan kıyamıyor.Bu şekilde de devam edemez ama.Düzelmesi lazım.Aynen oyle oldu
Hep baskı gordum
Ezık psıkolojısıne gırdım
Halbukı ben güçlüyüm
Neden ezdryrm kendımı
Sızler bana hatırlattınıx
Iyı oldu cok
Aylik gelirin 6000tl! Durdugun yer kabahat cik git cocuklarini al kac kurtarin kendinizi!!!! Ayaklarin yere saglam basiyor bundan ne korkuyorsun esin düzelmez! En kisa zamanda avukatla konusun cocuklari senden alamaz senin iyi bi gelirin var bundan da emin olabilirsin kac kurtar kendini ciddiyim bu adam düzelmez tas catlasa bile düzelmez karar senin ya böyle yasayip sürükleycen sakin istifani verme is yerini saglam tut aylik gelirin cok iyi kendini harcama bu adama iyi düsün, cocuklar anne babasiz da alisabiliyor ama bu sekil olupta cocuklar zaten görüyorsa inanirim mutsuz olurlarmerhaba,
5.5 yıllık evliyiz, 2 ve 4 yaşında cocuklarım var. Calısıyrm. Ortalama gelırım 6.000 tl
Eşimle uzun sure sevgılılkkten sonra evlendm. Çok sevdım. Bazı seylerı duzelır dıye hep bekledım ıyımser baktım ama olmuyor.
Cok agresıf, kıskanc ve baskıcı bır karakter. Gunden gune aılemı ve benı asagılayarak baskı kuruyor. Cocukların yanında bana hakaret edıyor. Dunde cocukların yanında bana vurdu.
Yıne asagılıyor ıstersen kapı orda, cek gıt ananın evıne, cocukları alamazsın. Sen ne halın varsa gor ya da yarın ıstıfanı ver otur evde dıye bagırıyor
Buna ragmen ılımlı yaklastım cozmeye calıstım. Konusulmuyor bıle. Yanından kovuyor.
Psıkolojık olarak dayanamaz hale geldım. Cocukları dusunuyrm. Boyle bı ıse kalkıstıgımda aıleme ya da bana bısey yaparsa dıye korkuyrm. Cocuklar boyle bır ortamda nasıl buyuyecek onu dusunuyrm.
Ne yapacagım nasıl bır yol ızleyecegım bılmıyrm
Annem bnm evıme gelıp her gun cocuklara bakıyor. Yakınımda oturuyor.
Annem ve babamla her aksam aynı sofraya oturdugumuz ıcın yansıtmamaya calısıyrm. Dun eve gelemezlermıs artık. Ölseler acımam vs bı ton hakaret ettı.
Ben saglıklı dusunemıyrm cok uzgunum. Goruslerınıze ıhtıyacım var
Polise şikayette bulunsanız ve hiç-bir kanunî hakkıda kalmaz çocukları hakkındaBugun çıktım evden
Annmdeyım
Korkuyrm
Bakalım neler yasacagız
Aynen oyle oldu
Hep baskı gordum
Halbukı ben güçlüyüm
Neden ezdryrm kendımı
Iyı oldu cok
Cok dengesiz aslında, sınırlenmesı cok kolay ne yaptıgını bılmıyor
Iyıyken hep Allah annenden razı olsun cocuklara miss gıbı bakıyor der
Sımdı de gıydırıp duryyor aıleme
Bana da psıkolojık baskı uyguluyor
Ben aptal degılım o anlamadıgımı dusunuyor
Benı becerıksız gerı zekalı hıc bıseyı yapamaz gıbı adledıyor sureklı
Bıde cocukların yanında asagılıyor benı
Ben bı kez salak bıle demem ona
Uslubum degıldır
O cok fena anlatamam
Iyıyken ıyı, bırden bı canavar
Aynen oyle oldu
Hep baskı gordum
Halbukı ben güçlüyüm
Neden ezdryrm kendımı
Iyı oldu cok
Aynen oyle oldu
Hep baskı gordum
Halbukı ben güçlüyüm
Neden ezdryrm kendımı
Iyı oldu cok
merhaba,
5.5 yıllık evliyiz, 2 ve 4 yaşında cocuklarım var. Calısıyrm. Ortalama gelırım 6.000 tl
Eşimle uzun sure sevgılılkkten sonra evlendm. Çok sevdım. Bazı seylerı duzelır dıye hep bekledım ıyımser baktım ama olmuyor.
