bosanmak istiyorum ama degistim ben diyor.

Siz narsist eşi olan üyeydiniz dimi yakın zamanda konu açmıştınız

sonra anladım ki bu adam kaybetmeyi seviyor
Uzmanlar bu durumun bilinçaltında gömülü olan değersizlik hissinden kaynaklandığını söyler. Yani bu insanlar kendini değersiz görür özünde. Benim değerim yok, karşımdaki bana değer veriyor o zaman o benden de değersiz. Söylendiğinde inkar edecektir bir kısmı, çünkü kendilerinden haberleri yoktur. Bir kısmı gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalacaktır, görülmüş olmak onu sinirlendirecektir. Epey bir kısmı bilir de kendine bile itiraf edemez, senin söylemen de hoşlarına gitmez. Yumuşak karnına dokunman seni düşman ilan etmesine neden olabilir. Çok azı kendinin farkına varıp tedaviye talip olur.

Çok üzücü lütfen korunun bir çocuğun daha hakkına girmeyin kendinizi ezdirmeyin ona muhtaç değilsiniz

Benim eniştem de alkol alır geç gelir ablama yardım etmezdi ablam boşanmak istedi eniştemle adam aynı şansı istedi. Gercekten de değişti adam ama ablam ben soğudum artık dedi. Bir kaç ay böyle geçti ablam boşanmak istedi aslında ama adam değişti diye bisi diyemedi. Birkaç ay sonra bari bende adama sıcak davranayim numaradan belki bisiler değişir bende dedi ve öyle davrandıkça adam daha iyi oldu. Şimdi üstüne beş sene geçti ablam eskiden bu kadar aşık değildim diyor. Aşık adam değişir aşık olmayan adam numaradan değişir. Şimdi çok mutlu ablam . Çünkü eniştem öküzün tekiydi ama ablami seviyordu. Ama aldatma şiddet hakaret yoktu onlarda. Onlar olmadığı için şans verdi

Siz bir yardımcı neden almadınız? O kadar paranın içinde? Şaşkınım gerçekten. Madem adam tava gelmiş, hemen ilk şartıniz günlük yardımcı olsun.

İnanın herşey gerçekten çok çok farklı olacak. Hatta bebek için bile günlük yardım edecek biri olsun

İkiniz de kamuda çalışıyorsanız, eşiniz neden işten bu kadar geç geliyor. Kamu da çalışma saatleri belli , ne var işlerinde bu kadar çalışacak.

Hemen borca girdik iste ev alalim araba alalim dedi maaslarin buyuk cogunlgu krediye gidiyor ama yakinds bitecek kredi. Biter bitmez yardimci tutucam d3dim. Suan ne dersem tamam diyor.

Suan gecenlerde bi ustume geldi kolumi sıktı hakaret etti. Ama iki gundur cok uzerime dustu. Bırakma diyor. Ama ablaniz giibi soğudum biseylet bitti

Cok kiziyorum kendime

Ya eşiniz değiştim der tabi ama sizce değişti mi?

Suan gecenlerde bi ustume geldi kolumi sıktı hakaret etti. Ama iki gundur cok uzerime dustu. Bırakma diyor. Ama ablaniz giibi soğudum biseylet bitti
değişmemiş... numara yapıyor... elimde değil dediğin adam elindeymiş. eziyet etmeyi hak görüyor demekki... çocuğunuz olmasa rahattı bitirmeniz.. boşansanız bile irtibata devam etmek zorundasınız. iyi ölçüp tartın.

Dosya bazli çalışıyorlar mesai bitse bile dosyalar bitmiyor evde bile çalışıyordu
Tamam da , memur sonuçta. Ck yüksek bir mevkide çalışan bir insan değilse, bu kadar çalışması anormal. Ve kamu da kmhic kimse sizin dediğiniz gibi dosya bazlı çalışmaz. Mesai saati ne ise okadar çalışır. Ayrıca memurlar yillik izinlerinin parasının yanmaması için mutlaka izinlerini kullanırlar. Tam olarak ne iş yapıyor eşiniz.

Belki hakim savcı vb dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…