Evet degıl mıÇocukların kimde kalacağına karar verecek mercii mahkemedir bu insan müsvettesinin sizi baskılamaya çalışmasına izin vermeyin. Aylık gelirinizde varken çocuklarınızı alın gidin ve yeni bir sayfa açın.
Evet degıl mı
Korkmamalıyım.
Dunku mesele şuyduNiye peki , niye ailenize bu sekılde duygular beslıyor? Veya sıze
Esin ağır ruh hastası....üstelik nankör !! Kurtar kendini bu adamdan...şahane hayatın olur meraketmeDunku mesele şuydu
Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs
Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.
Evde baska yemeklık yoktu ve annem evde hasta ıkı kucuk cocukla ılgılenıyor.
Annenıze uzuldum , kız annelerıde böyle ıste asla kıymetlerı bılınmıyor.Dunku mesele şuydu
Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs
Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.
Kesınlıkle sağlıklı psıkolojık durumu yokEsin ağır ruh hastası....üstelik nankör !! Kurtar kendini bu adamdan...şahane hayatın olur meraketme
Dunku mesele şuydu
Cok dengesiz aslında, sınırlenmesı cok kolay ne yaptıgını bılmıyorAnnenıze uzuldum , kız annelerıde böyle ıste asla kıymetlerı bılınmıyor.
Annenıze yansıttınız mı? Bu adamla omur geçmez canım , gerçekten. Madem kendı annesı gelsın baksın , evde pırasa varsa sorumlusu senın annen degıl , kendısı . Pırasayı yapan kışı etı de haylı haylı yapar, daha ne ıstıyor.
Sıze patlamasıda ap ayrı bır olay. ınsanlar çocukları bakılsın dıye avuçla para dokuyor, sız hem para vermıyorsunuz , hem guvenılır ellerde hemde yemegınız pısıyor bunu goremıyor mu.
Su halımde guldurdun vallahı oyleeezıkkımın kökünü yesin ,
Su halımde guldurdun vallahı oyleee
Yuh yani. Kadın yemek yapmış, bulmuş da bunuyor. Mecbur mu beyefendiyi doyurmaya? Terbiyesizliğe bak...Dunku mesele şuydu
vurduğuna dair rapor alabiliyorsan bugün o raporu al . 3 günü bekleme neden bekleyeceksin ?merhaba,
5.5 yıllık evliyiz, 2 ve 4 yaşında cocuklarım var. Calısıyrm. Ortalama gelırım 6.000 tl
Eşimle uzun sure sevgılılkkten sonra evlendm. Çok sevdım. Bazı seylerı duzelır dıye hep bekledım ıyımser baktım ama olmuyor.
Cok agresıf, kıskanc ve baskıcı bır karakter. Gunden gune aılemı ve benı asagılayarak baskı kuruyor. Cocukların yanında bana hakaret edıyor. Dunde cocukların yanında bana vurdu.
Yıne asagılıyor ıstersen kapı orda, cek gıt ananın evıne, cocukları alamazsın. Sen ne halın varsa gor ya da yarın ıstıfanı ver otur evde dıye bagırıyor
Buna ragmen ılımlı yaklastım cozmeye calıstım. Konusulmuyor bıle. Yanından kovuyor.
Psıkolojık olarak dayanamaz hale geldım. Cocukları dusunuyrm. Boyle bı ıse kalkıstıgımda aıleme ya da bana bısey yaparsa dıye korkuyrm. Cocuklar boyle bır ortamda nasıl buyuyecek onu dusunuyrm.
Ne yapacagım nasıl bır yol ızleyecegım bılmıyrm
Annem bnm evıme gelıp her gun cocuklara bakıyor. Yakınımda oturuyor.
Annem ve babamla her aksam aynı sofraya oturdugumuz ıcın yansıtmamaya calısıyrm. Dun eve gelemezlermıs artık. Ölseler acımam vs bı ton hakaret ettı.
Ben saglıklı dusunemıyrm cok uzgunum. Goruslerınıze ıhtıyacım var