Boşanmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağım Bilmiyorum

Dunku mesele şuydu

Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs

Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.

Evde baska yemeklık yoktu ve annem evde hasta ıkı kucuk cocukla ılgılenıyor.

ve siz tüm bunlara rağmen hala nasıl diye düşünüyorsunuz öyle mi?

Ben boşan ya da boşanma demem ama bu adam sizin psikolojinizi öz güveninizi yer bitirir
ve size şiddet uygulaması affedilecek bir şey değil büyük konuşmak istemiyorum ama affedilmemeli

Benim esimin de ani cikislari olur yaklasik 7 yillik evliyim.kizimdan sonra biraz daha duruldu.onun uzulmesine dayanamiyor cunku bende sinirlendiginde alttan aliyorum susuyorum yoksa kavga buyuyor bunu da kizim bizi gorup uzulmesin diye.sonra sakinken ben icimdekileri soyluyorum derdimi anlatiyorum.ne demek cocuk hastaligindan dolayi agladiginda size el kaldirmasi teselli edip yardimci olacagina.

Herhangi bir talebiniz yoksa kolaylıkla anlaşmalı şekilde boşanırsınız. ancak velayet, nafaka, tazminat talepleriniz varsa ve üzerinde anlaşamıyorsanız çekişmeli boşanma olarak açılır. ve şiddet hakaret olayını da mutlaka delillendirmelisiniz. gerekirse ses kaydı falan alın, hukuki değil ama hakimler yine de dikkate alıyor

size vurduğu anda keşke polisi arasaydınız ve evden uzaklaştıma kararı alsaydınız. vurma olayı yok ama geçen akşam benzer bir olay yaşadık. anneme hat safhada saygsızlık yaptı. ikiz bebeklerime annem bakmasına ve kendi annesinin asla bakmamasına rağmen. tartıştık tehdit etti bede polisi çağırdım evden uzaklaştırma kararı aldırdım daha mahkemeden gelmedi ne kadar verdiler bilmiyorum ama arkasından boşanma davası açacağım. bence benim eşiminde kesinlikle psikolojik sorunları var

Dunku mesele şuydu

Cocuklar hasta oldular tedavılerı devam edıyor kendısı de agır grıp oldu. Oturma odasında yattı cocuklara gecmesın tekrar dıye. Kapattı kendını oraya. Annem corba yapmıs, pırasa yapmıs. Aksam ustude kıymalı makarna yapmıs. O sıgara ıcmeye cıktıgında sabah odadan. Oglum corba yaptım ıc ıstersen demıs. Icmıs ama kendı koymus. Neden annem koymamıs

Sonra kalkmıs pırasa varmıs. Pırasa neymıs. Kendı oglu olsa boyle mı bakardı. Kopek olsa ınsan bakar. Allah sızın elınıze dusurmesın. Vs vs işten gelıp odaya gırmemle kalkıp vurması bır oldu.

B.k yesin pis nankör. Tekme yemeyi çoktan haketmiş.

Herhangi bir talebiniz yoksa kolaylıkla anlaşmalı şekilde boşanırsınız. ancak velayet, nafaka, tazminat talepleriniz varsa ve üzerinde anlaşamıyorsanız çekişmeli boşanma olarak açılır. ve şiddet hakaret olayını da mutlaka delillendirmelisiniz. gerekirse ses kaydı falan alın, hukuki değil ama hakimler yine de dikkate alıyor
Herturlu pıslıgı yapar oyle bır gırısımde
Bnm sadece velayet talebım olur
Elımde kanıt yok
Ses kaydı alabılmeyı denerımm
Cok teşekkür ederım
Sureclerı hıc bılmıyrm

size vurduğu anda keşke polisi arasaydınız ve evden uzaklaştıma kararı alsaydınız. vurma olayı yok ama geçen akşam benzer bir olay yaşadık. anneme hat safhada saygsızlık yaptı. ikiz bebeklerime annem bakmasına ve kendi annesinin asla bakmamasına rağmen. tartıştık tehdit etti bede polisi çağırdım evden uzaklaştırma kararı aldırdım daha mahkemeden gelmedi ne kadar verdiler bilmiyorum ama arkasından boşanma davası açacağım. bence benim eşiminde kesinlikle psikolojik sorunları var
tebrık ederım
Ben buna cesaret edemedım korktum hep daha beter olmasından

