bosanmak istiyorum ama degistim ben diyor.

Böyle diyeceğine öfke kontrolüm için psikologa ya psikiyatriste gidicem dese belki samimi bulurdum.
Ne demek cevap verme insanız sizde sinirlenebilirsiniz.
Her şeyi geçtim eşiniz vicdansız merhametsiz biri lohusa kadından çay istemek nedir ?
Kusura bakmayın ama evliliğiniz midemi bulandırdi .
O kadar toplumsal cinsiyet rollerine sıkışmış bir evlilik ki sosyologlar üzerine tez yazar o derece.
Zaten bir süre sonra homosapiens eşiniz eski haline döner kimse olmadığı biri davranamaz uzun süre bekleyin ve görün diyorum.

Belki hakim savcı vb dir
Ben avukatım zaten ,şu an hakim ve savcılık yapan arkadaslarim var, hakim savcılar öyle sabahlara kadar dosya çalışmaz ve en önemlisi dosya başına ücret almazlar. Yıllık izinleri, hafta sonları, yok mazeret izinleri , adlı tatil, rapor alma falan derken çok aşırı da calismazlar zaten. Kamu da zaten kim böyle sabahlara kadar çalışıp, dosya başına para alırki ??

Beraber tedavi görelim fikrini öne atın ve onunla birlikte her seansa gitmeyi teklif edin tedavisini olsun. Dediğim gibi sizde onunla birlikte terapi görün hem size hem ona çok iyi gelecektir. Herhangi bir psikolojik ve bedensel olarak sorunu kalmadığı anda bence o zaman tekrar değerlendirin.

Biraz denemek istersen de ne. Ama burdakı kadınlar hep doğruyu söylerler. İçinde kalmasın sonra pişman olma.

Madem inandın bir şans verdin bırak göz boyamak için bile olsa istediğin gibi biri olsun yapabildiği kadar. Belki bu şekilde olursa sende de bir şeyler değişir. baktın eski haline dönüyor hadi yallah dersin

Siz kendinize eşinizden daha fazla kötülük etmişsiniz. Bence sizin profesyonel bir yardıma ihtiyacınız var.. kocanıza annelik etmişsiniz. O da şımarık ve nankör bir evlat gibi davranmış. Yani deneyin ama çok uzun sürmez kendisine dönmesi. Ben en çok çocuklara üzülüyorum. Bu kadar gerginliği ve korkuyu haketmiyorlar.

Ayrıca bu adam eve erken gelebiliyordu da daha önce neden gelmemiş? Demek ki işle alakalı değil di mi?

Pardon cahil cahil konuşmuşum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…