Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

Yanlsı anlasılma olmus
Annem benım evıme gelıp bebegıme bakıyor
Annem bende oldugu ıcın babam aksamları bıze gelıyordu, beraber yemek yıyıp eve gecıyorlardı

(Ev esım ve benm satın aldıgımız ev)

Kendı memletımızde de degılız

Arkadaslar kusura bakmayın
Cok guzek yorumlar yazmıssınız
Bır cogunuz cok haklı

Cocuklarım hasta ondan yazamıyrm

Annemın evındeyım hala

Bnm de mutlaka hatalarım var

Ancak evlılıgım surecınce yaptıgı psıkolojık baskı zamanla sıddetle ılerlemeye basladı

Is yerınden bır gun benı almaya geldı

Isyerınde bulunan bırıne hayran hayran bakmısım arabaya bınmemle vurması bir oldu

Neye ugradıgımı sasırdım

Ustelık ozur bıle dılemıyor. Kendınce haklı ve bnm yaptıgım hreketler onun gozunde benı degersızlestırıyormus tarzında yıne benı asagılıyor

Boyle bır karakter

Kafasında kuruyor, sınırlenıyor

Benzer olaylar cok ama bız kadınlar aptalız

Sevgılıyken aslında bır cok sey sınyal verıyor

Herseye zamanında dur demek lazım

Oglum oyun oynuyordu az once

Dıyorkı arabaları konusturarak, benımde babam var benı cok sevıyor

Bunlara ayrıca uzuluyrm

Çocuklar babalarını her gün görsün her akşam oynasın iyi güzelde.bunu sağlamak adına siz kendinizi feda edeceksiniz bir bakıma.yani değermi bence değmez çünkü çocuklar büyüdükçe daha iyi hissedecek.analarına atılan her tokat onların canını yakar.annelerine verilmeyen değer onların kendilerine güvenini yerle bir eder.annelerinin ruhsuzluğu mutsuzluluğu onların geleceğini yakar.aslında siz sadece kendinizi değil hem kendinizi hem çocuklarınızı kurtaracaksınız.

Çocukları düşünen yok.Varsa yoksa kocanın egosunu tatmin etmek.Parayı çatır çatır harcarmış.Burası Türkiye o para çatır çatır harcanmaz.Yarınını dünya bile göremiyor.Kadın zaten bütçeye de ortakmış.Daha ne yapsın.Adam biz diyecek.Kadın demiş.Bundan ötesi yok.Kurtulmalı.O adamın babalığında bile hayır yok.Yatıp kalkıp dua etsin.Çocuklarım sahipli, diye.Çocuk tacizlerini ne çabuk unuttunuz

Parayı çatır çatır harcarmış.Burası Türkiye o para çatır çatır harcanmaz.
Bu cümleye gerek yok...sadece saygi göstermeniz gerekiyor.. yazdığım herşeyi hayatımda uyguluyorum, demekki herşeyi yazsam sizden epey tepki alacağım....

Burası Türkiye degil Afrika ülkesi bile olsa kazandığım parayi çatır çatır harcarım... Çünkü sabaha sağ kalkacağımızın garantisi yok....

Fikirlerime öfke ile tepki vermeyin, saygi gösterin lütfen.......

O zaman çocuk yapmayın.Harcayın tabi.Çocuklar dünyaya gelirken onlara sormuyorsanız sorumluluk alacaksınız.Onların geleceğini yiyemezsiniz.Hukuk bile böyle düşünen anne babaların elinden çocuklarını alıyor.Doğurmayın arkadaş

Çocuk yapmamak da bir seçimdir.Başımın üstünde yeri var.Doğurup da ben günümü gün ederim diyeni kusura bakma savunamam.Çocuğun haklarına sahip çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…