Cnm hep o sekılde benı asagılayarak farkı kapatmaya çalışıyor
böyle de yaşanmaz ki çocukların küçük şimdi onlar büyüdüğünde ne olacak babalarını örnek alacaklar belki sana belki eşlerine aynı şeyi yapacaklar onlar iyiliği içinde doğru karar vermelisin. ekonomik özgürlüğünde var . sana vurduğunu kanıtlarsan çocukları babaya vermezler diye düşünüyorum

Dunku mesele şuydu

Nankör bencil çok afedersin üstüne ök.z bi kocan var.Birde kadının ekonomik özgürlüğü olacak eşinden şiddet görmeyecek diye bas bas bağırılıyor.Aylık 6000 l geliriniz var hala Ne yapsam diye mi düşünüyorsunuz.Annen eşine bakmak zorunda değil yemek yapmak zorunda da değil.Buna rağmen yapmış karşılığı kızı dayak yemiş.Ay vallahi sabah sabah çok sinirlendim.

böyle de yaşanmaz ki çocukların küçük şimdi onlar büyüdüğünde ne olacak babalarını örnek alacaklar belki sana belki eşlerine aynı şeyi yapacaklar onlar iyiliği içinde doğru karar vermelisin. ekonomik özgürlüğünde var . sana vurduğunu kanıtlarsan çocukları babaya vermezler diye düşünüyorum
Cnm anlık oldu kanıtı yok
Bacağım cok sızlıyor tekme attı ama morluk yok
Kolumdaki de aynı
Tokat kızarıklıgıda hemen gecti

Cocuklar kucuk olunca anneye velayetini verıolar galıba demı

Cnm anlık oldu kanıtı yok
Bacağım cok sızlıyor tekme attı ama morluk yok
Kolumdaki de aynı
Tokat kızarıklıgıda hemen gecti

Cocuklar kucuk olunca anneye velayetini verıolar galıba demı
ya bir hastaneye git istersen bir yol gösterirler belki sızlamadan birşey çıkar .
evet babaya vermezler çocukları çocuklar çok küçük

Dunku mesele şuydu

Yuh ya. Kendini köle yapmissin da annenede mi acımıyorsun ? 6 bin gelirle pasalar gibi yasarsın.

ya bir hastaneye git istersen bir yol gösterirler belki sızlamadan birşey çıkar .
evet babaya vermezler çocukları çocuklar çok küçük
Cnm cocukları bırakıp gıdemıyrm
Anneme henuz yansıtmadım
Evdeyım cocuklarla ılgılenıyrm ızın aldm
Sakınlesmeye atlatmayq calısıyrm
Neyı nasıl hangı sırayla yapsam dıye dusunuyrm
Dogru hareket etmem lazım

Önemli miktarda geliriniz var akıl sağlığınız yerinde ve çocuklar çok küçük velayet kesinlikle sizin zaten orasını boşuna düşünmeyin .sizin şu an cesaretiniz yok anladigim kadariyla .ama çocuklarınızın yanında hakaret şiddet başlamış bu durum yavrularınızi nasıl etkilicek ilerde farkında mısınız ? Lütfen aile terapistine gidin en azından ayrilmayacaksaniz da. Ayakları üstünde duran bir kadınsınız sizde böyle bir adamı birakamazsanız kimse birakamaz. Tabi zor şeyler bunkar boşanma sürecinde de çok sıkıntı yaşarsınız muhakkak ama ne istediğinize karta verip kendinden emin durmanız lazım .siz bu adamla birlikte mi yoksa ayrı cocuklarinizla birlikte mi daha mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ?

Cnm cocukları bırakıp gıdemıyrm
Anneme henuz yansıtmadım
Evdeyım cocuklarla ılgılenıyrm ızın aldm
Sakınlesmeye atlatmayq calısıyrm
Neyı nasıl hangı sırayla yapsam dıye dusunuyrm
Dogru hareket etmem lazım
tecrübeli olan daha ii bilir tabi fakat bence bir avukat ile görüş durumu anlat .eşine boşanıyorum demek zor olacaksa ve şiddeti arttıracaksa evi terk et sakın aynı evde 1 dk bile durma heleki tek başına kadın cinayetlerini duyuyoruz .kuzenimin başına geldi sonu çok kötü oldu biz halen şoktayız atlatamadık seninde başına böyle birşey gelmesini istemem. ailen ile açık açık konuş birşey saklama gerekirse başka şehre tayin iste eşin annesinin yanına gitmezse .ama lütfen düşünerek zaman kaybetme harekete geç çocuklarını da kendinide bu adamdan kurtar

X