Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

Konu sahibi aralarda yazdığı mesajlarda konu sahibinin kendi memleketinde, annesinin babasının evinde oturduğu, annesi ve babası ile hergün aksam aynı sofraya oturduklarını yazmış...

Birde da bunlar baştan yanlış ...tamam ben çalışan kadının eş memleketinde değil kendi memleketinde yaşamasını kesinlikle doğru buluyorum aksini duyduğum da üzülüyorum..

Ama bu anne babanın evinde oturmak nedir yahu???

Birazda konu sahibinin eşi tarafından bakın meseleye....adam zaten kendi memleketinde değil eşinin memleketinde oturuyor, yetmiyor birde kp nin evinde oturuyor, daha da yetmiyor hergün akşam kv ve kp ile aynı masada yemek yiyor içgüveys modunda....belkide adamın arkadaşları hergün adama içgüveys muhabbetleri, şakaları, iğnelemeleri yapıyor.... bunun üzerine kocada aşağılık kompleksi, "içgüveys miyim lan ben" düşüncesi açığa çıkıyor...sonrada kadını ve ailesini ezerek kendini mutlu etmeye çalışıyor...

Kadınların biraz akıllı olması lazım...yukarıda yazdıklarımı kadın olarak ben kabul etmem, bu adam nasıl sindirsin....

Konu sahibi annesinin babasının evinden başka bir eve kiraya taşınırsa, çocuğuna bakıcı, evine çalışan alırsa, annesini babasini arada hergün akşam yemeğinde ağırlamazsa bu sorunlar kendi kendine çözülür....ama konu sahibi bunları yapmaz gibi geldi bana, sonralari boşanmak gibi duruyor....
Yanlsı anlasılma olmus
Annem benım evıme gelıp bebegıme bakıyor
Annem bende oldugu ıcın babam aksamları bıze gelıyordu, beraber yemek yıyıp eve gecıyorlardı

(Ev esım ve benm satın aldıgımız ev)

Kendı memletımızde de degılız

Arkadaslar kusura bakmayın
Cok guzek yorumlar yazmıssınız
Bır cogunuz cok haklı

Cocuklarım hasta ondan yazamıyrm

Annemın evındeyım hala

Bnm de mutlaka hatalarım var

Ancak evlılıgım surecınce yaptıgı psıkolojık baskı zamanla sıddetle ılerlemeye basladı

Is yerınden bır gun benı almaya geldı

Isyerınde bulunan bırıne hayran hayran bakmısım arabaya bınmemle vurması bir oldu

Neye ugradıgımı sasırdım

Ustelık ozur bıle dılemıyor. Kendınce haklı ve bnm yaptıgım hreketler onun gozunde benı degersızlestırıyormus tarzında yıne benı asagılıyor

Boyle bır karakter

Kafasında kuruyor, sınırlenıyor

Benzer olaylar cok ama bız kadınlar aptalız

Sevgılıyken aslında bır cok sey sınyal verıyor

Herseye zamanında dur demek lazım

Oglum oyun oynuyordu az once

Dıyorkı arabaları konusturarak, benımde babam var benı cok sevıyor

Bunlara ayrıca uzuluyrm

Arkadaslar kusura bakmayın
Cok guzek yorumlar yazmıssınız
Bır cogunuz cok haklı

Cocuklarım hasta ondan yazamıyrm

Annemın evındeyım hala

Bnm de mutlaka hatalarım var

Ancak evlılıgım surecınce yaptıgı psıkolojık baskı zamanla sıddetle ılerlemeye basladı

Is yerınden bır gun benı almaya geldı

Isyerınde bulunan bırıne hayran hayran bakmısım arabaya bınmemle vurması bir oldu

Neye ugradıgımı sasırdım

Ustelık ozur bıle dılemıyor. Kendınce haklı ve bnm yaptıgım hreketler onun gozunde benı degersızlestırıyormus tarzında yıne benı asagılıyor

Boyle bır karakter

Kafasında kuruyor, sınırlenıyor

Benzer olaylar cok ama bız kadınlar aptalız

Sevgılıyken aslında bır cok sey sınyal verıyor

Herseye zamanında dur demek lazım

Oglum oyun oynuyordu az once

Dıyorkı arabaları konusturarak, benımde babam var benı cok sevıyor

Bunlara ayrıca uzuluyrm
Çocuklar babalarını her gün görsün her akşam oynasın iyi güzelde.bunu sağlamak adına siz kendinizi feda edeceksiniz bir bakıma.yani değermi bence değmez çünkü çocuklar büyüdükçe daha iyi hissedecek.analarına atılan her tokat onların canını yakar.annelerine verilmeyen değer onların kendilerine güvenini yerle bir eder.annelerinin ruhsuzluğu mutsuzluluğu onların geleceğini yakar.aslında siz sadece kendinizi değil hem kendinizi hem çocuklarınızı kurtaracaksınız.

Teşekkür ederim...

Ama kadınlar olarak bizi mutlu edec

İlişkileri bu durma getirmemek lazım.

