Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

tecrübeli olan daha ii bilir tabi fakat bence bir avukat ile görüş durumu anlat .eşine boşanıyorum demek zor olacaksa ve şiddeti arttıracaksa evi terk et sakın aynı evde 1 dk bile durma heleki tek başına kadın cinayetlerini duyuyoruz .kuzenimin başına geldi sonu çok kötü oldu biz halen şoktayız atlatamadık seninde başına böyle birşey gelmesini istemem. ailen ile açık açık konuş birşey saklama gerekirse başka şehre tayin iste eşin annesinin yanına gitmezse .ama lütfen düşünerek zaman kaybetme harekete geç çocuklarını da kendinide bu adamdan kurtar
Ne oldu cnm anltır mısın bıraz

Önemli miktarda geliriniz var akıl sağlığınız yerinde ve çocuklar çok küçük velayet kesinlikle sizin zaten orasını boşuna düşünmeyin .sizin şu an cesaretiniz yok anladigim kadariyla .ama çocuklarınızın yanında hakaret şiddet başlamış bu durum yavrularınızi nasıl etkilicek ilerde farkında mısınız ? Lütfen aile terapistine gidin en azından ayrilmayacaksaniz da. Ayakları üstünde duran bir kadınsınız sizde böyle bir adamı birakamazsanız kimse birakamaz. Tabi zor şeyler bunkar boşanma sürecinde de çok sıkıntı yaşarsınız muhakkak ama ne istediğinize karta verip kendinden emin durmanız lazım .siz bu adamla birlikte mi yoksa ayrı cocuklarinizla birlikte mi daha mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ?
Ona karar veremıyorum. Dıger dusuncelere kesınlıkle katılıyrm
Cocuklar babalarıyla cok mutlular, o ıyıyken bende mutlu oldugumu sanıyrm onunla ama kotuykende dunyadan yok olsa keske, onsuz hayat ne guzel dıye dusunuyrm

Ben zaten saglıklı karar veremıyrm. Kafam cok bulanık. Cocuklar aklımı karıstırıyor. Tartıda hangısı agır gelır dusunuyrm

Dunku mesele şuydu

Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs

Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.

Evde baska yemeklık yoktu ve annem evde hasta ıkı kucuk cocukla ılgılenıyor.

az yesin hizmetçi tutsun çorba servisi yapmaya.
nankör minnetsiz terbiyesiz.
ne 3 günü vereceksin? vurmuş dahası var mı?
gidip darp raporu alsaydın ya çocukları bırak diyormuş birde. mağara devri bitti haberi yok zaar.

az yesin hizmetçi tutsun çorba servisi yapmaya.
nankör minnetsiz terbiyesiz.
ne 3 günü vereceksin? vurmuş dahası var mı?
gidip darp raporu alsaydın ya çocukları bırak diyormuş birde. mağara devri bitti haberi yok zaar.
Uc gun sakınlesıp konusmayı deneyecegım neyı nasıl yapacagımızı
Bosanmak ıstedıgımı soyleyecegım
Zorba tam anlamıyla
Ben konusarak anlasmaya calısıp sonuclandırmak ıstyrm

Her ne yapmış olursanız olun , aranızda ne geçerse geçsin kimse çocuklarının annesi olan kadına böyle davranamaz.
Bu kadar iyi bir kazançla bu adamı çekmeniz çok büyük hata.
Lütfen bırakın gitsin şunu.

Sanki sizi kiskaniyor ve ailenizi hergün sizde gecirmesinden rahatsiz.
Istersen istifa et evde otur diyor cünkü sen ozaman çocuklarina bakacaksin ve annene babana ihtiyac olmayacak .
Bence önce bir başka seylerdene .
Belki partime calişma imkani vardir veya bir müdet bakici tutulabilinir.
Sonra baklarsin değişiyormu.
Eşinin söyledikler hoş değil ve vurmasi asla affedilmez fakat bazen sinirle dolmuşlukla birlikte insanin dilinin kemiği olmuyor.
Belliki eşin sana rahatsizliğini acik acik söyleyemiyor ve böylece seni zorluyor

Dunku mesele şuydu

Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs

Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.

vay adi ş....siz vayyyy vayyyy
haspam çorbasını kendi mi koymuşş pırasa mı varmışşşşş
kendi anası gelip baksaymış gelir gelmez size neden vuruyor
darp raporu alın ve korkmayın Allah ın izniyle bişey yapamaz

