İlk kez kk'da konu sahibi boşanacağım diyor, üyeler boşanma diye diretiyor.
Orası öyle haklısınız ama aile apartmanında oturmakta genelde gelinlerin değil oğullarının tercihi olduğu için çok avantaj gibi göremiyorum
Konu sahibi 1 saat kadar önce üyelik iptali yapmış. Kimse boşuna yazmasın. :)e sen de konusamiyorsun, eşin de konuşamiyor.
al birini vur ötekine, kendiniz gibi birini sectiniz diye neden sinirleniyorsunuz ki?
verseydiniz agzinin payini , trip atmaya hakli sebepleri olurdu. ama sizde o cesaret yok istiyorsunuz ki esiniz aslan gibi olsun. ama aslanin karisi da aslan olur derler yani, esiniz de sizin gibi diye adama kizmayin bence
Bence biraz kendinizi dolduruyorsun çünkü kimseye güvenmemeniz gerektiğini bilmelisiniz evet gönül öyle isterdi belki ama kayınvalideniz bakıcı değil bu doğru bunun için evlilik bitirilmez bence çünkü zorla kimsey e çocuğuma bak diyemezsiniz baba annesi bile olsa.Eşim annesinin bakmasını istiyordu ama bunu ona söylicek cesareti yoktu. Söyledikten sonra da babasının “annen bakıcı değil” söylemiyşe karşılaştık. Kayınvalidem çocuğa ben bakarım sen doğur diyordu ona güvenip çıktık bu yola aslında. Ama işler değişince eşimin ailesine karşı ne kadar korkak olduğunu gördüm. Halbuki konu karısı ve kızıydı. İpler burda koptu benim için
Konu bi yerden sonra destek olmaları değil, köstek olmamaları. Kendi kızının emzirmesi için elinden geleni yapan bir anne aynı kişi olarak gelinine sen yine mi emziriyosun, kaç saat daha emecek, emziği bıraktı memeyi bıraktırsaydın gibi mobbingler uygularsa. Bunlara da ben hala aramız kötü olmasın, el kızıyım kocacım sen konuş benim canım acıdı diyince oğluna bile trip atıp, üstüne bide aile apartmanında olmamıza rağmen şu kıza bi bakayım bi su vereni var mı diye sorgulamadan 1 hafta küs kalırsa, bende bunda bi art niyet ararım.
Estağfurullah niye kusura bakayım, herkesin doğrusu kendisine iyi akşamlar size deBu yazdıklarınızın hiç biri doğru değil kusura bakmayın. İyi akşamlar
Ahaha bu gözler neler gördü ya inanamıyorumİlk kez kk'da konu sahibi boşanacağım diyor, üyeler boşanma diye diretiyor.
Valla ben değilim ben istiyorum ki bakmasın zaten taşındılar ben aynı apartman kategorisinden elendim jdjdjdmdAile apartmanında yaşayan ve kayınvalidesi bebeğine bakmadığı için boşanmayı düşünen başka bir üye daha vardı. Hatırlayan var mı ?
napacaktı annnesine bakmayınca dövecekmiydiEşim annesinin bakmasını istiyordu ama bunu ona söylicek cesareti yoktu. Söyledikten sonra da babasının “annen bakıcı değil” söylemiyşe karşılaştık. Kayınvalidem çocuğa ben bakarım sen doğur diyordu ona güvenip çıktık bu yola aslında. Ama işler değişince eşimin ailesine karşı ne kadar korkak olduğunu gördüm. Halbuki konu karısı ve kızıydı. İpler burda koptu benim için
Bu konuya yazılan mesajlarda her şeye boşan denmediğinin kanıtı aslında.Ahaha bu gözler neler gördü ya inanamıyorumherkesin ailesinde var böyle problemler benim ki neler neler yaptı kocamı bu yüzden boşasam hakim bana nafaka ödetir
Ben boşancı tayfadayım mesela buradakilere göre.Bu konuya yazılan mesajlarda her şeye boşan denmediğinin kanıtı aslında.
Ortada küçük bir çocuk varken, eşimin ailesi bakmadı, ben hiç çıkaramazken eşimden aslan kesilmesini istedim diye boşanmayı düşünmesi hiç normal değildi.
Şuan çalışmıyor ama boşanınca birden evden çalışacak imkanım olacakmış falan. Zor ve sonu düşünülmeyen işler.
Kimseye güvenerek çocuk yapılmaz. Benim 2 yaşında bir kızım var, kayinvalidem ve annem bir tane daha olsun bakarız demelerine rağmen hayır siz ne kadar bakarım desenizde sorumluluğun büyüğü bende ve bizim şartlarımız ne zaman uygun olursa ozaman düşünürüz diyorum.Eşim annesinin bakmasını istiyordu ama bunu ona söylicek cesareti yoktu. Söyledikten sonra da babasının “annen bakıcı değil” söylemiyşe karşılaştık. Kayınvalidem çocuğa ben bakarım sen doğur diyordu ona güvenip çıktık bu yola aslında. Ama işler değişince eşimin ailesine karşı ne kadar korkak olduğunu gördüm. Halbuki konu karısı ve kızıydı. İpler burda koptu benim için
Zor tabi. Akşam kocam eve gelsede çocuğu 10 dakka alsa diye dört gözlüyorum. Kendi annemde dahil çocuğa en iyi kendi ebevenyni bakar. Anneme kalsa bakarım bakarım diyor bana bırak git diyor. Çalış diyor. Bacakları tutmuyor çocupu 5 dakka gezdiremez. Gözleride görmüyor tam. Mama sandalyesinin kemerini takamamış geçen. Bakarım desede nasıl baktırayım ?Bu konuya yazılan mesajlarda her şeye boşan denmediğinin kanıtı aslında.
Ortada küçük bir çocuk varken, eşimin ailesi bakmadı, ben hiç çıkaramazken eşimden aslan kesilmesini istedim diye boşanmayı düşünmesi hiç normal değildi.
Şuan çalışmıyor ama boşanınca birden evden çalışacak imkanım olacakmış falan. Zor ve sonu düşünülmeyen işler.
Ne alaka bu konuyla ?Aile apartmanında yaşayan ve kayınvalidesi bebeğine bakmadığı için boşanmayı düşünen başka bir üye daha vardı. Hatırlayan var mı ?
Ben bakıcam sen doğur derse mecbur. Bende bilirdim çocuk yapmadan istediğim gibi gezip tozup harcamayı. Ama insan güvenebilceği insanlar olduğunu düşünüp böyle bi sorumluluğu kabul ettikten sonra arkadan vurulması, onlara olan güvenini ve saygısını azaltıp tüketebiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?