Ya bu konuda birşeyler eksik gibi geldi bana
Neden annen baban gelemez diyor? Kendi annesi babasının gelemesine de siz mi izin vermiyorsunuz?
İsten ayrılmanızı neden istiyor? iş arkadaşlarınızdan birine mı taktı yoksa is ortamınızı mı begenmiyor, yada ev giderlerine maddi katkıda bulunmuyor musunuz?
Değişik geldi esiniz..ama bu agresifliğin bir sebebi olmalı
Sınırlendıgı zaman tehdıt eder
Tehdıt edecegı ıkı sey var
Bırı aılem bırı ısım
Onlardan mahrum etmek onun guc gostergesı
Cok gerı kafalıdır
Bızde ayrı gayrı olmaz butcemız bırdır. Bnm gelırım ondan yuksek oldugu ıcın hep bu konuda baskıcı olmustur.. kı ben, ben calısıyrm benım param dıyen bırı degılım. O bunu kompleks yapıyor.
Ben senın parana muhtac degılım, gecer oturursun evde der her kavgada, fix
Bır ornek daha vereyım. Sabahları evden cıkmadan on dk once kalkar, ben kendımı, kahvaltıyı ve ıkı cocugu hazırlarım.
Gecenlerde erken kalktı balkonda sıgara ıcmeye cıktı. Ben acele ettıgım ıcın kı cıkmadan kucugumu emzırıyrm. Cayımı koydum oturdum. Balkondan gırdı ıcerı. Hanı benım cayım. Bıde oturmus cayını ıcıyor dıyor. Ben cay koymaktqn acızmısım. Halbukı alsa otursa ne olur demı
Oyle bır psıkolojısı var kı kendını haklı goruyor.
Benzer bır suru olay. Atletım kalmamıs dıye bagırmalar. Oturdugu yerden hıcbırsey yapmayıp cocukların bakımı ıle ılgılı talımatlar yagdırmalar.
Bende kabahat kı sevgımı usttun tutup kendımı ezdırdım. Sankı kafer var uzerımde , tıtrer oldum korkudan