- 3 Şubat 2018
- 25.270
- 108.793
1 ay oldu boşanalı. Seninki gibi sorunlarım yoktu olsaydı 1 dk beklemezdim. Benim eşim çok iyi bir insandı ama sevgim tükenmişti bu yüzden 5 sene boyunca belki ben düzelirim öocuklara yazık falan diye bekledim ama hiçbirşey değişmiyor zamandan başka. Çocukların ufak herşeye alışır. Annenlerle yaşıyabilirmisin bilemem ama gelirin onlara yakın bir ev tutmana yeter. Ben öyle yaptım. Daha huzurlumutlu olursun. Anlaşmalı boşanırsan 2 haftaya biter. Öekişmeli olursa seneler sürer. O yüzden anlaşmaya bak derim.Ona uc gun sure verecegım. Izleyecegım sonra bosanma ıcın konusacagım.
Surec nasıl neler yapmam gerek bılmıyrm. Annemın evıne gıderım cocukları alıp.
Dunku mesele şuydu
Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs
Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.
Evde baska yemeklık yoktu ve annem evde hasta ıkı kucuk cocukla ılgılenıyor.
O sana vuruyor bagiriyorda senin elin ağzın armut mu topluyor.rapor al uzaklaştırma kararı al pasif kalma o zorbayi tepene cikarmamerhaba,
5.5 yıllık evliyiz, 2 ve 4 yaşında cocuklarım var. Calısıyrm. Ortalama gelırım 6.000 tl
Eşimle uzun sure sevgılılkkten sonra evlendm. Çok sevdım. Bazı seylerı duzelır dıye hep bekledım ıyımser baktım ama olmuyor.
Cok agresıf, kıskanc ve baskıcı bır karakter. Gunden gune aılemı ve benı asagılayarak baskı kuruyor. Cocukların yanında bana hakaret edıyor. Dunde cocukların yanında bana vurdu.
Yıne asagılıyor ıstersen kapı orda, cek gıt ananın evıne, cocukları alamazsın. Sen ne halın varsa gor ya da yarın ıstıfanı ver otur evde dıye bagırıyor
Buna ragmen ılımlı yaklastım cozmeye calıstım. Konusulmuyor bıle. Yanından kovuyor.
Psıkolojık olarak dayanamaz hale geldım. Cocukları dusunuyrm. Boyle bı ıse kalkıstıgımda aıleme ya da bana bısey yaparsa dıye korkuyrm. Cocuklar boyle bır ortamda nasıl buyuyecek onu dusunuyrm.
Ne yapacagım nasıl bır yol ızleyecegım bılmıyrm
Annem bnm evıme gelıp her gun cocuklara bakıyor. Yakınımda oturuyor.
Annem ve babamla her aksam aynı sofraya oturdugumuz ıcın yansıtmamaya calısıyrm. Dun eve gelemezlermıs artık. Ölseler acımam vs bı ton hakaret ettı.
Ben saglıklı dusunemıyrm cok uzgunum. Goruslerınıze ıhtıyacım var
Bok yesin ccorba bile çok olmuş onaDunku mesele şuydu
Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs
Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.
6000 tl gelirin var eee daha ne duruyorsun. Inşallah işi bırakma gafletine düşmezsin. Birde çocuklar konusunda kavgayı anlamıyorum. Onlar çocuk dolayısıyla insan. Kimle kalırlarsa onların tercihi. Tercih edebilecek yaşta değillerse orta yolu bulun ayrılın. Mahkemenin verdiği kararada uyarsınız. Siz anneyse o baba.merhaba,
5.5 yıllık evliyiz, 2 ve 4 yaşında cocuklarım var. Calısıyrm. Ortalama gelırım 6.000 tl
Eşimle uzun sure sevgılılkkten sonra evlendm. Çok sevdım. Bazı seylerı duzelır dıye hep bekledım ıyımser baktım ama olmuyor.
Cok agresıf, kıskanc ve baskıcı bır karakter. Gunden gune aılemı ve benı asagılayarak baskı kuruyor. Cocukların yanında bana hakaret edıyor. Dunde cocukların yanında bana vurdu.
Yıne asagılıyor ıstersen kapı orda, cek gıt ananın evıne, cocukları alamazsın. Sen ne halın varsa gor ya da yarın ıstıfanı ver otur evde dıye bagırıyor
Buna ragmen ılımlı yaklastım cozmeye calıstım. Konusulmuyor bıle. Yanından kovuyor.