Bir kadın kendini mutlu edecek erkeğin psikolojisini de düşüncek..bize her ne kadar garipte gelse "erkeklerde eşe ve ailesine yenik düştüm,onlarin oğlumu oldum ne, galiba ben içgüveysim" psikolojisi var..bu düşünceyi erkeğin zihninde oluşturmamamk lazım...erkek bu düşünceye kapilinca kadına hayatı zehir ediyor....

Benim eşim tek çocuk,kizkardeside yok.evlendik , benim memleketimde oturuyoruz, benim ön sartim bu idi evlenirken....bir aile dostumuz vardı, adam eşinle çok samimi, ben kadınla hemde ta bekarliktan eşimle bunlari tanıyoruz...çokta severiz...ama baktım ki biz bunlara gidip geldikce esimin ayarları bozuluyor, bana hayatı zehir ediyor, bunlara gidip geldikçe eşim buradan tasinalim diyor...bir gün bu adamın esime "hanım köylü" dediğine denk geldim...neyse dedim iyi insanlar kalp kirmayayim...başka bir gun "içguveys"... başka birgün "....sen artık buralısın ..... Şehrinin kizlari ile evlenen erkek ....olur, .....sehrinin erkekleri ile evlenen kızlar ....olur" seklinde gereksiz cümleler....baktım ki esim olumsuz etkileniyor..artık onlarla ailecek görüşmez oldum, ben sadece kadınla görüşüyorum, adamın konusu açılırsa da eşime"boşver densiz gereksiz adami, patavatsız" diyorum...
Ki benim ailem benim evime yılda iki kere gelen insanlar değiller, annem evinde yemek yapip çocuğumu annemden alırken akşam yemeğini benimle gönderirken " evinde kocanla daha rahat ye" diyen bir kadın..asla bize yapisik olmadılar..öyle olmadıkları içinde esim aileme sürekli gitmek ister...

Şimdi KK da bunun tam aksine kadın ile adamın degistigi aynı konu olsa, herkes kv ne cocuk baktırma bakıcı , kv nin evinde oturma onlara ezik olmamak için, her akşam kv ile kp ile ayni sofrada ne isiniz var insan kocasıyla yanliz olmak ister diye yorum yapardi....ama şimdi karşıda ki erkek olunca herkes kadının yanında....

Herkes için adalet diyorum...ne kadın erkeğin ailesine karsi ezik olacak, ne de erkek kendini kadının ailesine ipotekletmiş gibi olacak....

Siz karşınızdakinin psikoljisinip düşünmezseniz asla mutlu olamazsınız, çünkü mutlu olmayan insan mutlu edemez...

Kadınlar çocuklarına anneleri bakınca, yemeklerini anneleri yapınca eşlerini gizunr girecegini düşünüyor...6000 TL maaşın olupta degersiz olacağına, her ayın sonunda cebinde 1 TL kalmasın ama mutlu huzurlu ol...

Çalısa bir kadinim 13 yıldır evliyim ve 13 yıldır çalışıyorum...erkeklerin gözünde paranın degeri yok, erkeğin gözünde degerli olmayan birseyi biriktirerek ben degerli olmam bunu öğrendim...
Para kazaniryorsam çatır catir harcarim, konu sahibinin zihnieyeti yanlış...

Konu sahibinin anlattigi gibi olaylara üstünkörü bakinca ne nankor adam diyorsun ama sebeplere inmek lazim...bu adam neden böyle??? Bence konu sahibi buna kafa yorsun....

Çocukları düşünen yok.Varsa yoksa kocanın egosunu tatmin etmek.Parayı çatır çatır harcarmış.Burası Türkiye o para çatır çatır harcanmaz.Yarınını dünya bile göremiyor.Kadın zaten bütçeye de ortakmış.Daha ne yapsın.Adam biz diyecek.Kadın demiş.Bundan ötesi yok.Kurtulmalı.O adamın babalığında bile hayır yok.Yatıp kalkıp dua etsin.Çocuklarım sahipli, diye.Çocuk tacizlerini ne çabuk unuttunuz

Parayı çatır çatır harcarmış.Burası Türkiye o para çatır çatır harcanmaz.
Bu cümleye gerek yok...sadece saygi göstermeniz gerekiyor.. yazdığım herşeyi hayatımda uyguluyorum, demekki herşeyi yazsam sizden epey tepki alacağım....

Burası Türkiye degil Afrika ülkesi bile olsa kazandığım parayi çatır çatır harcarım... Çünkü sabaha sağ kalkacağımızın garantisi yok....

Fikirlerime öfke ile tepki vermeyin, saygi gösterin lütfen.......

O zaman çocuk yapmayın.Harcayın tabi.Çocuklar dünyaya gelirken onlara sormuyorsanız sorumluluk alacaksınız.Onların geleceğini yiyemezsiniz.Hukuk bile böyle düşünen anne babaların elinden çocuklarını alıyor.Doğurmayın arkadaş

Çocuk yapmamak da bir seçimdir.Başımın üstünde yeri var.Doğurup da ben günümü gün ederim diyeni kusura bakma savunamam.Çocuğun haklarına sahip çıkarım.

X