Cok agresıf, kıskanc ve baskıcı bır karakter. Gunden gune aılemı ve benı asagılayarak baskı kuruyor. Cocukların yanında bana hakaret edıyor. Dunde cocukların yanında bana vurdu.
Yıne asagılıyor ıstersen kapı orda, cek gıt ananın evıne, cocukları alamazsın. Sen ne halın varsa gor ya da yarın ıstıfanı ver otur evde dıye bagırıyor
Buna ragmen ılımlı yaklastım cozmeye calıstım. Konusulmuyor bıle. Yanından kovuyor.
Psıkolojık olarak dayanamaz hale geldım. Cocukları dusunuyrm. Boyle bı ıse kalkıstıgımda aıleme ya da bana bısey yaparsa dıye korkuyrm. Cocuklar boyle bır ortamda nasıl buyuyecek onu dusunuyrm.
Annem ve babamla her aksam aynı sofraya oturdugumuz ıcın yansıtmamaya calısıyrm. Dun eve gelemezlermıs artık. Ölseler acımam vs bı ton hakaret ettı.
merhaba,
Çocuklara anneanne bakıyor zaten.Ne bakıcısı.Şimdi yabancıya güven mi olur.Nasıl akıl veriyorsunuz? ÇOCUKLAR ANNEANNEDE.ANNE ANNEANNEDE.PARA ANNEDE.BİRİKTİRECEK.Aileni neden bu adamın önünde hizmetçi ediyorsun, degersizlestiriyorsun?
Kız annesi babası damada yaranamaz, bunu unutmayın...
Bulun çocuklara bir bakıcı, birde eve yemek ve işleri yapmak için de yardımcı...ayda 2000 TL verirsiniz totalde ama kafanız rahat eder..
En önemlisi de aileniz değersizlesşmez....
Hergün ailenizle birlikte sofraya oturmak zorunda kalmayacağınız içinde eşinize alttan almak zorunda kalmazsınız
Konu sahibi aralarda yazdığı mesajlarda konu sahibinin kendi memleketinde, annesinin babasının evinde oturduğu, annesi ve babası ile hergün aksam aynı sofraya oturduklarını yazmış...Çocuklara anneanne bakıyor zaten.Ne bakıcısı.Şimdi yabancıya güven mi olur.Nasıl akıl veriyorsunuz? ÇOCUKLAR ANNEANNEDE.ANNE ANNEANNEDE.PARA ANNEDE.BİRİKTİRECEK.
Şu konuda tek mantıklı sizi buldum gercektenKonu sahibi aralarda yazdığı mesajlarda konu sahibinin kendi memleketinde, annesinin babasının evinde oturduğu, annesi ve babası ile hergün aksam aynı sofraya oturduklarını yazmış...
Birde da bunlar baştan yanlış ...tamam ben çalışan kadının eş memleketinde değil kendi memleketinde yaşamasını kesinlikle doğru buluyorum aksini duyduğum da üzülüyorum..
Ama bu anne babanın evinde oturmak nedir yahu???
Birazda konu sahibinin eşi tarafından bakın meseleye....adam zaten kendi memleketinde değil eşinin memleketinde oturuyor, yetmiyor birde kp nin evinde oturuyor, daha da yetmiyor hergün akşam kv ve kp ile aynı masada yemek yiyor içgüveys modunda....belkide adamın arkadaşları hergün adama içgüveys muhabbetleri, şakaları, iğnelemeleri yapıyor.... bunun üzerine kocada aşağılık kompleksi, "içgüveys miyim lan ben" düşüncesi açığa çıkıyor...sonrada kadını ve ailesini ezerek kendini mutlu etmeye çalışıyor...
Kadınların biraz akıllı olması lazım...yukarıda yazdıklarımı kadın olarak ben kabul etmem, bu adam nasıl sindirsin....
Konu sahibi annesinin babasının evinden başka bir eve kiraya taşınırsa, çocuğuna bakıcı, evine çalışan alırsa, annesini babasini arada hergün akşam yemeğinde ağırlamazsa bu sorunlar kendi kendine çözülür....ama konu sahibi bunları yapmaz gibi geldi bana, sonralari boşanmak gibi duruyor....