Psıkolojık olarak dayanamaz hale geldım. Cocukları dusunuyrm. Boyle bı ıse kalkıstıgımda aıleme ya da bana bısey yaparsa dıye korkuyrm. Cocuklar boyle bır ortamda nasıl buyuyecek onu dusunuyrm.
Annem ve babamla her aksam aynı sofraya oturdugumuz ıcın yansıtmamaya calısıyrm. Dun eve gelemezlermıs artık. Ölseler acımam vs bı ton hakaret ettı.
Ya bu konuda birşeyler eksik gibi geldi banamerhaba,
Sınırlendıgı zaman tehdıt ederYa bu konuda birşeyler eksik gibi geldi bana
Neden annen baban gelemez diyor? Kendi annesi babasının gelemesine de siz mi izin vermiyorsunuz?
İsten ayrılmanızı neden istiyor? iş arkadaşlarınızdan birine mı taktı yoksa is ortamınızı mı begenmiyor, yada ev giderlerine maddi katkıda bulunmuyor musunuz?
Değişik geldi esiniz..ama bu agresifliğin bir sebebi olmalı
Sınırlendıgı zaman tehdıt eder
Tehdıt edecegı ıkı sey var
Bırı aılem bırı ısım
Onlardan mahrum etmek onun guc gostergesı
Cok gerı kafalıdır
Bızde ayrı gayrı olmaz butcemız bırdır. Bnm gelırım ondan yuksek oldugu ıcın hep bu konuda baskıcı olmustur.. kı ben, ben calısıyrm benım param dıyen bırı degılım. O bunu kompleks yapıyor.
Ben senın parana muhtac degılım, gecer oturursun evde der her kavgada, fix
Bır ornek daha vereyım. Sabahları evden cıkmadan on dk once kalkar, ben kendımı, kahvaltıyı ve ıkı cocugu hazırlarım.
Gecenlerde erken kalktı balkonda sıgara ıcmeye cıktı. Ben acele ettıgım ıcın kı cıkmadan kucugumu emzırıyrm. Cayımı koydum oturdum. Balkondan gırdı ıcerı. Hanı benım cayım. Bıde oturmus cayını ıcıyor dıyor. Ben cay koymaktqn acızmısım. Halbukı alsa otursa ne olur demı
Oyle bır psıkolojısı var kı kendını haklı goruyor.
Benzer bır suru olay. Atletım kalmamıs dıye bagırmalar. Oturdugu yerden hıcbırsey yapmayıp cocukların bakımı ıle ılgılı talımatlar yagdırmalar.
Bende kabahat kı sevgımı usttun tutup kendımı ezdırdım. Sankı kafer var uzerımde , tıtrer oldum korkudan
Adam tamda işte kadının başarısını hazmedemedği için çıldırıyor bensiz de çok rahat hatta dahada rahat yaşar diye aşağılık kompleksi girmiş hâlbuki adam olsa Karısı onu keyfî terketmeye meraklı değil bu aşırı derecede agregsıflefmiş hareketleri yorum sahibine başka çıkar yol bırakmıyor Allah'ım yardımcısı olsun aminAylik 6000tl gelirin var 2 cocugun var, cok rahat kendi ayaklarinin uzerinde durabilirken, durdugun kabahat. Cik git!
Allah korusun bu adamdan her kötülük gelir tez zamanda boşanın kelimesini kullanmayı hiç sevmem lâkin hepinizin selameti için boşanın kurtulunDunku mesele şuydu
Ya bu her if çocuklara da işkence eder velâyet babada olsa neler duyuyoruz kendi gibide nalet birini bulursa eş diye cocuklar mahvolur Allah korusunB.k yesin pis nankör. Tekme yemeyi çoktan haketmiş.
Bana bugun cek gıt sen bılırsın dedıAdam tamda işte kadının başarısını hazmedemedği için çıldırıyor bensiz de çok rahat hatta dahada rahat yaşar diye aşağılık kompleksi girmiş hâlbuki adam olsa Karısı onu keyfî terketmeye meraklı değil bu aşırı derecede agregsıflefmiş hareketleri yorum sahibine başka çıkar yol bırakmıyor Allah'ım yardımcısı olsun amin
Net ruh hastası,kendini ve çoçukları bir an evvel kurtamaya bak gül gibi gecinip gidersiniz sartlanız çok müsait çünkü maddi manevi ona bir bağımlılıgınız yok.Dunku mesele şuydu
Bugun çıktım evdenNet ruh hastası,kendini ve çoçukları bir an evvel kurtamaya bak gül gibi gecinip gidersiniz sartlanız çok müsait çünkü maddi manevi ona bir bağımlılıgınız yok.