Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

Onun gidecek kimsesi yok, baba si kanser (Allah şifalar versin) yok lagaluga. Bunları bir kenara atabilirmiyiz? Ben çocukken siddet gördüm ve hala bunun izlerini bugün taşıyorum. Insanlarla olan ilişkime hala etkisi var bunun. Yuvaniza üzülüyorsunuz anlıyorum, ama şu an en önemlisi sizin ve çocukların can sağlığı ve mutluluğu. Bir çocuk evde her hangi bir şiddete maruz kalıyorsa veya şahit oluyorsa anne baba olarak o çocukların hakkına giriyoruz. 3 gün neyi bekleyeceksiniz anlayamadim. Ya o 3 gün başınıza bir is gelse?

3 gun neyi bekleyeceksiniz anlamadim, gidin darp raporu alin, uzaklastirma karari cikarttirin ve davanizi acin, zaten cocuklarin onunde sizi doven adama mahkemenin cocuklari verme ihtimali olamaz.

Ya bunu nasıl söylersiniz sitede yeniyim yazım nereye çıkar bilmiyorum bir bayan yorum yapmış ailenizi istemiyor o yüzden vurmuştur bi anlık sinirle diye bide tavsiye vermiş aileniz yerine bakıcı tutun diye bu nasıl zihniyet benim ailemi sevmiyen saymıyan adam için bana şiddet uygulayan adam için aileme gelme diycem başkasını tutucam asıl o zaman konu sahibini kınarım senin ailen laf söyler incitir kocanı tabikide arka çıkarsın mesafe koyarsın senin annen ne yapmış bu hanzoya evini temizleyip yemek yapıp çocuğuna bakmaktan başka allah razı olsun diyeceği yerde adam hakaret ediyor boşa bu adamı senin ailen seni niye okuttu kimseye muhtaç olma kendi kendine yetebil diye sen niye bu eziyetleri çekiyosun

Ona uc gun sure verecegım. Izleyecegım sonra bosanma ıcın konusacagım.

Surec nasıl neler yapmam gerek bılmıyrm. Annemın evıne gıderım cocukları alıp.
1 ay oldu boşanalı. Seninki gibi sorunlarım yoktu olsaydı 1 dk beklemezdim. Benim eşim çok iyi bir insandı ama sevgim tükenmişti bu yüzden 5 sene boyunca belki ben düzelirim öocuklara yazık falan diye bekledim ama hiçbirşey değişmiyor zamandan başka. Çocukların ufak herşeye alışır. Annenlerle yaşıyabilirmisin bilemem ama gelirin onlara yakın bir ev tutmana yeter. Ben öyle yaptım. Daha huzurlumutlu olursun. Anlaşmalı boşanırsan 2 haftaya biter. Öekişmeli olursa seneler sürer. O yüzden anlaşmaya bak derim.

Hiç korkma canım cesaretini topla ve hemen aç davanı, havlayan köpek ısırmaz derler. Yazık o çocuklara çok üzüldüm. Babanın anneye şiddet uyguladığı bir evde asla mutlu olamazlar.
Maddi gücün var çok güzel, annen çocuklarına bakar sende çalışırsın gül gibi geçinirsiniz. Çocuklar küçük olduğundan mahkeme büyük ihtimalle sana verir.
Baktın tehdit ediyor, rahatsızlık veriyor hemen uzaklaştırma kararı aldır yanına bile yaklaşamaz. Hakkında hayırlısı olsun.

Pardon ama neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsunz.
6.000₺ gelirim olacak,,, babamı annnemi boşarım
Koca kim oluyor ??
Sana utanmadan pat pat vuran adam mı?

Yeni konunuzu görüp göz atayım dedim. Şok oldum.
Lanet pislik elleri kırılsın..

O sana vuruyor bagiriyorda senin elin ağzın armut mu topluyor.rapor al uzaklaştırma kararı al pasif kalma o zorbayi tepene cikarma

Bok yesin ccorba bile çok olmuş ona

6000 tl gelirin var eee daha ne duruyorsun. Inşallah işi bırakma gafletine düşmezsin. Birde çocuklar konusunda kavgayı anlamıyorum. Onlar çocuk dolayısıyla insan. Kimle kalırlarsa onların tercihi. Tercih edebilecek yaşta değillerse orta yolu bulun ayrılın. Mahkemenin verdiği kararada uyarsınız. Siz anneyse o baba.