Sanki sizi kiskaniyor ve ailenizi hergün sizde gecirmesinden rahatsiz.
Istersen istifa et evde otur diyor cünkü sen ozaman çocuklarina bakacaksin ve annene babana ihtiyac olmayacak .
Bence önce bir başka seylerdene .
Belki partime calişma imkani vardir veya bir müdet bakici tutulabilinir.
Sonra baklarsin değişiyormu.
Eşinin söyledikler hoş değil ve vurmasi asla affedilmez fakat bazen sinirle dolmuşlukla birlikte insanin dilinin kemiği olmuyor.
Belliki eşin sana rahatsizliğini acik acik söyleyemiyor ve böylece seni zorluyor
Teşekkür ederım bunlarda dogru ancak rahatsızlıgını hareket derecesıne varırcasına bellı edıyor bayadır
Her hareketıne kaf dıyor annemın babamın

Teşekkür ederım bunlarda dogru ancak rahatsızlıgını hareket derecesıne varırcasına bellı edıyor bayadır
Her hareketıne kaf dıyor annemın babamın
Ee..ozaman sen biraz ailenle olan iletişimi keseceksin ,kendi çekirdek ailen için .
Burda çok gelin kv rahatsiz olan ,ne söyleniyor ,mesafe.
Damatlar niye kv kp rahatsiz olmasin?
Biraz mesafe ,biliyorum bu bile sana zor gelecek .Annene babana nankörlük etmiş gibi ama bence sen daha cabsla birde bunu dene olmadimi için rahat olur

Ee..ozaman sen biraz ailenle olan iletişimi keseceksin ,kendi çekirdek ailen için .
Burda çok gelin kv rahatsiz olan ,ne söyleniyor ,mesafe.
Damatlar niye kv kp rahatsiz olmasin?
Biraz mesafe ,biliyorum bu bile sana zor gelecek .Annene babana nankörlük etmiş gibi ama bence sen daha cabsla birde bunu dene olmadimi için rahat olur
Ne güzel tavsiye veriyorsunuz. Kadın eşinden şiddet görüyor. Sebep olarak annesinin çocuklara bakmasını mı buldunuz?

Ne güzel tavsiye veriyorsunuz. Kadın eşinden şiddet görüyor. Sebep olarak annesinin çocuklara bakmasını mı buldunuz?
Bir tokat bike şiddettir evet .
Şimdi bu kadin bir tokat içinmi ailesini yok etsin .elbette başka birikmişlikler vardir .
Fakat adamda bunalmiş hergün evinde kv kp görmekten.
Onun kendi evinde huzurlu rahat olmaya hakki yokmu ?.
Belki kendi yaptiği ekmek arasini yemek kv yaptiği corbadan da huzurlu .
Tek yönlü bakmayin ,hemen herşeyi kesip atmayin .

Dunku mesele şuydu

Ben varya bu adamı boğarım, benim anneme laf edecek hem de yemek yüzünden.. O içtiği çorbayı burnundan getirir bi tarafından geri sokarım.. Kendisini de kapının önüne koyarım :sinirli::sinirli: Hadsiz terbiyesiz çok sinirlendim :KK62::KK62:
Bi de siz de hala bahane buluyosunuz annem çocuğa bakıyo bilmemne diye lütfen kendinize biraz saygınız olsun yaa böyle bi insana neden tahammül ediyosunuz. Çocuklara da kötülük aşılar bu adam lanet olsun böyle insanlara:KK62:

Bosandigin takdir de seni veya cocuklati oldurecek kapasitede bir insan bunu ayni evin icindeyken de yapabilir... asil bu sebepden bosamaniz gerekiyor cocuklariniz icin... maddiyatiniz kimseniz olmasa sizi bi nebze anlayabilirim

Dunku mesele şuydu

Senin annen ona yemek yapmak zorunda degil bir kere bunu soyleseydin... zaten cocuklara bakiyor kadin... kendi anasi baksin gelsin

Annenıze uzuldum , kız annelerıde böyle ıste asla kıymetlerı bılınmıyor.
Annenıze yansıttınız mı? Bu adamla omur geçmez canım , gerçekten. Madem kendı annesı gelsın baksın , evde pırasa varsa sorumlusu senın annen degıl , kendısı . Pırasayı yapan kışı etı de haylı haylı yapar, daha ne ıstıyor.

Sıze patlamasıda ap ayrı bır olay. ınsanlar çocukları bakılsın dıye avuçla para dokuyor, sız hem para vermıyorsunuz , hem guvenılır ellerde hemde yemegınız pısıyor bunu goremıyor mu.
Evlatlari yuzunden kiymetleri bilinmiyor... erkek analarina a de bakalim adamlar nasil susturuyorlar... asla laf ettirmiyorlar annelerine... kiz annelerinin kizlarinda birsey yok kocam da kocam

X