Şu konuda tek mantıklı sizi buldum gercekten
Benim konumada aynı şekilde akıllıca seyler yazmıstınız
Teşekkür ederim...
Ama kadınlar olarak bizi mutlu edec
Konu sahibinin kocası çok nankör bildiğin ekmeklerini yediği için kö......
Bu şartlarını 10 tane mumla arasa bulamayacak birine şükredecek kaç tane adam var
İşte erkeklere fedakar kadın yaramıyor
Ver kirayı her ay erkek değil misin dese
Bakıcıya her ay 1500 lira çocuğun kreş vs. Derken soğana dönseydi belki kadir kıymet bilirdi
Hadi koca beş para etmez ama konu sahibi aşırı ezik onu kışın ortasında öyle bir sokağa atarım ki neye uğradığını şaşırır
İlişkileri bu durma getirmemek lazım.
Bir kadın kendini mutlu edecek erkeğin psikolojisini de düşüncek..bize her ne kadar garipte gelse "erkeklerde eşe ve ailesine yenik düştüm,onlarin oğlumu oldum ne, galiba ben içgüveysim" psikolojisi var..bu düşünceyi erkeğin zihninde oluşturmamamk lazım...erkek bu düşünceye kapilinca kadına hayatı zehir ediyor....
Benim eşim tek çocuk,kizkardeside yok.evlendik , benim memleketimde oturuyoruz, benim ön sartim bu idi evlenirken....bir aile dostumuz vardı, adam eşinle çok samimi, ben kadınla hemde ta bekarliktan eşimle bunlari tanıyoruz...çokta severiz...ama baktım ki biz bunlara gidip geldikce esimin ayarları bozuluyor, bana hayatı zehir ediyor, bunlara gidip geldikçe eşim buradan tasinalim diyor...bir gün bu adamın esime "hanım köylü" dediğine denk geldim...neyse dedim iyi insanlar kalp kirmayayim...başka bir gun "içguveys"... başka birgün "....sen artık buralısın ..... Şehrinin kizlari ile evlenen erkek ....olur, .....sehrinin erkekleri ile evlenen kızlar ....olur" seklinde gereksiz cümleler....baktım ki esim olumsuz etkileniyor..artık onlarla ailecek görüşmez oldum, ben sadece kadınla görüşüyorum, adamın konusu açılırsa da eşime"boşver densiz gereksiz adami, patavatsız" diyorum...
Ki benim ailem benim evime yılda iki kere gelen insanlar değiller, annem evinde yemek yapip çocuğumu annemden alırken akşam yemeğini benimle gönderirken " evinde kocanla daha rahat ye" diyen bir kadın..asla bize yapisik olmadılar..öyle olmadıkları içinde esim aileme sürekli gitmek ister...
Şimdi KK da bunun tam aksine kadın ile adamın degistigi aynı konu olsa, herkes kv ne cocuk baktırma bakıcı , kv nin evinde oturma onlara ezik olmamak için, her akşam kv ile kp ile ayni sofrada ne isiniz var insan kocasıyla yanliz olmak ister diye yorum yapardi....ama şimdi karşıda ki erkek olunca herkes kadının yanında....
Herkes için adalet diyorum...ne kadın erkeğin ailesine karsi ezik olacak, ne de erkek kendini kadının ailesine ipotekletmiş gibi olacak....
Siz karşınızdakinin psikoljisinip düşünmezseniz asla mutlu olamazsınız, çünkü mutlu olmayan insan mutlu edemez...
Kadınlar çocuklarına anneleri bakınca, yemeklerini anneleri yapınca eşlerini gizunr girecegini düşünüyor...6000 TL maaşın olupta degersiz olacağına, her ayın sonunda cebinde 1 TL kalmasın ama mutlu huzurlu ol...
Çalısa bir kadinim 13 yıldır evliyim ve 13 yıldır çalışıyorum...erkeklerin gözünde paranın degeri yok, erkeğin gözünde degerli olmayan birseyi biriktirerek ben degerli olmam bunu öğrendim...
Para kazaniryorsam çatır catir harcarim, konu sahibinin zihnieyeti yanlış...
Konu sahibinin anlattigi gibi olaylara üstünkörü bakinca ne nankor adam diyorsun ama sebeplere inmek lazim...bu adam neden böyle??? Bence konu sahibi buna kafa yorsun....