- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
Yanlsı anlasılma olmusKonu sahibi aralarda yazdığı mesajlarda konu sahibinin kendi memleketinde, annesinin babasının evinde oturduğu, annesi ve babası ile hergün aksam aynı sofraya oturduklarını yazmış...
Birde da bunlar baştan yanlış ...tamam ben çalışan kadının eş memleketinde değil kendi memleketinde yaşamasını kesinlikle doğru buluyorum aksini duyduğum da üzülüyorum..
Ama bu anne babanın evinde oturmak nedir yahu???
Birazda konu sahibinin eşi tarafından bakın meseleye....adam zaten kendi memleketinde değil eşinin memleketinde oturuyor, yetmiyor birde kp nin evinde oturuyor, daha da yetmiyor hergün akşam kv ve kp ile aynı masada yemek yiyor içgüveys modunda....belkide adamın arkadaşları hergün adama içgüveys muhabbetleri, şakaları, iğnelemeleri yapıyor.... bunun üzerine kocada aşağılık kompleksi, "içgüveys miyim lan ben" düşüncesi açığa çıkıyor...sonrada kadını ve ailesini ezerek kendini mutlu etmeye çalışıyor...
Kadınların biraz akıllı olması lazım...yukarıda yazdıklarımı kadın olarak ben kabul etmem, bu adam nasıl sindirsin....
Konu sahibi annesinin babasının evinden başka bir eve kiraya taşınırsa, çocuğuna bakıcı, evine çalışan alırsa, annesini babasini arada hergün akşam yemeğinde ağırlamazsa bu sorunlar kendi kendine çözülür....ama konu sahibi bunları yapmaz gibi geldi bana, sonralari boşanmak gibi duruyor....
Annem benım evıme gelıp bebegıme bakıyor
Annem bende oldugu ıcın babam aksamları bıze gelıyordu, beraber yemek yıyıp eve gecıyorlardı
(Ev esım ve benm satın aldıgımız ev)
Kendı memletımızde de degılız