Ya bu konuda birşeyler eksik gibi geldi bana

Neden annen baban gelemez diyor? Kendi annesi babasının gelemesine de siz mi izin vermiyorsunuz?

İsten ayrılmanızı neden istiyor? iş arkadaşlarınızdan birine mı taktı yoksa is ortamınızı mı begenmiyor, yada ev giderlerine maddi katkıda bulunmuyor musunuz?

Değişik geldi esiniz..ama bu agresifliğin bir sebebi olmalı

Sınırlendıgı zaman tehdıt eder
Tehdıt edecegı ıkı sey var
Bırı aılem bırı ısım
Onlardan mahrum etmek onun guc gostergesı

Cok gerı kafalıdır

Bızde ayrı gayrı olmaz butcemız bırdır. Bnm gelırım ondan yuksek oldugu ıcın hep bu konuda baskıcı olmustur.. kı ben, ben calısıyrm benım param dıyen bırı degılım. O bunu kompleks yapıyor.

Ben senın parana muhtac degılım, gecer oturursun evde der her kavgada, fix

Bır ornek daha vereyım. Sabahları evden cıkmadan on dk once kalkar, ben kendımı, kahvaltıyı ve ıkı cocugu hazırlarım.

Gecenlerde erken kalktı balkonda sıgara ıcmeye cıktı. Ben acele ettıgım ıcın kı cıkmadan kucugumu emzırıyrm. Cayımı koydum oturdum. Balkondan gırdı ıcerı. Hanı benım cayım. Bıde oturmus cayını ıcıyor dıyor. Ben cay koymaktqn acızmısım. Halbukı alsa otursa ne olur demı

Oyle bır psıkolojısı var kı kendını haklı goruyor.

Benzer bır suru olay. Atletım kalmamıs dıye bagırmalar. Oturdugu yerden hıcbırsey yapmayıp cocukların bakımı ıle ılgılı talımatlar yagdırmalar.

Bende kabahat kı sevgımı usttun tutup kendımı ezdırdım. Sankı kafer var uzerımde , tıtrer oldum korkudan

Aileni neden bu adamın önünde hizmetçi ediyorsun, degersizlestiriyorsun?

Kız annesi babası damada yaranamaz, bunu unutmayın...

Bulun çocuklara bir bakıcı, birde eve yemek ve işleri yapmak için de yardımcı...ayda 2000 TL verirsiniz totalde ama kafanız rahat eder..

En önemlisi de aileniz değersizlesşmez....

Hergün ailenizle birlikte sofraya oturmak zorunda kalmayacağınız içinde eşinize alttan almak zorunda kalmazsınız

Aylik 6000tl gelirin var 2 cocugun var, cok rahat kendi ayaklarinin uzerinde durabilirken, durdugun kabahat. Cik git!
Adam tamda işte kadının başarısını hazmedemedği için çıldırıyor bensiz de çok rahat hatta dahada rahat yaşar diye aşağılık kompleksi girmiş hâlbuki adam olsa Karısı onu keyfî terketmeye meraklı değil bu aşırı derecede agregsıflefmiş hareketleri yorum sahibine başka çıkar yol bırakmıyor Allah'ım yardımcısı olsun amin

Allah korusun bu adamdan her kötülük gelir tez zamanda boşanın kelimesini kullanmayı hiç sevmem lâkin hepinizin selameti için boşanın kurtulun

Bana bugun cek gıt sen bılırsın dedı
Baktı kı ciddi gıdıyrm
Senın zaten ıcınde varmıs dıyor
Sankı ben gıtmeye meraklıydım
Rahatsız tam yaa
Anlatılmaz gercekten
Yasama da kimse yasamasın

Net ruh hastası,kendini ve çoçukları bir an evvel kurtamaya bak gül gibi gecinip gidersiniz sartlanız çok müsait çünkü maddi manevi ona bir bağımlılıgınız yok.

Net ruh hastası,kendini ve çoçukları bir an evvel kurtamaya bak gül gibi gecinip gidersiniz sartlanız çok müsait çünkü maddi manevi ona bir bağımlılıgınız yok.
Bugun çıktım evden
Annmdeyım
Korkuyrm
Bakalım neler yasacagız
Cocukları almakla ve aılemle beraber benı öldurmekle tehdıt ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…