Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

Ben varya bu adamı boğarım, benim anneme laf edecek hem de yemek yüzünden.. O içtiği çorbayı burnundan getirir bi tarafından geri sokarım.. Kendisini de kapının önüne koyarım :sinirli::sinirli: Hadsiz terbiyesiz çok sinirlendim :KK62::KK62:
Bi de siz de hala bahane buluyosunuz annem çocuğa bakıyo bilmemne diye lütfen kendinize biraz saygınız olsun yaa böyle bi insana neden tahammül ediyosunuz. Çocuklara da kötülük aşılar bu adam lanet olsun böyle insanlara:KK62:
Dogru sozler hepsı

Benım anneme gıtme opsıyonum var
Onun kımsesı yok burda
Yahi sanane afedersin kimsesi yoksa erkek adam... hala adami dusunuyorsun yuh yani... gel de kizma... adam senin anana laf soyluyo... o kadincagiz sayesinde rahat calisabiliyorsun... bu devirde rahatlikla kime birakabikirsin cocugunu... annenin emeklerinide dusun biraz... nankorluk etme... esinin normalde annen hakkinda a bile diyememesi lazim ama sen susup oturdugun icin yakinda o tokadi annen de yiyebilir...

Ee..ozaman sen biraz ailenle olan iletişimi keseceksin ,kendi çekirdek ailen için .
Burda çok gelin kv rahatsiz olan ,ne söyleniyor ,mesafe.
Damatlar niye kv kp rahatsiz olmasin?
Biraz mesafe ,biliyorum bu bile sana zor gelecek .Annene babana nankörlük etmiş gibi ama bence sen daha cabsla birde bunu dene olmadimi için rahat olur
Bulsun madem cocuklara bakici annesi de evine gitsin... bu yuzden kadin neden isini biraksin... bu pahalilik da bide

Benım anneme gıtme opsıyonum var
Onun kımsesı yok burda
valla kusura bakmasın sizden başka kimsesi olmadığını annenize laf söylerken size tokat atarken düşünecekti. Her insan seçmlerinin bedelini öder. Evinizin düzenini bozmayın böyle bi "insan müsvettesi" için. Ne hali varsa görsün.

Korkma genelde psikopat değilse bu tehditler kuru sıkı oluyor sen onun bir açığını bilmiyor musun sen de onunla tehdit et ve korktuğunu belli etme güçlü ol

Valla beni de 5.5yildir böyle idare eden sürekli alttan alan biri olsa ben de böyle azarım yani.
Bi kere bile salak demem vs.demissiniz neden ?
Adamın ağzının payını hiç vermemissiniz ki?
O da azdıkça azmış.
Hayır bi de ne mal olduğu belliymis siz 2 çocuk vermişsiniz adama.

2018 yılında 6bin lira geliri olduğunu söyleyen bir kadın böylesine sorular soruyorsa 5.5yil bekleyip 3 gün süre vereceğim diyorsa cidden bi tuhaflık vardır.

Ben burada ne üyeler gördüm kadının eğitimi yok işi yok yine de kendini ezdirmiyor boşanmanın yollarını arıyor.

tebrık ederım
Ben buna cesaret edemedım korktum hep daha beter olmasından
eskiden bende cesaret edemiyordum. hatta cesaret edemediğim için boşanmadım bunca sene bir de üstüne çocuklar oldu hem de tedavi ile. ama en son olayda (ki tüm tehditlerine rağmen) polisi aradım. kendime dedim ben neden utanıyorum neden cesaret edemiyorum? terbiyesizlik, hadsizlik eden o, rezil olacak olan o ben değilim dedim aradım polisi. ayrıca havlayan köpek ısırmazmış derler. ne yapabilir istediği kadar tehdit etsin. korktuğunuzu belli ederseniz daha çok üstünüze geliyor bu pislikler.

Selam lilipitcim, beni hatırlarsın :)
Çok şaşırdım ve de üzüldüm açıkçası, senin konuşmalarından bile belli kendi kendine yetebilecek bir kadın olduğun, neden şiddeti çekesin ki?

6000 ₺gelirin iki çocuğuna da kendinede rahat bir şekilde bakarsın.Bencil bir insanla daha bu evliliği sürdürme bence hayatını mahvetmesine daha fazla izin verme.cocuklarida hiçbir şekilde alamazsın kararını kendi veremez mahkeme karar verir.kendini toparla dimdik ayaklarının üstünde durursun seni kimsenin ezmesine incitmesine asla izin verme kadın istedikten sonra herşeyi başarabilir yeterki sen iste

6000 ₺gelirin iki çocuğuna da kendinede rahat bir şekilde bakarsın.Bencil bir insanla daha bu evliliği sürdürme bence hayatını mahvetmesine daha fazla izin verme.cocuklarida hiçbir şekilde alamazsın kararını kendi veremez mahkeme karar verir.kendini toparla dimdik ayaklarının üstünde durursun seni kimsenin ezmesine incitmesine asla izin verme kadın istedikten sonra herşeyi başarabilir yeterki sen iste
Allah rwzı olsun tesekkurler

ben cok uzuluyorum boyle bosanma haberlerıne ya :KK43:
ne hayaller ne umutlar ne emekler var kadın ıcın daha ayrı bır anlamı var evlılıgın
erkek evlılık dıye bakarken kadın yuva dıye bakıyor mevzuya
ama gelıyor hodugun tekı gırıyor kızın gunahına ya boyle hanzosun madem ne dıye evlenıp kadının hayallerını calıyorsun huzurlu yuva ıstegını yerle bır edıp o cocukların gunahına gırıyorsun

cok kızıyorum boyle erkeklere boyları posları devrılsın

Kesinlikle ayrılmalısın bugün çocuklar ıcın katlandığın bu evlilik yarın bi gün sana daha buyuk sancılarla gerı dönecek ortada bı yuva yok göremedim ekonomık özgürlüğünde var katlanmak zorunda degılsın bu duruma.. Çocukların sağlam kafayla mutlu anneyle büyüsün

Bu adamı doktora neden götürmediniz. Baya ağır hasta. Normal degil davranışları. Bunu ciddiyetle söylüyorum . Ailesini arayıp durumunu anlatın. Bunun huysuzlukla alakası yok. Huysuz adam yemek seçer en fazla.

ben cok uzuluyorum boyle bosanma haberlerıne ya :KK43:
ne hayaller ne umutlar ne emekler var kadın ıcın daha ayrı bır anlamı var evlılıgın
erkek evlılık dıye bakarken kadın yuva dıye bakıyor mevzuya
ama gelıyor hodugun tekı gırıyor kızın gunahına ya boyle hanzosun madem ne dıye evlenıp kadının hayallerını calıyorsun huzurlu yuva ıstegını yerle bır edıp o cocukların gunahına gırıyorsun

cok kızıyorum boyle erkeklere boyları posları devrılsın
Ne guzel yazdın cnm ne guzel

Bu adamı doktora neden götürmediniz. Baya ağır hasta. Normal degil davranışları. Bunu ciddiyetle söylüyorum . Ailesini arayıp durumunu anlatın. Bunun huysuzlukla alakası yok. Huysuz adam yemek seçer en fazla.
Babası kanser
Yaşlı da
Ona üzülüyorum
Doktora gıtmeyı kabul etmez cunku o kendını normal benı anormal goruyor

Aslında bız kızlae aptalız
Oyle sınyller verıyor kı sevgılıyken
Ask sevgı bayılıyrz höduk erkeklere

Annem hep sey derdı deger veren degıl verılen ol derdı

Olamadım

X