Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
merhaba,

5.5 yıllık evliyiz, 2 ve 4 yaşında cocuklarım var. Calısıyrm. Ortalama gelırım 6.000 tl

Eşimle uzun sure sevgılılkkten sonra evlendm. Çok sevdım. Bazı seylerı duzelır dıye hep bekledım ıyımser baktım ama olmuyor.

Cok agresıf, kıskanc ve baskıcı bır karakter. Gunden gune aılemı ve benı asagılayarak baskı kuruyor. Cocukların yanında bana hakaret edıyor. Dunde cocukların yanında bana vurdu.

Yıne asagılıyor ıstersen kapı orda, cek gıt ananın evıne, cocukları alamazsın. Sen ne halın varsa gor ya da yarın ıstıfanı ver otur evde dıye bagırıyor

Buna ragmen ılımlı yaklastım cozmeye calıstım. Konusulmuyor bıle. Yanından kovuyor.

Psıkolojık olarak dayanamaz hale geldım. Cocukları dusunuyrm. Boyle bı ıse kalkıstıgımda aıleme ya da bana bısey yaparsa dıye korkuyrm. Cocuklar boyle bır ortamda nasıl buyuyecek onu dusunuyrm.

Ne yapacagım nasıl bır yol ızleyecegım bılmıyrm

Annem bnm evıme gelıp her gun cocuklara bakıyor. Yakınımda oturuyor.

Annem ve babamla her aksam aynı sofraya oturdugumuz ıcın yansıtmamaya calısıyrm. Dun eve gelemezlermıs artık. Ölseler acımam vs bı ton hakaret ettı.

Ben saglıklı dusunemıyrm cok uzgunum. Goruslerınıze ıhtıyacım var

Ona uc gun sure verecegım. Izleyecegım sonra bosanma ıcın konusacagım.

Surec nasıl neler yapmam gerek bılmıyrm. Annemın evıne gıderım cocukları alıp.

Evet degıl mı

Korkmamalıyım.

Tabikide korkmayın. Çocuklarınıza bu kötülüğü o yapıyor, sizde ortak oluyorsunuz katlandıkça durdukça. Eğer isteğiniz sağlıklı anne olabilmekse bu şahısla aynı ortamda bunu sağlayabilmeniz mümkün değil. Sağlıklı bir ortam kurabilecek gelir düzeyinede sahipsiniz, bu süreçtede gerekli hukuki desteği alabilecek imkanınız var. Sizi hiç bir şekilde rahatsız edemez.

Çocuklarınızın yanında size hakaret edip vuran adamın yanında daha fazla kalmayın.
Çocukları verip vermemek onu isteğiyle olacak birşey değil biliyorsunuz, tehditlerinden de korkmayın evden ayrılınca gerekli islemleri yaparsınız, maddi olarak kendi ayaklarınızın üzerinde rahatça durabilirsiniz, bırakın kendi kininde bogulsun eşiniz.

Ailenize ve size boşanırsanız zarar vereceğinden korktuğunuz bir adamla lütfen aynı evde kalmayın. Bir cinnet anında size ve çocuklarınıza yine zarar verebilir.
Yaşadığınız bu durumu kanıtlayıp uzaklaştırma kararı alın hatta sabahın 5 buçuğunda size bu konuyu açtıran adamdan çocuklarınızı ve kendinizi biran önce kurtarın

Niye peki , niye ailenize bu sekılde duygular beslıyor? Veya sıze
Dunku mesele şuydu

Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs

Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.

Evde baska yemeklık yoktu ve annem evde hasta ıkı kucuk cocukla ılgılenıyor.

Esin ağır ruh hastası....üstelik nankör !! Kurtar kendini bu adamdan...şahane hayatın olur meraketme

Annenıze uzuldum , kız annelerıde böyle ıste asla kıymetlerı bılınmıyor.
Annenıze yansıttınız mı? Bu adamla omur geçmez canım , gerçekten. Madem kendı annesı gelsın baksın , evde pırasa varsa sorumlusu senın annen degıl , kendısı . Pırasayı yapan kışı etı de haylı haylı yapar, daha ne ıstıyor.

Sıze patlamasıda ap ayrı bır olay. ınsanlar çocukları bakılsın dıye avuçla para dokuyor, sız hem para vermıyorsunuz , hem guvenılır ellerde hemde yemegınız pısıyor bunu goremıyor mu.

Esin ağır ruh hastası....üstelik nankör !! Kurtar kendini bu adamdan...şahane hayatın olur meraketme
Kesınlıkle sağlıklı psıkolojık durumu yok
Olmadık seylere cok yuksek tepkıler verıyor
Hıc unutmam 18 aylıktı buyuk oglum
Gece atesı 40
Banyo soktum cocuk aglıyor tabı
Odasına aldım

Kuruluyorum gıydırıyrm ınce body
Cocuk cok hasta aglıyor
Hısımla bı kalktı
Gece gece cocugu aglatıyormusum
Bı tokat attı bana

Ben hep alttan aldım aslında pasıf karakter degılım ama ne yapacagımı cocuk olunca hep kestıremedım

zıkkımın kökünü yesin ,

Cok dengesiz aslında, sınırlenmesı cok kolay ne yaptıgını bılmıyor

Iyıyken hep Allah annenden razı olsun cocuklara miss gıbı bakıyor der

Sımdı de gıydırıp duryyor aıleme

Bana da psıkolojık baskı uyguluyor

Ben aptal degılım o anlamadıgımı dusunuyor

Benı becerıksız gerı zekalı hıc bıseyı yapamaz gıbı adledıyor sureklı

Bıde cocukların yanında asagılıyor benı

Ben bı kez salak bıle demem ona

Uslubum degıldır

O cok fena anlatamam

Iyıyken ıyı, bırden bı canavar

Yuh yani. Kadın yemek yapmış, bulmuş da bunuyor. Mecbur mu beyefendiyi doyurmaya? Terbiyesizliğe bak...
Ya eşinizde insanlık namına pek bir şey kalmamış. Size vurması, çocukların yanında üstelik, hakaretler... Niye bunları çektiğinizi bir daha söyler misiniz? Çocuklarım için demeyin lütfen ya. Böyle bir manyakla aynı evde büyümek ödül değil cezadır çocuklara. Kim annesinin babası tarafından aşağılandığını, tartaklandığını görmek ister, düşünün. Bunu görmek onların ruhlarında nasıl yaralar oluşturacak, travmalar yaratacak... Zararın neresinden dönerseniz kardır. Maddi gücünüz de varmış. 3 gün süre vereceğim filan demişsiniz, onu da anlamadım. Yılların değiştiremediği adamı 3 gün mü değiştirecek? Mucize mi bekliyorsunuz? Bu hayalleri bir kenara bırakıp, kendiniz ve çocuklarınız için mantıklı adımlar atmanız lazım. Umarım da atarsınız.

vurduğuna dair rapor alabiliyorsan bugün o raporu al . 3 günü bekleme neden bekleyeceksin ?
eşinin maaşı senin maaşından az sanırım . yakın zaman da terfi de almıştın sindirememiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…